Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mérges nokedli

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
mérges nokedli 2021.02.27 21:34:13
mérges nokedli 2021.02.27 22:35:57
mérges nokedli 2021.02.27 22:37:02
@naty77: hahaha
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
mérges nokedli 2021.02.22 15:20:57
mérges nokedli 2021.02.22 15:32:03
@Fálki #TEAMPINI: lehet hogy elege van már a VV-ből, és így próbálja jelezni :D
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
mérges nokedli 2021.02.19 09:01:48
@halványlevendula: Az milyen szép lenne :D :D

@ficekence #TEAM BÁLA: Engem nem zavar, ha ez egy felvett viselkedés, Zsu azért egész más tészta volt szerintem, ő tényleg buta, és ami rossz, hogy a végére rosszindulatú hisztis pi**a is lett, sose fogom megérteni miért ő nyert.
Én nem tudtám hülyének tettetni magam ennyi ideig, maximális tisztelet annak akinek megy. És lássuk be, ezzel tovább bent lehet maradni, mintha okoskát játszana, azt sosem nézik jó szemmel a lányoknál. Így senki nem lát benne ellenfelet.
mérges nokedli 2021.02.19 10:14:53
@ficekence #TEAM BÁLA: ez akkor lenne igaz, ha Mercit is folyamatosan basztatnák. Nem hiszem el, hogy bent nem látják, hogy ő mennyire egyszerű. Semmivel sem rosszabb (Sőt!) Vivi és a vontatott beszéde, mint Mercike, aki hisz a sárkányokban és még sorolhatnám.
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
mérges nokedli 2021.02.10 12:13:41
@_Pipp: én sem tudom, hogy egy Merci-Virág párbajon kire szavaznék, mert mindkettő kurvára tud irritálni, Virág főleg Dani miatt. Sokkal jobb játéka lehetett volna annak a lánynak, ha nem jön össze a 3. másodpercben Mr. Prolival. Megnézném a játékát nélküle, viszont ahhoz már túl sok lement a szériából, hogy ez érdemben megváltoztathassa a döntőt, amiben 99,9% hogy nem lesz ott Virág.

Merci viszont most visszavett (vagy csak nem mutatják az öfi-ben, hogy ne rontsák az esélyeit a párbajon) Moh-val kapcsolatban, de borzasztóan idegesítő és unalmas az állandó nyűglődését látni az összefoglalókban. Az meg külön szánalmas, hogy röhög Vivin amikor Bálint és Moh szivatják (pl. Budapest hídjaival), miközben ő volt az aki elhitte hogy vannak sárkányok...

Szóval ha ez a papírforma szerinti párbaj lesz, bajban leszek, a végén lehet én sem szavazok.

Nagyon jó lenne egy Dani-Merci párbaj, na ott tudnám kire tegyem a voksom :D
mérges nokedli 2021.02.10 13:23:09
@evacat: Robi mondta a beköltözésnél, hogy táncos fiú, bartender és borbélynak is tanult :) Csak aztán átengedte a terepet annak a drága Renátónak
mérges nokedli 2021.02.10 13:24:23
@Spitzbauer: én örülnék ha kihullana Dani minél előbb. Eddis se sírtam hogy a papírforma szerint alakult minden párbaj :) Csak azért voltam szomorú, mert Renátó 10%-nál többet kapott, nagyon drukkoltam hogy annál is kevesebb legyen neki
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
mérges nokedli 2021.02.08 07:34:22
mérges nokedli 2021.02.08 13:39:39
@Valinda1: ANIKÓ FOR PRESIDENT!! :) :)
Helló Dolly! Akarom mondani Ancsa, mert Ancsa köszönt minket és úgy néz most ki, mint a szegény ember Dita von Teese-e. Mielőtt igazán belemerülnék az összehasonlításba és megkérdőjelezném előbbi megállapításom, már kezdődik is az első bejátszó. A Ki a legzavaróbb? és a Ki a legpazarlóbb? szavazás…..
mérges nokedli 2021.02.04 12:55:11
@Egyfejű: hányszor mondta már neki azt is Merci (kínjában), hogy csinálhatják úgy is, hogy lazán veszik, semmi kötelezettség utána - na persze nem ilyen szépen fogalmazva :)
Annak a lánynak már mindegy volt, csak tegye be neki Moh...

