Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MsIreneAdler

17 bejegyzést írt és 7181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MsIreneAdler 2023.12.17 17:16:10
@evacat: @Tracero: nem jön üzi róla, ha írtok :(
Itt vagyok, csak picit szó szerint vettük a karácsonyi lázat a héten :)
Én senkiben sem vagyok biztos. Remélem engem sokan eltalálnak!
@VV12Vikcsii: már hallom a dobpergést :)
Yrénke blogja 2023.12.01 21:48:52
Ó te jó ég. Erről a blogról már totál elfeledkeztem...   Remélem mindenki jól van, aki erre járt. Még azok is, akik csúnyákat írtak. Jó lenne folytatni itt az okoskodást. El sem tudnátok képzelni, hogy mennyivel bölcsebb lettem a 3 év alatt :)..
MsIreneAdler 2023.12.02 17:07:55
@Lorrh: akkor vállalom, boomer vagyok. Nincs abban semmi rossz. Látom azért te is írkálsz még, szóval legalább nem vagyok egyedül:)
MsIreneAdler 2023.12.02 23:29:53
@Lorrh: látom, hogy a régi jó dolgokból már nem maradt semmi :) Nekem az is eszembe jutott, hogy talán elavultunk. Néha úgy érzem, hogy a két véglet közé egyre kevéssé fér el az arany középút, a józan gondolkodás. Be kell állni valamelyik sorba, jobbra vagy balra , nincs bámészkodás :).
MsIreneAdler 2022.12.02 18:52:43
@naty77: mindenképpen tudni akarom Anita születési évét :)))
  Kemény este, huppant le mellém egy korombeli asszony úgy éjjel három tájban. A tánctéren az emberek őszintén és jól mulattak, az afrikaiak újra meg újra a pocsolyába léptemet kérték a dídzsétől. A fotós már leszopatta az egyik szingli csajt, most jött vissza korántsem szomjasan, ámde…..
MsIreneAdler 2022.09.16 21:33:02
@Peni a Valdes: gratulálok:).
MsIreneAdler 2022.11.19 20:31:32
@Puerto Prince: ajánlom, hogy ez amolyan költői, hatásvadász komment legyen most tőled... Amint tudsz, jelentkezz!
MsIreneAdler 2022.12.02 08:16:48
@Infomaniac: nem örülök, hogy még mindig nem jelentkezett, de reméljük a legjobbakat....
                       A barátnő ráébredt, hogy egy ideje eltűnt az az intim, gyöngéd és különleges érzés, ami két olyan ember közt szokott lenni, akik állítólag szeretik egymást. Úgy érzi, hozzá képest mindenki más előtérben van a párja életében, mégis inkább tűr, hogy a másik meg ne sértődjön.  …..
MsIreneAdler 2022.11.16 20:55:20
@Real_Time: ez hogy tetszik:)?

"Már megbocsáss, de tudtommal nem a kényszerházasságok országában élünk, minden férfi azzal baszik akivel csak akar, azt vesz el, akit akar. Az hogy ő milyen aranyásóval vagy éppen melyik szilikonmellű, felfújtszájjú nőcskével semmizteti ki magát, az nem a társadalom vagy a politika felelőssége, hanem a sájátja"

Ha egy férfi húzza a rövidebbet egy kapcsolatban, lenullázzák anyagilag, érzelmileg, még soha nem láttam, hogy az ő egyéni felelősségét firtattad volna. Vagy azt ilyen esetben nem kell?

@Sadist:
"Elmesélte, mennyire büszke volt Rékára, mikor rögtön szülés után bombanőként jött ki a kórházból, nem úgy, mint azok, akik elhanyagolták magukat. „Szerintem a terhesség és a szülés nem dráma” – vallja a fitnesz koronázatlan királya, hozzátéve, neki nagyon tetszik, ha egy kismamának frissen mosott a haja."

