Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálmán Dávid

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden elem adott hozzá, hogy a Brexit évek hónapok óta a sajtó kiemelt témája legyen. Nagy-Britannia és Európa sorsát évtizedekre meghatározó esemény, szoros népszavazás döntött róla, de valójában senki nem tudja megbecsülni a társadalmi és gazdasági következményeit. A kilépés módjáról a brit…..
Operation Matterhorn: elsőre gondolhatnánk, hogy a Svájcban található festői Matterhorn hegységről - mely nem mellesleg a kontinens legnagyobbjai között van - elnevezett akció egy háború nevezetes hadműveletét, esetleg hősies mentőakcióját takarja. Ez valamennyire így is van, hiszen 1944-ben az…..
“Nyelvében él a nemzet.” - mondta egykoron, de ki is? Ez az ami, nem teljesen biztos, de a legvalószínűbb, hogy Széchenyitől, Kölcseytől, vagy Egressy Gábortól származik az idézet. Ami viszont biztos, hogy a nyelv, első számú kifejezőeszközként, meghatározója az adott nemzetnek és népcsoportnak,…..
A 2019-2020-as szezonban újoncot avatott a Bundesliga: az 1. FC Union Berlin története során először jutott fel a német futball első osztályába. A bajnokság első fordulójában az RB Leipzigot fogadták vendégül stadionjukban, az Alte Försterei-ban. A Leipzig topcsapatként egész más dimenzióban…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyok gyerekkorom óta, hogy a rendszeres húsfogyasztás része a mindennapjaimnak és számos pozitív emléket és érzést társítok húsételek fogyasztásához, legyen az a vasárnapi rántottcsirke, vagy bolognai spaghetti, hogy csak a leggyakrabban fogyasztottakról beszéljek.…..