Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DEW3yl

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a Bupino második klipje (az elsőt itt lehet megnézni). Ezúttal Busa Pista az, aki a mikrofon mögött áll. A dal, Busa Nemmindegy című számának harmadik része. Az alapot megint Jojo AKA Kickass Factory AKA Mendrei Miklós készítette és ő rendezte a klipet is. Az klip munkálatai…..
Meglesz a 22 rész az általunk eléggé felemásnak értékelt Batman-közeli sorozatból. Aki nézi, az mondja már meg, hogy ez jó, vagy sem. Én azt hallottam csak, hogy az egyik részben egy olyan gonosz szerepelt, aki lufikra kötötte az áldozatait és felengedte őket a felhőkbe, hát…..
Megpróbáltuk a közösségi médiázást, a blogolás jobb. Welcome back. A Defamer szerint Niki Finkét, a Deadline Hollywood rettegett bloggerfőnökasszonyát kivágják a laptól, mint macskát szarni. Meglátjuk, ezt a hírt az elmúlt hat évben vagy ötször tuti lehoztam, és egyszer sem…..
DEW3yl 2013.08.23 19:35:44
Amikor a Die Hard első részének a hazai ferdítők a Drágán add az életed címet adták talán még nem is sejtették, hogy egy franchise nyitó darabjával állnak szemben. Vajon a folytatásnál, a Még drágább az életednél nem fordult meg a fejükben, hogy esetleg csak simán egy…..
Filmdroid Képek a Dreddből 2012.02.06 20:47:37
Az új Dredd bíró film kemény lesz és véres, nem szívbajosaknak készül, az egyik képen épp kiloccsantják valakinek az agyát. Mega City One rettenthetetlen bírája betartja és betartatja a törvényt, a helyszínen bárkit kivégez, ha olyan súlyos tettet követett el és sosem veszi…..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
 Sajnos Hollywoodban semmi sem szent, a profit érdekében bármire képesek. Ráadásul a producerek örömmel látják, hogy nem is kell túlzottan megerőltetniük magukat, a színvonal és a minőség nyugodtan lehet a padlón, a nép akkor is bemegy a filmre. Egyelőre még nincs dömping…..
Filmdroid Ki/mi a kedvenc robotod? 2011.07.04 23:00:00
Bizonyára van olyan ember, akinek Űrdongó a kedvenc robotja és talán olyan is akad, akinek otthona  szekrényén Optimus feszít. Rajtuk kívül azonban rengeteg robot, droid és hasonló szerkezet tette tiszteletét a vásznakon. Nektek ki (vagy inkább mi) volt a kedvencetek? Alább akad…..
Filmdroid Filmes naplónk 2011.05.27 15:14:18
Többen kérték, hogy legyen filmes napló, amiben röviden, egy-két szóban, pár mondatban taglalom, hogy mit néztem meg legutóbb. Arra gondoltam miért ne lehetne-e helyett egy poszt, ahol nem csak én emlékezem meg arról, hogy mely produkciókat láttam, hanem Ti is. A hozzászólásokban…..
Belsőség Tedd meg, értük 2011.02.23 12:08:45
Vagy ötszáz soros ódát írok erről a pár másodperces szpotról, vagy semmit. Inkább semmit, Önök anélkül is érteni fogják az üzenetet. Brit közlekedésbiztonsági videó, a lehető legmagasabb fokon...
Bigyóblog Az 5MB-os külső vinyó 2011.02.18 13:53:53
A huszadik század közepén róbálják felpakolni egy repülőgépre a merevlemezt, mely akkora mint egy közepes szoba és  5MB-nyi adat fér el rajta. Az árát már le sem merem írni.Via Neatorama..
Harry Houdini és Sir Arthur Conan Doyle a húszas években nagy haverok voltak, legalábbis ez derül ki a fiatalon elhunyt Houdini 1924-ben megjelent emlékirataiból. A barátságot továbbgondolva Steve Valentine és Paul Chart képregényt írt a két férfiről, akik egy nyomozó csaj…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.15 09:30:00
Tudtam, mi hiányzik az életemből: Roseanne Barr egy farmon játszódó realityben, talpig a trágyában, kezében egy metszőollóval. Megkaptam, a Lifetime prezentálja ősztől.A Cinemax a brit Strike Back amerikai verziójával vágott bele a sorozatbizniszbe, és ez annyira megtetszett nekik,…..
A Deadline megerősítette, hogy Joseph Gordon-Levitt benne lehet a Batman harmadik részében, a The Dark Knight Rises-ban. A színész egyelőre még nem írta alá a szerződést, de a vele való egyeztetések jó irányban haladnak, így az Eredet (Inception) után Tom Hardy mellett JGL-lel is…..
A Vanity Fair készített egy listán, amelyen azon filmesek neve olvasható, akik a tavalyi évben a legtöbbet tették zsebre. A cikk részletesen leírja, hogy az illető mivel érdemelte ki a helyezést. Az első helyen James Cameron álldogál, aki 257 millió dollárral gazdagíthatta…..
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
8,9 millió nézővel a nagy network tévék sorozatai közül nem egy elégedett lenne, kábelen pedig kifejezetten kiugrónak számító adat az, amit a Jersey Shore nevű MTV-reality harmadik évada produkál. Az egykori zenetévé pedig nem csinált semmi különöset, csak a mai fiatalság…..
DEW3yl 2011.02.01 15:04:28
DEW3yl 2011.02.01 23:17:57
@sixx: Számomra vicces, de egyébként suta. Szerintem aki nem tudja az angol megfelelőjét, az nem jön rá. Létezik megfelelő magyar szó: példakép.

És most tényleg nem kekeckedésből megyek bele, de a modell szó inkább élettelen tárgyakra használandó. A modell, mint például ruha modell, régebben manöken volt, de kezd kihalni, mivel nem elég nemzetközi szó - már hogy hangzik a top-manöken. (Az angol nyelvben pedig olyan sok különböző, teljesen eltérő jelentése lehet egy szónak, mint csillag az égen.) A role model pedig egy kifejezés, amit nem szerencsés lefordítani, hiába vannak rá megfelelő szavak. Ahogy a pineapple is ananász és nem pedig fenyőalma.
A role szó pedig ebben a kifejezésben nem a szerepet jelenti, amit a műsor szereplői eljátszanak, hanem csak - elég szerencsétlen - egybeesés, hogy ezt is jelent.
Az elmúlt időszakban egyre másra tűnnek fel a szuperképességek nélküli maszkos igazságosztók. Woody Harrelson a Defendor - A Véderőben okozott kellemetlen perceket a város gonosztevőinek, a Ha/Verben pedig Aaron Johnson és Chloe Moretz lépett a bűnözők tyúkszemére. Ezután…..
DEW3yl 2011.01.16 14:56:07
A Való Világ immáron második hónapja látható, ideje foglalkoznunk egy kicsit azzal, miért unalmas a műsor, és miért fakadnának sírva a mi játékosaink egy amerikai Big Brother- vagy Survivor évadban. Mivel nem vagyok se pszichológus, se szociológus, a poszt leginkább az egyszeri…..