Ja, ha levágjuk a felét, annak, amit nyilatkozott, akkor tényleg egy csupaszív férfiember ez a Norbi. :) Nem tudom, szültél-e már, ha még nem, akkor elárulom, kibaszottul fáj. Utána nem a hajmosás meg a szex, ami először eszedbe jut. És nem azért, mert elhanyagolod magad, hanem mert olyan terhelésnek van kitéve a test és a lélek, hogy az nem mindennapi. Réka tudta, hogy Norbi mit vár el, ezért friss császársebbel, alulról ömlő vérrel, szétdurranó, fájó cickókkal is kénytelen volt ott "jónőzni" a tiniből sajnos soha férfivá nem érett férjének. Nincs ezzel semmi baj, csak lássuk be, nem ez a normális. Olyan ember, aki közszereplő, akinek a véleményére sokan adnak, igenis felelősséggel tartozik a szavaiért. Az nem egyéni vélemény, amit egy milliós követőtábor olvas. Rékát úgy idomítja, ahogy akarja. De téves, túlzó elvárásokkal tömni a leendő családapák fejét legalább olyan káros, mint a kövérség elbagatelizálása.

Van olyan ország, ahol a törvény nem tiltja, hogy verje a férj az asszonyt, szóval, nyugi, van ahol ez teljesen legális, tehát van még remény;) Itt kishazánkban inkább csak félrenéznek, sőt az áldozatok többsége szégyenében inkább hallgat az egészről, vagyis kussol, ahogy szerinted kell arról, ha bántják az embert.
MsIreneAdler 2022.11.18 08:09:27
@Lorrh: Norbi rengeteg baromságot hordott össze, de ami az én ingerküszöbömet eléri, az ez a megjegyzése volt a frissen szült nőkről, nem azok a butaságok, amiket úgy általában összehord a kövérségről. Úgy állítja be, mintha a szülés egy kellemes délutáni teaparty lenne, ami után nem igaz, hogy nem tud szexin kinézni egy nő. Addig valóban semmi gond nincs, hogy ő büszke a feleségére, ebből a szempontból lehet is, mert aki szült tudja, mi erőfeszítésébe kerülhetett Rékának ott szexiznie, de miért nem tud úgy büszke lenni, hogy közben nem húzza le a többieket? Nem tudom hogy ilyen helyzetben szoktak-e a nők gúnyolódni férfiakon, szokták-e mondani pl egy műtét után lábadozónak, hogy "nem dráma", meg nem vagy izgató...
Az, ami utána történik az már megint más tészta. Vissza kell rázódni az eredeti formába, és ez nem csak esztétikai kérdés.
MsIreneAdler 2022.11.20 21:09:03
@kenyércsücsök: igen, ezt a csodás nyilatkozatot kerestem, de csak a finomított verziót találtam. Nos, a dagadt bálnavédő bálnáknak ezen nem sok mindent kellett, lehetett csavarnia, de a tények nem fogják megzavarni most sem a helyi mnk szekciót.
Egyébként abban teljesen igazad van, hogy nem kell lelomposodni már a babavárás idején sem, ezért is hangsúlyoztam, hogy az én ingerküszöbömet kifejezetten ez az agymenése haladta meg, amit a frissen szült nőkről mondott. Szóval csak annyi, hogy had kapjon már időt egy nő arra, hogy megint betájolja magát, hogy merre van előre :). Nem véletlenül van a gyermekágyi időszak.
Azért sem volt ám szerencsés Norbinak így leszólnia a többi kismamát, mert nem minden szülés egyforma. Sőt ugyanazon nő két szülése sem az. Azért nem mindegy, hogy egy tizensokórás vajúdás után sürgősségi császárra kerül sor, vagy pár óra alatt meg van minden... Láttam olyat, aki azt mondta, egy rántottáért megszült volna, de olyat is, aki azt sem tudta hol van, szó szerint...
Nyilván Réka tudta mit vállal és azt is, mi lesz, ha a kórházi brutál nedszívó betétre nem csattintja fel a tangabugyit és nem úgy jelenik meg, hogy a férje rögtön dugható állapotban lássa. Hiszen ennél nincs is fontosabb...
                        Ebben a kapcsolatban komolyabb problémák nincsenek, ami mégis adódott, az nem más, mint Posztolónk pasijának édesapja, aki a kezdetektől fogva indokolatlan ellenszenvet tanúsít fia barátnője felé, és kedveskedéssel sem lehet nála sokra menni.                            …..
                       „Ő a kikötözéses, fenékpaskolós dolgokra gerjedt. Engem ez nem hoz lázba, nem is taszít annyira, csak nálam a kinky mindig is kimaradt” - Posztolónk 31 évesen átélt már néhány dolgot, és találkozott pár fura emberrel, de még mindig helyes és normális férfiakban gondolkozik,…..
MsIreneAdler 2022.11.15 19:20:00
@Reactor: én is, de mostanában nem hallunk róla, remélem azért jól van.

