Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cordelia Sanderson

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Cordelia Sanderson 2019.09.27 09:58:04
@AkkorlegyenPtr: napok óta ezen gondolkodok én is, hogy mi a francról maradtam le?! mi volt z az ÓRIÁÁÁÁÁÁSi alázás, ami miatt Zsófi így kiborult.......

az elején nagyon bírtam Zsófit, de elment egy olyan irányba, amit mérhetetlenül utálok egy nőben. Amikor addig provokálja a csávót, amikor a csávó már muszáj, hogy ordítson vele, mire az a nő válasza, hogy látod bmeg, most is ordítassz velem......nem értem. Sajnálom Ticit, egy végtelen egyszerű, de kedves, vicces, szórakoztató nyíltszívű srác.
Helga nekem kicsit csalódás, .... én tökre szurkoltam neki, de úgy gondolom, hogy amikor ő összekerült 24 órára Tibivel elmondta neki nyílt lapokkal, hogy mi a szitu, mit érez, mit gondol, de Tibi kb egy vállrándítás és egy "hátjó" kiséretében lapozott egyet. Ezután meg bejön vki, aki végre nyit felé, megbeszélik, hogy legyenek egy pár, aztán lepattintotta egy harmadik csávóért másnap, aztán miután pont ő az aki mindig elmondja, hogy nem neki kell futnia egy pasiért benyögi a választáson Tibit, aki bmeg már ott ül vki mellett.....nem értem mi történt. A csaj full kétségbe van esve, mert tudja, ha nem talál végre pár hamar kipotyoghat.

A másik fura jelenség nálam Erik. Az elején azt mondtam, hogy ez a csávó egy igazi ragacs (ami vsz jogos is), de lassan rá kell jönnöm, hogy egy végtelen intelligens csávóval van dolgunk, és valószínű pont azért nem talál odabenn párt, mert csinos, de molylepke-szintű csajokkal van összezárva. Kint valószínűleg ugyanezt keresheti....sajnálom, mert ő lehetne jó parti. És a ragadása is sanszosan máshogy jön le, ha nem 24órában vannak összezárva, hanem egy -egy randi keretében még sztem jól is eshet....
Az tény, hogy a műsor nézése közben kezdem összerakni, hogy valójában milyen egy felszínes generáció az eggyel alattam lévő....
Cordelia Sanderson 2019.09.27 16:24:33
@Nethooligan: amikor volt a 24órás párcsere, akkor elmondta Helga Tiborunknak, hogy ő biza odavan érte, Tibor meg hümmögések közepette tudomásul vette, és visszakullogott Zsanihoz. Szóval Tibi nagy megdöbbenése azért elég nagy kamufaktor volt sztem.
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
Cordelia Sanderson 2019.09.10 16:31:20
Köszi a Hogyvoltot! :)
Tibi lépése elég meglepő volt. "Szimpatizálom" őt, magasan a legértelmesebb darabnak tartom odabenn, és nem bánom, hogy Karolka kiesett de nekem fura, hogy közölte Szilvivel, hogy ha jön egy jobb nő akkor tipli. Ez sem sokkal jobb viselkedés, mint Karoláé. Ő kb pont ugyanezt csinálta, úgy gondolta, ha jön jobb, akkor szevaszka Tibike, én jobbra el. Szóval kicsit kettős dolog ez.

@Cnere: Zsófi arcán az állandó undor tényleg valami döbbenet! Volt egy pszichológia tanárnőm, aki azt mondta egyszer, hogy ezek az emberek mindig olyanok, mint akik állandóan valami büdöset éreznek. :)

Valaki fentebb írta, hogy ha Patrik nem változtat a külsején egyedül marad. Szerintem, ha ő is kap egy karakterben hozzá illő lányt, akkor nem. Nekem tetszik a stílusa, bírom, ha valaki mer kilógni kicsit a tömegből és nem tucatáru.
A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó. Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a…..
Cordelia Sanderson 2019.09.05 21:29:09
@Cimili: biztos naaaaagyon jot tesz a boruknek ha abban napoznak.....ezert nez ki mindegyik bore smink nelkul ugy mintha 60 lenne.....
Cordelia Sanderson 2019.09.05 21:53:45
@Cimili: nem pont nekik, de a legtobb ifjonc lanynak ugy altalaban...
Kicsit megkésve, de törve a legkevésbé sem, ezennel ünnepélyesen megnyitom a Love Island hogyvoltozását, máris 3 részt rövid időn belül, egyben letolva. Ezt is csak azért így, hogy mindenkinek felálljon, azoknak is, akik várták, hogy legyen mán hogyvolt, és most majd jól lenyugodhatnak a picsába,…..