Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ADOM Diákfórum

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két középiskolás ADOM-tag, Tasi Zsuzsanna és Papp Júlia válaszolnak pár oktatást, iskolákat, továbbtanulást és jövőképet körüljáró kérdésre. Miért szereted, és miben különösen béna az iskolád?  Papp Júlia: A Waldorf-rendszer egyik hatalmas előnye, hogy diákközpontú az oktatásunk. A tantervünk…..
Én volt, hogy arra mentem be órára, hogy egy diákom két összetolt széken fekve alszik. Mondtam a többieknek, hogy akkor most kicsit halkabban fogom tartani az órát – és őket is arra kértem, hogy ne ébresszék fel az osztálytársukat.És olyan is volt, hogy amikor a kollégák (amúgy a házirenddel…..
Az alábbi történet sajnos nem egyedi, sokaknak ismerős lehet a helyzet, ennek ellenére (vagy éppen emiatt) fontosnak tartom, hogy elmeséljem.  A gimnáziumban eltöltött eddigi 3 évünk alatt 3 különböző matematika tanárunk volt. Igazán nem voltunk egyikükkel sem megelégedve, de a jelenlegi tanárunk…..
A Fidesz polgármesterjelöltjét ábrázoló trolireklám - már napokkal a kampánykezdés előtt futottak (A szerző felvételei) A polgármesterjelöltjük melletti plakátokat már napokkal, a Botkát bírálóakat már egy hónappal, a helyi kormánylap mögé bújtatott hirdetéseit pedig már több mint fél évvel a…..