@God Harald: szintén. Ez egy vírus, most már tuti:)
MsIreneAdler 2022.11.19 20:22:52
@Reactor: én is úgy gondolom, hogy ez partner függő. Tehát nem az van, hogy rajongok magáért az "extrákért" hanem inkább, hogy van olyan személy, akivel ez belefér és élvezetes. Nálam ez nem úgy történik, hogy bárki fia odajöhet "ütlegelni", ehhez egy bizalmi kapcsolat kell.
MsIreneAdler 2022.11.19 20:29:03
@Peni a Valdes: nos ez a kommentje eddig a legnyugtalanítóbb...
                       Levélírónk úgy véli, elátkozták, mert bármit tesz, egy kapás se jön össze mostanában neki. Elmélete szerint a nők kiszagolják, hogy mire használható egy pasi és mire nem, így ő eleve hátrányos pozícióból indul, mert úgy érzi, párolog belőle a férfierő.                …..
MsIreneAdler 2022.11.14 21:23:50
@The Cortez: ennyire nem ismertem a kapitányt, szerencsére :)
No de akkor most már áruld el, kivel példálózzak, ki a jó nő, hogy ne legyek béna!
MsIreneAdler 2022.11.15 14:09:58
@Peni a Valdes: hogy-hogy mire :)?
MsIreneAdler 2022.11.15 19:24:35
@Peni a Valdes: abszolút egyetértünk. Attól még lehet (valóravált)álompasim, nem :)?

@The Cortez: na jó, akit igazán gyönyörűnek gondolok, az Gal Gadot, de őt szerintem annyira nem ismerik.
                        Ha hetekig agyalsz a csajod egyik súlyos kijelentésén, és már azt se tudod, illik-e rákérdezni, lehet, hogy nem érdemes hosszabb távra tervezni vele. Az, hogy az elhangzott mondat csak egy teszt része volt, vagy komolyan is gondolta, ennyi idő elteltével talán már mindegy…..
                       „Nem történt még semmi köztünk, ő akarta volna, de amíg nem tiszta a helyzet, nem akarom, egyelőre kellő távolságból része csak az életemnek” – Régi trükk, amikor a foglalt pasi azzal hitegeti a felpróbálni kívánt csajt, hogy épp szakítófélben van a barátnőjével, és már csak…..
MsIreneAdler 2022.11.06 14:48:01
@Real_Time: na jó, de ha mindenki elmegy háborúzni, ki marad a hátországban? Mondjuk egyébként a feministák felőlem is mehetnek :)
MsIreneAdler 2022.11.06 15:37:37
@Real_Time: ez honnan jött, hogy a gyerekeseket meg az "alfákat" nem sorozzák be?
De amúgy sem a kérdésemre válaszoltál. Tegyük fel, hogy az valósul meg, amit szorgalmazol: mindenki, férfiak és nők egyaránt hadkötelesek. Na ebben az esetben ki maradna? Ki gondoskodna az öregekről, gyerekekről és az alkalmatlanokról?
Mondjuk azért én úgy hallottam nagyanyámtól, hogy anno itt a hátországban sem volt ám háváj dizsi. Egy háborúban nem csak az szenved, aki a fegyvert fogva harcol. Elő is kell ám teremteni mindazt, ami a frontra megy, ami nyilván kevésbé látványos, hősies és ahogy látom mégkevésbé értékelt feladat...
MsIreneAdler 2022.11.08 07:56:31
@Real_Time: itt az áll, aki háromnál több gyereket nevel (!), nem az, hogy, aki sok gyereket csinál. Tehát Béta Béla marad, Alfa Ármin meg majd kitalál valamit...