Ha azt hiszi, hogy ettől beleszeret, akkor téved, és majd belátja ezt.

Nem láttam még a tegnapi részt, de gondolom Moh eddigi szilárd elhatározását a jakizziban elfogyasztott sör(ök) és a beszélgatés menete rengette meg, és azért legyünk őszinték, a helyében (szigorúan a helyében - mert én speciel az űrbe lőttem volna Mercit már a héliumhangjával együtt) lehet mi sem bírtuk volna ki a maradék X napot.
mérges nokedli 2021.02.04 14:48:39
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem ha valaki 60+ napon keresztül a farkamhoz dörgölné magát 0-24, ölég nehezen bírnám. (nő vagyok, de így gondolom, valaki erősítsen vagy cáfoljon meg)
Helló és halló minden kedves, kevésbé kedves és a nekik címzett kommentekre egyáltalán nem reagáló olvasónak! Vasárnap van, párbaj utáni nihil, ilyenkor szoktak a legnagyobb semmik történni. Tematikus hét nincs, kutyapicsázás nincs, mindenki le van nyugodva és/vagy sokkot van kapva a tegnapi…..
mérges nokedli 2021.02.01 15:08:30
@Fálki: munka mellett 10-15 percenként ránézni pedig már valami :D több TISZTELETET! ;)
mérges nokedli 2021.02.01 15:13:03
@mocskosmacska: érted te ezt :)
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
mérges nokedli 2021.01.30 21:42:34
Tart még a gazda-hét, ez egyre nagyobb fájdalmat okoz minden lakónak. Főleg Mercikének, akinek az élet fáj eléggé önmagában is, kínjait pedig csak tovább fokozza a koránkelés. Azaz fokozná, mert baszik ő fölkelni, vannak elegen a többiek hogy megoldják a műanyag tehén megfejését, meg hogy jól arcon…..
mérges nokedli 2021.01.29 22:12:50
mérges nokedli 2021.01.30 10:01:32
@Fu Szekh Li bután rafinált vagy rafináltan buta: 4,5 éve, gyereket most tervezzük, de ezután.... :D :D D
Zakatol tovább a Gazda-Hét és stílusosan Zsolt Gazdával kezdünk, ugyanis kora reggel beoson a villába, hogy a magas ágyásokba beledugjon néhány csokor csenevész kis répát. Ezen tegnap elmorfondíroztam pár egész másodperc erejéig, vajh’ hogyan kerülnek majd a répák a ládákba, hogyan oldják meg, hogy…..
mérges nokedli 2021.01.28 13:58:06
A szemfülesebbek bizonyára észrevették, hogy ez a poszt egy teljes napot késett, a még szemfülesebbek pedig azt is, hogy valamilyen oknál fogva az összes Facebook posztunk eltűnt. Az összeesküvés-elméletek rajongóit szeretném ezúton is megnyugtatni, a két esemény között összefüggés ugyanis nincs,…..
mérges nokedli 2021.01.27 10:32:10
@silvermansarah(erdélyi_sárkány): Tényleg nagyon jó volt, őszintén tudtam nevetni rajtuk!

