Regisztráció Blogot indítok
Adatok
novi

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sas József féle brigád szilveszteri szórakoztató műsor címén előadott prosztóságáról azt hihetnénk, minden legalja, a kutyába lemenés csimborasszója, az ultimate trash tv, amit csak a Budapest TV feltámasztása (VV Boglyasfejű Éva műsorvezetésével) űberelhet, bár ha jobban…..
Március 15-én tér vissza az NBC sitcomja, olyan előzetest forgattak hozzá, hogy beszarás. ..
novi 2012.03.09 17:57:36
Az NBC 2012-ben visszahozza a 30Rockot, nem kevés vendégszereplővel. Mutatunk belőlük. ..
hogyvolt Aranypart - 1x05 2011.08.30 06:29:00
Egy hét telt el azóta, hogy Beki felrángatta Pörkölt nevű nyulát a siófoki villának csúfolt kalyiba tetejére vezető lépcsőn, Pókmajom meg ugyanazzal a lendülettel otthagyta a munkát a picsába, hiszen ő nem szegény, vagy hogy is mondta a Viasat3 nyakára nőtt, BB Évi-nagyságú…..
A HVG Extrák sorában megjelent Pszichológia nem olyan habkönnyű olvasmány, amit munkába menet, a dugóban el lehet olvasni a buszon. Én már csak tudom, egy hónapig cipeltem a táskámban, és próbáltam koncentrálni, transzba, akarom mondani flow-ba esni, de sehogy sem ment. Ehhez a…..
Új rovatot indítunk, amiben a külföldi tévék legviccesebb interjúit, stúdióbeszélgetéseit, műsorait fogjuk megmutatni kedves olvasóinknak, mert mi akkor is röhögni akarunk, ha a mi tévéink nem tudnak elég viccesek lenni. Az első videón egy ausztrál tévé reggeli műsorának…..
Az ABC idei midseasonben is elővett egy olyan sorozatot, ami a Better Off Tedhez hasonlóan van annyira vicces, hogy az ember visszaüljön elé hétről hétre, és sajnos pont annyi esélye van a túlélésre, mint Portia Rossi egykori sorozatának (ami azért egy második évadot megélt,…..
Alec Baldwin nem egy színészóriás, legalábbis nem tartják annak, de ebben a jelenetben félelmetesen vicces bír lenni. ..
Modorosblog A Hazatelepült 2011.01.12 00:03:00
-Elegem van ebből a szar külföldből, a húszfokos nyarakból, az egysíkú konyhájukból, a felületes, buta emberekből, mindenből. Itt rohadok már öt éve, megvan egy fél lakásnyi tőke, hazacuccolok két hónapon belül, felmondtam.-Ne! Nem mondod! Haza? Most? Ebben a gazdasági…..
Több, mint kétéves adósságot próbálok törleszteni az idei év első posztjával. Amikor 2008 decemberében megjelentek az első írások itt, a Konteóblogon, felhívott az egyik régi kollégám és azt javasolta, hogy a mindkettőnket sokáig élénken foglalkoztató Seuso-kincsről…..
Véget ért a The Walking Dead első évada, hat részt kaptunk első körben a zombihentelésből és drámából, sőt, inkább drámát kaptunk ebben a cirka öt és fél órában, amihez a csoszogás és hörgés adta az alaphangot. Spoileresen folytatjuk, óvatosan a klikkolással. Ez nem az a…..
Közel két hónappal ezelőtt a Konteóbarátok Körének törzsközönsége meggyőző többséggel amellett döntött, hogy a következő összeesküvéselmélet, amelyről olvasni szeretnének, a Fenyő János élete (pontosabban halála) köré szőtt titokzatos eseménysorozat legyen. Lássuk…..
Styxxtől, ettől a roppant termékenyen blogoló ürgétől (nem, majd csirke) kaptunk egy vendégposztot. De az is lehet, hogy keverem. Egy csomó Styxx, Sixx, Sixx! anyád is nyuggernek hívod? meg mindenféle más figura blogol, posztol, kommentel. Úgy tűnik, hogy ez ilyen gyakori…..
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
Ma már épeszű ember nem vitatja, hogy az USA belépése a második világháborúba sorsdöntő jelentőségű volt az eddigi legtöbb áldozatot követelő, nemzetek közötti fegyveres konfliktus későbbi eseményei szempontjából. Adolf két év alatt maga alá gyűrte Európát, a…..
Az indiai emberek viccesek, mert ropogtatják az r betűt, énekelve beszélnek és fogalmuk sincs az amerikai popkultúráról. Nagyszerű kis premissza ez egy sorozatnak, ami arról szól, hogy egy bóvli szarokat áruló cég telefonos ügyfélszolgálatát átköltözik Indiába, de hát a…..
novi 2010.10.03 21:29:58
@reccs: ja, és az tényleg vicces, ellentétben ezzel.
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. Kiugrunk a belvárosból és egészen a Szentendrei útig, a lakóteleppel övezett többsávos autópályáig mentünk, hogy megtaláljuk a legjobb budapesti hamburgerest. Körülbelül itt…..
novi 2010.09.29 12:06:26
@zeeNer: bármikor jöhet sült csirke+kalács+bor kombó
de hamburgerhez valahogy nem fasza, nem így kell magyarosítani a külföldi kaját
Feljegyzem ide a tegnapi RTL híradóból a pálinkafőzésről szóló tudósítást, mert Monty Python-ba illő anyag volt. Az interjúalanyok elmondták, hogy már hosszú ideje tanulják könyvekből a pálinkafőzést, és kifejezték örömüket, hogy végre a gyakorlatban is kipróbálhatják…..
Hello!Jó egy éve már küldtem egy írást nektek, A modoros culágert. Itt a következő, ha kell :)Az lenne a kérésem, hogy mindenképpen yenoee-ként tüntessetek fel mint szerzőt, ezért a szösszenetért nem leszek túl közkedvelt szakmai berkekben, ha jól sejtem :)Üdv!  Az…..
A Foxot lehet gyűlölni a Firefly és a Terminator miatt, sőt, én még a Drive-kaszáért is haragszom rájuk, de ha ők nem adtak volna annak idején második, sőt, harmadik esélyt is az alig nézett Arrested Developmentnek, most szegényebbek lennénk minden idők egyik legzseniálisabb…..
Már most tessék bevésni a naptárba, hogy október 17-én, vasárnap 21:00 órakor a Discovery Channelen három részes tudományos sorozat indul Stephen Hawkinggal. Aa világ egyik legismertebb és legelismertebb élő fizikusa a Kozmoszt alkotó csillagok, bolygók, galaxisok és szupernóvák…..
novi 2010.09.22 19:11:01
@Raziel Anarki: szerencsém meg sávszélességem nekem is akadt ;)

Az ET-s rész kicsit nnyrgh, de az utolsó részt a tananyag részévé kellene tenni.
Nemrég tanúja voltam valakinél, hogy a CapsLock gomb véletlen megnyomása gondokat okozott neki, és ennek kapcsán felmerült bennem a kérdés, hogy vajon hány ember van, aki a CapsLock-ot eredeti rendeltetésének megfelelően használja. Elég ritkán van arra szükség, hogy csupa nagy…..