@Reactor: az alfaságban maximálisan egyetértünk. Örülök, hogy végre valaki hasonlóan látja ezt a "csoportot", mint én.
                        Levélírónk barátján a volt neje olyan alapos munkát végzett, hogy még a válás után is mély tisztelettel beszél egy olyan nőről, aki lerabolta. A jelenlegi barátnő nem kíván a beidomított szolgalelkűségével visszaélni, sőt, egyenrangú partnert szeretne, ezért próbálja most…..
MsIreneAdler 2022.10.28 07:30:32
@Real_Time: a nők nagy része nem így él (még Nyuat-Európában sem) ahogy a pontokban a megbántott fiú leírta. Fogalmatlanságát ékesen bizonyítja azzal, ahogyan a nőket a munka világában elképzeli :).
Semmiben sem különböznek ezek a kisarkított, elferdített és általánosító kijelentések a feministák túltolt agymenéseitől.
MsIreneAdler 2022.10.30 11:17:03
@Real_Time: elhibázott politikai döntések...franc, hisz a nők vannak többségben politikai pályán...ja, nem :)
Ilyen 97 pontos "mennyivel jobb a ..." bullshites szart rittyentek neked bármiről. Komolyan. Nők lapja horoszkóp rovat szint. Sajnálom, de ezt gondolom.
MsIreneAdler 2022.10.31 18:08:41
@Sadist: ez csak azt bizonyítja, hogy a férfiak gyakrabban vesznek részt fegyveres konfliktusokban. Pl szülésben meg azért nem halnak meg a férfiak (ami jelzem picivel gyakrabban van, mint csata) ,mert nullaszor szül egy átlag férfi :) De ha már demagógok vagyunk, csináljuk rendesen: megkockáztatom, hogy az elmúlt évben itt Magyarországon több nő halt meg szülésben vagy annak szövődményeiben, mint férfi, akit fegyver ölt meg. Tehát nőnek lenni veszélyesebb :D Tadaaam, ki is hoztam, amit akartam, már csak 96 ilyen szart kell kiagyalnom, de minek...:))). Ha pedig nem értesz egyet ezzel, majd én is itt hujjogok, hogy "betalált". Nem lehet így gondolkodni, ezt értsd már meg. Nem vagyunk külön faj, nincs olyan, hogy ami az egyiknek rossz, azzal a másik jól jár. Értelmetlen és béna dolog felsorolni miben más a másik nem. Pl vergelődhetnék itt napestig, hogy ti tudtok állva hugyozni, én meg nem, de értelme nem sok lenne :). Mint ahogy a roppant tényszerű adatokat tartalmazó 97 pontnak sincs. Komolyan ezt gondolom, ez egy megkeseredett srác pici véleménybuborékjából kipukkanó általánosító baromság.
                       „Néhány nőnek elég egy idétlen becenév és pár olcsó bók, hogy egy előnytelen és jövőtlen kapcsolatba belerángassák” – Nem szép dolog más kapcsolatába beleavatkozni, de egy figyelmes barát aggódik, ha tudja, hogy a másik mennyire befolyásolható. Ezért jön jól néha valaki, aki…..
MsIreneAdler 2022.10.30 11:11:46
Ha neki jó, hogy a pasija együtt nevelgeti őt a gyerekével, akkor hagyni kell és örülni neki, hogy az ember barátja boldog.
Azért mondjuk nem kell csodálkozni, ha 10-15 év múlva már nem lesznek hosszú tutujgatások...meg mondjuk már lehet rövidek sem :)

