Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dolliroll

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gőzerővel szervezed a családi nyaralást, csak még nem tudod, mire figyelj, hova foglalj, és hol foglalj igazán jó családbarát helyet? Van néhány ötletünk, amivel segíthetünk neked megszervezni a család tökéletes utazását!..
A balatonedericsi Fekete-kastély homályos és rejtélyes múltja miatt egyike a legkülönösebb helyeknek az országban. A kastélyt a 18. század végén a nedeczei Nedeczky család építtette, nevét pedig egyesek szerint az épület tetejének egykori fekete színéről, míg mások szerint a feketére festett…..
Te is tűnődtél már azon, hogy miért kapsz zoknit, pulcsit, sálat, férfi vagy női ajándékcsomagot, esetleg kávét, pedig vannak olyan ajándékok is, amiknek tényleg örülnél? Ezzel mások is így vannak. Nem is kell nagyon törni a fejünket, hogy mi lehet az: wellness utalvány!..
A város több pontján kulturális programok, vásár, felvonulás, borlovagrend avatás, gasztronómiai élmények várnak azokra, akik ezen a hétvégén Balatonfüredre látogatnak. Na, és persze ne felejtsük el a jobbnál jobb borokat sem!..
Ti is azok közé a gazdik közé tartoztok, aki legszívesebben minden utazásra vinnék magukkal a házi kedvencüket? Szerencsére egyre több szálláshely várja szeretettel a kisebb-nagyobb négylábú barátainkat, ezekből a helyekből hoztunk nektek egy válogatást. ..
Az egykori Hotel Balatonból született újjá Zalaegerszeg városközpontjában, a zalai dombság szívében található Willis Hotel****. 64 szobával, 100 férőhelyes konferenciaközponttal, 120 személyes étteremmel és 1000 négyzetméteres wellness-központtal várják a vendégeket...
2019. tavaszától Siófok mellett már Hajdúszoboszlón is látogatható ez az igazi különlegesség, a Fordított ház, ami gyorsan népszerű látványosság lett, és egyesek szerint szédítő élmény. A ház elemeit 2019 májusának elején szállították Magyarországra, az összeszerelés és a ház felépítése körülbelül 4…..
Nyár, napsütés, Balaton! Idén te is a magyar tengernél nyaralnál, és annak örülnél a legjobban, ha a szállodából egy rövid sétával leérnél a partra? Semmi akadálya! A Balatonon tucatnyi olyan hotelt találsz, ahol csak egyetlen lépést kell tenned a vízpartig. Na jó, lehet, hogy kettőt. Mutatunk is…..
Jó híreket hoztunk! Egy hét múlva, azaz a pünkösdi hosszú hétvégén újra megnyit a vidéki fürdők és strandok többsége, természetesen szigorúan az elrendelt biztonsági előírások betartásával, így a fürdőkben egyelőre csak a kültéri medencék fognak üzemelni.  Megmutatjuk, hogy a tervek szerint mikortól…..
A tavasz beköszöntével nem csak a felmelegedést várjuk, hanem a kétség kívül egyik legnépszerűbb ünnepünket is, a húsvétot. Azt  tudjuk, hogy Magyarországon a Húsvéthétfő a locsolkodásé, és a tojásfestésnek és díszítésnek óriási hagyománya van világszerte,  de vajon mi a helyzet a különleges…..