Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petrusconi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szóban forgó múltkori poszt ez itt, de most is fontos szerepet kap a szakértés. A szelíd férfiak az alkoholtól még mindig megvadulnak. A kép innensziasztok! :)Előző héten nagy port kavart azon post-om, amit írtam.Röviden összegzem azt a post-ot: Lány 8 évvel fiatalabb a…..
Az úgy volt, hogy Lvovba akartunk menni, ami a kies Ukrajnában fekszik, ráadásképpen december 26-án. Ezt némileg megnehezítette hőn szeretett Gaskó urunk csodálatos megmozdulása, minek folyományaképpen az egyetlen közvetlen vonatra, a Tisza Expresszre nem lehetett jegyet venni a…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
comment:com Hírek wifon mellé 2008.12.15 12:11:00
Ismét a képernyőn Vágó István, a kvízmester mától egy hétig lesz a Pókerarc (19:05 RTL Klub) című játékban Sebestyén Balázs mellett - írja a Blikk. Mucsi Zoltán az HBO Született lúzer című sorozatában Lugosi Béla életéről szóló darab főszerepére pályázik,…..
Kiszivárgott a netre egy adag olyan szinten retusált Lost-karakterpromó, amiken a szereplőkre kis túlzással alig lehet ráismerni. A képekre klikkolva a legnagyobb méretet kell kiválasztani, és máris látható a fotósoppolás. INDAFOTO.slideshow.run({…..
petrusconi 2008.12.15 11:37:38
A Jóbarátok főszereplője a GQ nevű magazinnak pózolt egyet tökpucéron, illetve a címlapon csak egy nyakkendővel takarva magát (de azzal kurva ügyesen), odabent meg férfiruhában üldögélve. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/jenan/feed", "width":"490",…..
Pénteki habverés a Szombat esti láznak. Az RTL Klub azt fontolgatja, hogy megválik Medveczky Ilonától. Mondjuk az érdekes lenne, ha a széria kellős közepén eltűnne az egyik zsűritag. A produkció és a művésznő egyébként már többször is összebalhézott, a Blikknek Rényi Ádám…..
Az első biztos jele annak, hogy az ember középkorú lett, ha a VH1 Classicon kívül a Mezzo az egyetlen zenecsatorna, amit képes nézni. A szegedi operafesztivál alkalmából a csatorna ma is sok magyar vonatkozású műsorral szolgál: 17:00 Anton Bruckner: VI. Szimfónia, vezényel: Solti…..
A Balaton Soundról vagy a Hegyaljáról visszatérőben ideje ledögleni a tévé elé, inni három nap töményezés után úgy sincs senkinek kedve, marad a villogó doboz, vagy a magzatpózban alvás, mi az előbbihez adunk tanácsokat. Az m1 mintha sejtette volna, hogy ma este necces lesz a…..