@Sadist: attól, hogy van ilyen, nem ez az általános. Emiatt kár egy pasinak 40 éves koráig "őrizgetnie magát", mert majd úgy is nagy eséllyel vár rá a huszonéves bombanő... Amelyik férfi családot szeretne, az 30 körül legkésőbb tegyen lépéseket ezügyben.
                       Amikor párod fura kérdései miatt gyanakodni kezdesz, és mindezt még éjszakai álmaid is megerősítik, az összeköltözést talán nem is kell annyira erőltetni. És ha ez mindkét félnek megfelelő így, túlagyalni sem kell.                                  Fedezd fel és…..
MsIreneAdler 2022.10.24 15:43:37
@Peni a Valdes: ó én csak próbálom kitalálni, hogyan jutott erre a "felismerésre" a pasas. Az túlzás, hogy értelmeztem volna.
MsIreneAdler 2022.10.24 18:28:13
@Peni a Valdes: hát nem tudom. A pasas szerint pont, hogy nem.

@body_andras: kösssz, most ez megy a fejemben :)
MsIreneAdler 2022.10.26 08:01:16
@body_andras: nem baj, legyen csak Peninek is dallamtapadása :)))
                       Néha a nők nem tudják, mikor közvetítenek olyan félrevezető jeleket, amiktől a pasik felbátorodnak és tesznek bizonyos lépéseket. A sok bizalmaskodást Levélírónk zöld lámpának vette, de úgy tűnik, nem kellett volna.                                  Fedezd fel és…..
MsIreneAdler 2022.10.23 08:10:56
@_Amatőr_: ha okos, azt nyeri ezzel a buktával, hogy rájön, hogy talán nem ebben a ligában játszik, mint ez a lány és magához valót választ. Vagy esetleg próbál úgy változtatni magán, hogy ezek a nők ne csak puszit akarjanak tőle. A legrosszabb verzió, ha kis pincsi marad egy olyan nő körül, akitől soha nem kapja meg, meg amire igazán vágyik és szüksége lenne.
MsIreneAdler 2022.10.23 16:16:15
@_Amatőr_: majd megjön az esze. Ha meg nem, még mindig irogathatja ide a blogra hogy MNK és itt szeretni is fogják érte :D
Peni ügyével kapcsolatban azért jól nézünk már ki, ha már az is felhőztetés, ha a randi végén nincs szex...:). Nálam ez ilyen folyamatos talonban tartást jelent. A szimpla visszautasítás nem az. De szóljatok, ha tévedek.
MsIreneAdler 2022.10.24 08:32:49
@_Amatőr_: reménykedjünk.
Peni mindig is ilyen titokzatos volt :)

@Lorrh: (egymásra) rakott nyelvet akart csinálni:)
                       „A nők azáltal, hogy leértékelik a férfiakat, önmagukat is leértékelik, a két nem márpedig egymás nélkül nem tud kiteljesedni” – Egy kimerítő esszét kaptunk, melyből megtudhatod, hogy a nő valódi szerelmet csak a nála minden szinten tökéletesebb férfi iránt képes érezni, az…..
MsIreneAdler 2022.10.14 16:41:12
@Peni a Valdes: igen, köszi a figyelmeztetést, olvastam mennyi gond lehet belőle, ha egy nő élvezi a szexet :)
MsIreneAdler 2022.10.15 16:34:04
@Sadist: ez egy salsa fesztivál,  ahol Daniel Sanchez fellép és gyanítom, hogy egy limitált ideig lehet vele táncolni, amit meg is tesznek a nők (számomra érthetetlen okból, de ez most nem lényeges). Ezt látom ebben a 3 perc 11 másodperces videóban. De leírom, amit nem látok. Nem látom hol a többi hoppon maradt Jóskapista. Nem látom,  hogy ezen a három percen kívül ki kivel táncol. Nem látom...értelmét annak, hogy egy pár perces történést, mint perdöntő bizonyítékot lobogtass, hogy lám lám itt az élő hipergámia, sőt ez belemagyarázás már nekem ciki. Ha te például elmész egy (mittomén) Shakira koncertre, akkor gondolom te nem a fellépőt figyeled, nem hozzá akarsz közel kerülni, hanem mindenki máshoz :), ugye? Vagy bármilyen ehhez hasonló közönségtalálkozón, a pasik nem a szexi modellel fotózkodnak, hanem a takesz nénivel a backstage-ben. Mert egyébként ki tudja, lehet ő sokkal jobb fej, és tuti kellemesebb társaság, mint aki miatt elment a sok ember az eseményre :), bár ez sosem fog kiderülni.
Egy szó mint száz, a férfiak is, a nők is, ha lehetőségük van rá a jobbat, szebbet fogják választani. Ha esélyed van megdugni egy szupermodellt, nem fogsz lemondani erről, csak azért, hogy Átlagjulcsi ne legyen szomorú és neki is jusson valami jó az életben.

