Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steve::

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lám, milyen az élet. Alig néhány órával az első mondataim megírása után, az én drága barátnőm jóvoltából, lehetőségem adódott arra, hogy részt vegyek a Café Budapest által szervezett Jazz Maraton pénteki felvonásán amelynek a patinás hazai jazz klub, a BJC adott otthont.…..
December közepén történelmi eseményen vettem részt, a 2009-ben indult J&J Pezsgőmanufaktúra első nagy kóstolójára mentem el. Szentesi József megint nagy és nemes fába vágta a fejszéjét: budafoki pincéjében kézműves borászok erre a célra kihegyezett alapboraiból…..
Beszéljünk egy kicsit Kínáról. Két hete volt szerencsém részt venni Bordeaux-ban a Vinexpón, ahol kényszervigyorogva beszéltük egy tokaji pincészet képviselőjével, hogy 15-20 éve az öltönyös-aktatáskás amerikaiakat leshették olyan várakozásteljesen, mint ma a…..
A Művelt Alkoholista Amforabor 2010.10.23 08:00:00
Ez volt az egyik legmegnyerőbb bor, ami mostanában a poharamba került. És grúz. Grúzia szőlészeti hagyománya bármely más országénál messzebbre nyúlik, és most próbálnak betörni a nemzetközi piacra. A páratlan gazdagságú őshonos fajtaválaszték mellett Grúzia nagy…..
Ez talán a kedvenc időszakom az egész évben. Ahogy gyűlik a cukor és csökken a sav a bogyókban, napról napra újabb fajták kezdik el sejtetni, milyenek is lesznek majd pár hét múlva, teljes pompájukban. Addig minden egyes szép napot igazi áldásként fogadunk, és minden egyes esős…..
Gyönyörű fotókat és egy ritka ügyes duplaképet készítettek a naplementében. A napnyugta remek fényviszonyokat hozott össze a zárófutamon, a legszebb talán Lewis Hamilton McLarenjéről készült még szombaton.       A kétfotós sorozatot a…..
steve:: 2009.11.03 12:51:13
Szóval megérkezett az iPhone 3G. Rekordhosszúságú sorok még a boltok zárásakor is, izgatott vásárlók, egy hosszú pénteki munkanap az eladóknak. A tizenöt percesnek beharangozott kiszolgálás akár negyven percesre is elnyúlhatott - ez derül ki az Appleinsider…..