Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Botond_P

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötödik, előtáborral együtt kilencedik napja zajlik nyári csapattáborunk Somogy megyében, a Zselic festői lankái között fekvő Szentbalázson. A kánikula ellenére gyors tempóban haladt az építmények felhúzása, a farkaskölyköket és cserkészeket az elmúlt évek egyik legjobban felszerelt tábora…..
Kedves Szülők, Csapattagok, érdeklődők! Szeretnénk megújítani csapatunk közösségimédia-aktivitását, amihez a mindenki segítségére szükségünk van! Készítettünk egy rövid kérdőívet, amivel elmondhatjátok véleményeteket a különböző felületeinkről (ez a blog, Facebook-oldal, Instagram): a kitöltés…..
Sajnos a járványhelyzet súlyosbodására való tekintettel nem tartjuk meg évkezdő csapatprogramunkat. Nem érezzük úgy, hogy biztonságosan le tudnánk bonyolítani az összejövetelt. Az őrsgyűlések kis közösségekben, kültéren a jövő héttől kezdődnek, jelentkezéseket a lenti elérhetőségen továbbra is…..
Noha a 2020-as deszkáspusztai csapattábor nagy sikerrel zárult, néhány őrs nem érte be ennyi cserkészkedéssel, ezért a nyár folyamán portyázni indult hazánk különböző szegleteibe. Az alábbi bejegyzésben ezek rövid beszámolóit olvashatjátok, a megszokott módon, néhány fénykép társaságában. Anarókák…..
Készen vannak az idei tábori képek, itt egy kisebb válogatás Laci (Háti) beszámolójával. A fotókat Körte (K), Levi (L), Tojás (T), Eszter (E), Hugi (H) és jómagam (B) készítettük. A bejegyzés végén található linken elérhető Körte összes képe, nagy felbontásban. Egyszer véget ért a tábor, egyszer…..
2020 június 4-én, a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulóján a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség kezdeményezésére a Magyar Cserkészszövetségek Fóruma megrendezte az "Összetartozásunk Tüze" rendezvényt. Ennek célja, hogy ezen a napon budapesti idő szerint 20:20-kor világszerte tüzek…..
(folyamatosan frissülő bejegyzés) Mivel ez előző bejegyzés kezdett nagyon hosszúra nyúlni és lassan is töltött be, a tobábbi videókat ebben a bejegyzésben találjátok. Az első 17-et itt lehet elérni. 18. adás, április 27.: Eszter View this post on Instagram A post shared…..
Kedves Mindenki! Gondolom e cikk írásakor, három héttel az iskolák bezárása után, már nem jelent senkinek újdonságot, hogy a csapatunkban is felfüggesztettünk minden személyes találkozót. Cserkésznek lenni viszont nem szűntünk meg, programjainkat a kibertérbe költöztetve online gyűléseket tartunk,…..
Az elmúlt hét folyamán teljes ráncfelvarráson esett át csapatblogunk, mivel a régi dizájn felett nyolc évvel ezelőtti megjelenése óta eljárt az idő. Az új, letisztult megjelenés célja, hogy modernebbé és átláthatóbbá tegye a blogot, ezért néhány nem használt funkciótól megváltunk: ilyen a blog.hu-s…..
A cserkészévet idén szeptember 14-én, szombaton a megszokott módon a csapat táborzáró tábortüzével (TTT) nyitjuk. Helyszínünk a Római parton található BiPi Villa lesz (térkép itt: link), ahol sok játékkal és kacagással várunk mindenkit.Csapattagoknak 14:15-kor lesz gyülekező egyenruhában a Batthyány…..