Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hotel vivre

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor jártam már az olaszországi Velencében: osztálykiránduláson, a karnevál idején, nyáron fagyizni, télen berúgni. De még soha nem láttam olyan tisztának a csatornák vizét, mint most.   A Föld nemrég csak annyit kért tőlünk, ne termeljünk felesleges szemetet, ne toljuk túl a műanyagot, és ne…..
Már hét közepe óta ömlik ránk a "boldognőnapot" . Így ideje korán elgondolkodtam, mitől lehetne boldog a nőnap, és úgy nagyvonalakban a nők élete. Aranyóra? Luxus utazás, fitnesz-wellness? Túlárazott vacsi, macikás rózsacsokor? Hát, nem igazán!  Attól lenne boldog a nők élete, ha nem kéne…..
Hányszor hallottad már, hogy nem számít a külső, mindegy, hogy festesz, a lényeg mindig belül van? És hányszor kellett kint ácsorognod egy szórakozóhely előtt, mert nem engedtek be a belsőd miatt? Na és milyen gyakran engedtek be egy dress-code-os eseményre rosszul felöltözve, mert a héten már…..
HOTEL VIVRE Kórházi tündérmese 2020.01.29 15:15:26
Valaki sír, mi történhetett vele? Jézusom, ez az én gyerekem! De hát nemrég aludt el, és egész éjszaka fent voltunk. Szép kis szilveszter. Lehet, hogy éhes. Mit is mondott a szoptatási tanácsadó? Ki emlékszik már arra?! Pár napja egy jól megválasztott időpontban a nevem sem ugrik be egyből. Na,…..
Személyes interjúm után mindenki ugyanazt kérdezte tőlem: ha Escobar felesége tudta, mit művelt a férje, miért nem hagyta el? Szerencsés helyre születtünk azt gondolom, ha ez egyáltalán megfordul a fejünkben; Kolumbiában ugyanis ezt egy nő nemhogy kimondani, gondolni sem meri. Victoria Eugenia…..
Megállsz a pirosnál, előkapod gyorsan a telefonod, csekkolod, vajon András menőbb helyre vitte randizni az új csajt, mint anno téged. Mi ennél jóval puccosabb étteremben voltunk. Szerencsére a hosszú piros arra is elég, hogy lásd, Kata sem kapott nagyobb követ az eljegyzési gyűrűjébe, mint te.…..
Ha csak egy könyvet olvasol el, akkor az a Harry Potter első része legyen, mert utána falni fogod az irodalmat! Fotó: Christian Wagner Húsz éve egy olyan pályaudvaron kértem meg apámat, hogy vegye meg nekem a könyvet, ami ma már nem is létezik. Hallottam ugyanis fél füllel a rádióban, hogy…..
Sokunk tapasztalta már, hogy saját népünknél nincsen rosszindulatúbb, áskálódóbb és negatívabb nemzet. Még külföldön is a magyar embernek a magyar a legnagyobb farkasa. Ám mélyen hátul azért reménykedünk mindig abban, hogy ez változhat, és fog is. Fotó: Duy PhamÉs amikor azt olvassuk, hogy pár…..
HOTEL VIVRE Szülés férfiszemmel 2019.10.18 19:50:05
Az élet rendje a gyerekszületés – mégis hatalmas döntést vállal azzal egy nő, ha szülésre adja a fejét. Ha eltekintünk a kilenc hónap alatt felszedett kilóktól, ott van még számtalan példa arról, hogy sok nő megkopaszodott szülés után, megőszültek, kihullott a foguk, bevérzett a szemük és még…..
HOTEL VIVRE Gyermeki felelősség 2019.10.07 16:07:22
Hatalmas energia és önfeláldozás gyereket nevelni – ezen persze enyhíthet néhány nagyszülő és bébiszitter, de tény, ami tény. Az élet viszont egy olyan játék, ami ahol elvesz, ott később ad is: sokszor öregkorára kerül az ember olyan állapotba, mikor a gyereke segítségére szorul. Ilyen helyzetben…..
HOTEL VIVRE Egy nő két élete 2019.10.04 16:03:06
Észrevetted már, hogy az anyák szeméből kihunyt a fény? Erre akkor döbbentem rá, mikor velem is megtörtént a csoda: megszületett a kisfiam. Az újszülött osztályon elmélázva néztem az anyukákat: egy új világba csöppentem. Véget ért gondtalan életem (ami persze csak utólag tűnik annak), és…..
Szívesen háborodunk fel azon, ha valakit rommá aláznak és vernek a munkahelyén – kivéve, ha állatokról van szó.Döbbenten figyeli az ország, hogy cicákat ásnak el, és kutyákat kötnek autók után, mert éppen ezt valaki megoldásnak tartja bármire is. De tovább megyek: nálam már az állatokat…..
HOTEL VIVRE Ciki az absztinencia? 2019.09.09 19:46:09
Azon filozofálgattam már jó ideje, miért ciki nemet mondani az alkoholra, mikor szembejött Celeste Yvonne története. Celeste mindennap megküzd a függőségével, és már két éve egyáltalán nem iszik. Viszont minden egyes nap kifogásokat kell gyártania, mikor megkérdezik, miért nem akar szeszes italt…..
Apokaliptikus fotók lepték el az internetet São Paulóról, ahol nemrég arra keltek az emberek, hogy sűrű, fekete hamu takarja el a napot. Megszámlálhatatlan következménye van annak, hogy ég az őserdő az Amazonason. Egyike az a hamufelhő, ami a környező városokat már ellepte.   This is #SãoPaulo,…..