Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zebratti

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nekem áldott az a bölcső, mely magyarrá ringatott" Aki ismer, az tudja, hogy ha könyv van a kezemben, akkor az általában valami horror vagy fantasy novelláskötet. Tudom, nem szépirodalom, de engem ez köt le. Néha azért kézbe veszek egy-egy történelmi vagy épp sci-fi regényt is, azonban van egy…..
A zene iránti rajongásom úgy 14 éves korom körül kezdődött. Persze akkor még megzabáltam mindent, ismerkedtem a különböző stílusokkal, de mondhatni igen hamar (olyan 16 évesen) már megtaláltam a nekem való muzsikát és kevés kivétellel a mai napig ugyanabban a zenei közegben mozgok. Magyarul, nem…..
Éjszaka kell rémtörténetet mesélni... A 80-as évek tagadhatatlanul a slasher műfaj aranykora volt. Több száz, igazán változó minőséget képviselő film látott ekkor napvilágot és borzolta az emberek idegeit; olykor, mert annyira félelmetes, olykor, mert annyira borzasztó volt. Az évtized elején…..
Szeretem Robert E. Howard novelláit, legyen szó akár Conan, Kull király vagy épp Bran Mak Morn történeteiről, habár minden kétséget kizárólag a kimmériai barbár minden hőse közül a legnépszerűbb. Gyermeki rajongással tudok elveszni a hiboreai kor vad és erőszakos világában, ahol a szavak helyett a…..