Értem én és látom is, hogy vannak olyan nők, akik azt hiszik, mert párszor felpróbálta őket valami ficsúr, attól ők nagyon kapósak, de ők rá fognak faragni, kár velük foglalkozni. Pláne ennyit.

Azért nem csak minden 10. pasinak van nője. Sokkal több férfi talál magának partnert.... Szóval aki nem talál, az igenis maga is tehet róla. Sajnos nem árt azzal tisztában lenni, melyik ligában játszhat az ember. Igen, egy férfinek is. Nagyban megkönnyíti a életet, ha az ember tisztában van a határaival és annak örül, amije van, nem pedig folyton azon kesereg, ami nincs.
Egyébként meg nem szeretem, mikor a férfiakat ilyen kis teszetosza bábuknak mutatják be itt a blogokon, akik semmiért sem felelősek. Mint valami gyámoltalan gyerekekkel packáznak velük, ők meg csak állnak és hagyják had történjen az életük. Tényleg ilyen tehetetlen áldozatoknak látod a pasikat?
MsIreneAdler 2022.10.20 13:29:06
@Real_Time: had halljam:))))!
                       Az, hogy öt év kevés, vagy éppen elég ahhoz, hogy a közös jövőt mindkét fél egyformán lássa, minden kapcsolatban máshogy alakul. Posztolónk barátja olyanokat mond, hogy nem biztos a közös jövőjükben, pedig a barátnő mindent megtesz, és semmiben sem korlátozza párját.      …..
MsIreneAdler 2022.10.17 08:13:23
@Real_Time: a logikád ott bukik, hogy ha fentebb olvasol, ott láthatod, hogy a 30-as 40-es nők eleve nem jöhetnek számításba párkapcsolat terén, hiszen nem frissek és ropogósak. Innentől kezdve édesmindegy, hogy mik az ők elvárásaik, ők ugyanis a partnert kereső urak számára láthatatlanok (mármint a fent leírtak szerint). Értem én, jó lett volna ezt az idiótaságot is a nőkre kenni, de ez most nem jött össze :)). Semmivel sem kisebb baromság 40 éves férfiként az éppen hogy nem tinilányt várni, mint nőként a szőke herceget.
MsIreneAdler 2022.10.17 12:32:18
@Real_Time: ha egy férfi teljesen egyforma esélyekkel juthat egy 20 éves és egy 40 éves nőhöz, akkor nem kérdés, kit választ/válasszon.
Álmodozni persze szabad, csak ne a másikat okolja, mikor a bilibe lóg a keze, mikor realizálja, hogy a 18-20 éves korosztálynak nem álma hosszútávon egy 40-es pasi.
MsIreneAdler 2022.10.18 08:42:13
@Real_Time: az egész beszélgetés a hosszútávú igényekből indult ki, nem, dehogy lepődök én már meg :)