Illetve az tűnt még fel nekem, hogy amikor Vivi tanácsot adott az idegállapotban lévő Mercinek a Virággal való parttalan vita után, annyire összeszedetten és normálisan mondta el, hogy egy pillanatig az a konteó rajzolódott ki a fejemben, hogy bőven rájátszik a napi bugyutaságára, és sokkal értelmesebb mint amit előad. Aztán persze lehet hogy csak beleképzelem, de olyan szép lenne :D
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
mérges nokedli 2021.01.22 22:54:25
@princejesus: szerintem is, ha valaki meghalt volna, azt nem lengetik be egy nappal előre, az túl erős lenne
mérges nokedli 2021.01.22 22:57:13
@princejesus: pontosan!
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
mérges nokedli 2021.01.16 23:03:50
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
mérges nokedli 2021.01.15 22:25:39
mérges nokedli 2021.01.15 22:29:43
@MsIreneAdler: nem hiszem, a stílus nem stimmel, plusz egyszer valamelyik posztíró is rápörgött valamelyik pulcsijára, az se ez a f*s márka volt, de persze elfelejtettem melyik..
mérges nokedli 2021.01.15 22:50:52
@PYT: köszönöm, meg is találtam
Leszoktam már arról, hogy Ancsával és Péterrel külön foglalkozzak, egyrészt mert ahogy az idő telik, előbb megszoktam, majd szép lassan megszerettem őket, mára pedig már külön kis szobájuk van a lakásban, ahol a fényképes szentélyük örökös gyertyafényben úszik, és esténként családilag együtt…..
mérges nokedli 2021.01.08 18:57:35
mérges nokedli 2021.01.08 19:07:09
@vágtázó vadmalac: nagyon kecsegtető az ajánlat, de sajnos nem dönthetek egyedül, össze kell ülnie a családi kupaktanácsnak. Lehet már abból is baj lesz, hogy ránéztem a kommentedre, ki tudja...

@Dzsudibí: remek volt ismét, köszönjük! Peti beszólásain én is egyre többet röhögök :)
  A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás…..
Világrekordik hete! Beszartok. Én legalábbis magam alá barnáztam azonnal a gyönyörtől, ahogy az ötletek elkezdték mindent elsöprő cunamiként elönteni az agyam minden egyes rejtett zugát. Az első és egyben egyik legnyilvánvalóbbat a műsor első percében máris az arcunkba tolják, Merci lepattanásainak…..
mérges nokedli 2021.01.05 18:33:41
@Fálki: Igen, ez a 0-24 utálkozás egyszerűen visszataszító.
Valahogy nem rémlik (bár az agyam elég gyorsan szelektálja az elmúlt VV-k alatt begyűjtött infókat, pedig lelkesen nézem őket szinte mindig) hogy már ennyire az elejétől így szétszakadtak volna korábban is csapatokra a bentlakók, illetve az sem hogy ezt az okádék hangnemet tolták volna végig. Persze ott is volt káromkodás, köpködés (a szó szoros és átvitt értelmében is), de ilyen kitartóan...
mérges nokedli 2021.01.05 20:03:54
@Fálki: EKG, Amandától én is sokkal többet vártam, nagyon rossz lóra tett, szerintem ha Ginával együtt nem a sötét oldalra áll, szórakoztatóak lehettek volna, Amandát még butának sem mondanám, csak belehajszolta magát a hülyeségbe, és aztán már nem tágított.

Kíváncsi lennék amúgy, hogy ő mondjuk most mit gondol a bent töltött idejéről, és a csapatokról, így, hogy volt már ideje visszanézni az összefoglalókat.
mérges nokedli 2021.01.05 20:43:52
@prakp: nem láttam, de ezek után már nem is akarom ;)
Az adás neuralgikus pontja szokás szerint egyből az elején eljön mikor meghallgathatjuk, hogy hol olvashatóak a játék részvételi feltételei és bár sok rosszat kinézek az RTL-ből, nem hinném, hogy el szándékoznák adni a szerveinket. Egy világjárvány idején, a magyar kormány és az EU közötti újabb…..
mérges nokedli 2020.12.11 20:50:19
@Nátha ellen bálna: pont tegnap beszéltünk róla itthon, hogy Gáborhoz tökéletesen passzolna, hogy Jehova tanújaként csengessen be ismeretlenekhez és levegővétel nélkül beszéljen hozzájuk alsó hangon 20 percig (az egyik szomszédasszonyommal ereszteném össze, ő is legalább eddig bírja egy szusszal, én meg az ajtó kémlelőnyílásán át sasolnám miközben popcornt majszolok, hogy ki győz) :D
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
mérges nokedli 2020.12.05 22:51:23
@Niemandhäuser: EKG! kivéve ha valami csoda folytán Renátát viszi, akkor átpakolom :D
mérges nokedli 2020.12.05 22:55:05
@username loading: ne már, Robival tök jókat dumálnának addig :)
mérges nokedli 2020.12.05 22:57:29
@username loading: én tőle nem sajnálnám, egyelőre legalábbis így gondolom.