@Sadist: egyértelmű, ha válogathatsz, válogass, ez teljesen rendben van. Mint ahogy az is, hogy minél többet tudsz nyújtani, annál szélesebb körből tudsz választani. A gondok ott kezdődnek, ha ugye valaki rosszul méri fel az adottságait és ehhez a lehetőségeit. Sajnos ez rengeteg emberre igaz.
Értem és egyet is értek azzal, hogy hamar el kell dönteni, ha valaki családot szeretne. De ez vonatkozik a férfiakra is, mert persze nem árt, ha fiatal az anyuka, de az apuka se legyen öreg.
Én pl huszonévesen rendesen irtóztam az ilyen késő harmincas, negyvenes pasiktól, nem is értettem hogy gondolják. A tágabb baráti körben sem ismertem olyat, akinél ez működött volna. Szóval talán ezt a felállást (ha ha:) nehéz nekem elképzelni hosszú távon.
                       „A szerelem megvan, nem is az a célom, hogy elrettentsem, de rossz szokásokat nem akarok szó nélkül elnézni.” - Az alaptermészet nem olyan dolog, amin könnyen lehetne változtatni, ezzel Levélírónk is tisztában van, viszont ha egy pasi az ismerkedési fázisban képes uralni a…..
                       „Akivel eddig összejöttem, olyan volt, mint én: keményen dolgozott, de a jövedelmét elsősorban önmagára költötte” – Levélírónk lassan betölti az ötvenet, és bár nem sokat remél már, viszont pontos rálátása van a múltban elkövetett hibáira és elszalasztott lehetőségeire.      …..
MsIreneAdler 2022.10.14 08:58:13
Én csak azt mondom, hajrá srácok :))))

@Peni a Valdes: Peni, Peni, Peni...ne foglalkozz már ilyen apró részletekkel :))
                       Így 40 felé Levélírónk nem akarja megcsalni párját, hiszen mintakapcsolatban van vele, mégis, amikor az utcán összeakad a pillantása egy nővel, előjön belőle a húszéves kujon, és ha szingli lenne, simán leszólítaná. Párkapcsolati kultúránk és a libidónk nem öregszik velünk?  …..
MsIreneAdler 2022.10.12 15:45:01
@Real_Time: wow, még a végén meghonosodik a "körhinta üzemeltető " kifejezés ;) :)
                       A barátnő még a szakítás után sem érti, hogy mitől tűnt el a pasija ilyen hirtelen, amikor minden olyan szépnek látszott. Rideggé vált, idegenként viselkedett Levélírónkkal, ráadásul azóta a Facebook aktivitása is nulla. Pedig nem volt veszekedés, se különösebb konfliktus.  …..
MsIreneAdler 2022.10.07 23:39:31
@aendre81: szerintem ezekben az esetekben ott egy hirtelen felbukkanó harmadik. Sokkal könnyebb a másikat bunkónak beállítani, majd ridegen viselkedni vele, mint a szeme elé állni és színt vallani. Hiszen így megcsalást rögvest a másik számlájára lehet írni, nem kell ilyen lelkiismeret meg becsületesség izékkel foglalkozni. Barinőnek/havernak el lehet ríni, hogy "én nem akartam de hát a Béla/Teri olyan szörnyű volt, hogy nem tehettem mást"

Egyébként van egy olyan érzésem, hogy itt azért elég sokan örülnének egy leszálló ágban lévő harmincasnak, de még egy negyvenesnek is :)
                        „Én nem bántottam, nem birtokoltam, mégse tudtam kiélvezni ugyanazt, amit ő megengedett magának” – A pasi egy szakításgyanús szünetet kapott a barátnőjétől, és nagyon zavarja, hogy nem tudja, mire számítson. Neki egy Igen / Nem válasz is elég lenne, mert a bizonytalanságnál…..
                       Az elkényeztetésnek számtalan dimenziója ismert, ezzel Posztolónk is tisztában van, olyannyira, hogy most magát vádolja, mert 5 év alatt semmit nem követelt a barátnőjétől, aki mára szépen meg is szokta a helyzetet.                                   Fedezd fel és…..
MsIreneAdler 2022.09.16 22:13:06
@Lorrh: a kérdőjeltestű :)? De szerintem ott lakik, és mintha neki is lett volna már valami hasonló eszmefuttatása a háláról. Most hogy újra olvasgattam, láttam
mennyi szomorú lelkű embert hordott ide már megint össze a szél...
>< Természetesen az utolsó pillanatban Anna lebetegedett, így egyedül utaztam Tamás esküvőjére.   Nem kellett volna.   Az embernek nagyszerű elméletei lehetnek a világról, ám semmi sem pótolja a terepmunkát, mondogattam magam elé a repülőn. Gondoltam ha már úgyis átültetnek a családos…..
MsIreneAdler 2022.06.26 10:13:28
@Puerto Prince: ja, látom rajta, hogy azt gondolja, hogy én mennyivel hitványabb vagyok nála, és nem áll össze neki a matek, hogy miért én vagyok kiegyensúlyozott, boldog, miért nem ő. Mivel szakmailag nem tud dominálni, úgy érezné fairnek, ha legalább magánéletileg le tudna körözni. Mintha ez ilyen verseny lenne. Szerintem ő ezért van ám egyedül, mert úgy tekint erre a párkeresősdire, meg magára az életre, mint valami videojátékra, ahol pontokat kell szereznie és mindenképpen le kellene győznie a másikat.
MsIreneAdler 2022.09.16 21:41:45
@Neytiri1: köszönöm, hogy eszembe juttattad, milyen felüdülés volt (már régebben is) olvasni @Puerto Prince t. Mikor a sok begyepesedett kommentelő között ott láttam a nevét, mindig lejjebb ment a pulzusom :). Tudtam, hogy ha esetleg nem is értek majd azzal egyet, amit leír, az akkor is olyan stílusban fog elém tárolni, amit nagyon tudok díjazni.
                       „Hogy meddig tart ez az állapot és mire készüljek, abban totál nem látok tisztán, az öndédelgetést pedig már unom” - A szülés előtt az asszonynak elég határozott étvágya volt az intimitás terén, de az utóbbi időben ez nagyot csökkent.                                  Ha…..
MsIreneAdler 2022.06.17 17:00:48
Azért mindig csak ámulok és bámulok, hogy mindig azok a legokosabbak ebben a témában is, akik se terhes nőt, se kisbabát nem láttak még úgy igazán testközelből.

Első gondolatom egyébként a témához, hogy próbáljon meg a kedves poszter a himbilimbijén kipaszírozni egy teniszlabdát, utána dumcsizzunk, mennyire és mikor lesz kanos legközelebb ;)

2. Hogy lehet, hogy nem beszélget egy pár erről??

3. El kellene már felejteni ezt a mítoszt, hogy a nőknek nem kell annyira a szex. Ó dehogynem, sőt. Ok, nyilván kell egy olyan partner, akivel jó is a dolog. Aki ért hozzá, hogyan érje el hogy egy nő szívesen dugjon vele, és alig várja a gyermekágyas időszak végét. Szerencsére vannak még ilyen férfiak :))

@Puerto Prince: egyetértek. Abban is, hogy egy nőnek bizony nem szabad teljesen figyelmen kívül hagynia a párja szexuális igényeit. De ezt egy normális kapcsolatban magyarázni sem kell, hiszen alap, hogy szívesen okozol örömet annak, akit szeretsz. Én azért a háztartásban való közreműködésről nem beszélnék le senkit. Mert persze nem a tiszta lakásra izgul fel a nő, de nagyban növeli a hancúrozási kedvet, ha utána nem kell rögtön a partvissal is játszani.
MsIreneAdler 2022.06.27 16:21:03
@Reactor: szerintem ezt várják el a nőtől, némelyik azért ilyen. Hát nehogymá' szeresse a szexet, mer' az ribanc :) Elég, ha csak itt elolvasod a kommenteket.
@Puerto Prince: -nek valóban a legtöbb dologban igaza van, buzdítok mindenkit, hogy figyeljen rájjja :)