Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktor Habil

4 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kísértet járja be Kelet-Európát: a naiv sületlenség kísértete. Rousseau szerint az ember alapvetően jó, csak a kultúra, intézmények rontják meg – ez a bűnök, bajok, szenvedések forrása. Mára ez a tétel sokkal specifikusabb lett, eszerint az ember alapvetően demokrata, rajong…..
  Kommentben hívta fel figyelmünket egy kedves olvasónk a következő tényfeltáró videóra, ami a Kárpátia Felvidéki táj című számának és Izrael himnuszának hasonlóságát feszegeti:  Bár a hasonlóság valóban feltűnő, de szinte 100 százalékos…..
Neokon fordulatnak nevezte Schiffer András LMP-s frakcióvezető az Orbán-kormány kedden bejelentett gazdasági csomagját, hozzá hasonlóan Mesterházy Attila is a gazdagok pártolásával vádolta azt, és Vona Gábornak sem volt benne elég a multiellenesség. Ha bejutott volna a parlamentbe,…..
Szemétszedő serpák egy svájci hegymászó holttestére bukkantak a Mount Everesten. A hegy tetején otthagyott oxigénpalackok, imazászlók kupacban hevernek. - írja az Extrem.hu. A magazin már korábban beszámolt arról, hogy mostanában több tonna szemét "ékesíti" a Mount…..
doktor Habil 2010.05.16 19:47:41
Emir Kusturica Underground c. filmjét annak idején megnéztem vagy háromszor, tetszett, azt gondoltam, hogy értem, azt gondoltam, hogy mindenki más is érti, és ezzel magamban le is zártam az ügyet. Nemrég fedeztem csak fel, hogy Kusturicát annak idején nagyon kemény támadások,…..
Van egy blog, a Lokális Klímaváltozás, ami öndefiníció szerint "Az LMP tagjainak és szimpatizánsainak blogja". Gondolom az a pár ember, aki publikál a blogon, ha nem is párttag, de nem egy távoli szimpatizáns, hanem közel van a tűzhöz.Ott publikált igen csak sokat,…..
doktor Habil 2010.02.19 12:54:19
@iqfighter: "Jó lenne megérteni, hogy a pártszimpátia több, mint egy gazdaságpolitikai állásfoglalás." Valóban, de azt is, hogy egy gazdaságpolitikai program nem pusztán a gazdaságot érintő szakmai kérdés, hanem például társadalmi és társadalomfilozófiai kérdés is.

2. Bokros nem személyében érdekes, a neve jelképez egy elég világos gazdasági-társadalmi víziót. Ironikus, hogy amíg az ő specifikuma éppen az lehetne, hogy Magyarországon nagyjából egyedül van tartalmilag is leírható programja, a választók szavazatukat megosztanák a vele éppen ellentétes programirányú másik párttal. Programnak ez alapján elegendő lenne a 'van programom' szlogen, kereslet úgyis csak erre van, tartalmilag már nem érdekes a dolog.
doktor Habil 2010.02.19 15:55:54
@Pomme: Igen, a leeszdéeszezés ugyanez (bár mindig meg lehet találni azt a távoli nézőpontot, ahonnan lényegileg minden ugyanaz; egyikük sem zsidózik, etc). Az összemosás jelzi, hogy - megalapozottan vagy tévesen ítélve - inkább szubkulturálisan azonosítunk politikai tömböket, mint tartalmilag.
Keressük az ország leghülyébb sajtpultosát. Vagy már meg is találtuk? Egy kivételes szakember félreismert humorista fergetes alakítása következik, a Hűvösvölgyi Kaisersből. Emberünk joggal pályázhatna Monty Python-tagságra, de ő ragaszkodik a magyar szupermarketek szakmai…..
Azt hiszem rábukkantam 2009 lengyellászlói értelemben vett legszórakoztatóbb  purparléjára. Az úgy volt, hogy a Republikon Intézet írt egyet a Jobbikról, és nemcsak hogy nem sikerült felismerniük - a politikaelemző- és kinyúltpulcsi-paradigma alapvető megsértésével - hogy…..
Subba Viszkikokakóla Köbcenti 2009.06.16 00:10:00
Ezek is mentek volna el inkább addig is kapálni. Kérem nézzen az internetről Viszkikokakóla videóklipet!    ..
egyedem-begyedem 2007.02.27 19:29:35
na moszt mivan..
egyedem-begyedem 2007.02.27 19:21:00
kudarc..
egyedem-begyedem ez van: 2007.02.23 13:40:00
nem tudok normálisan linkelni csak így. http://www.c3.hu/scripta/lettre/lettre42/bazin.htm..
egyedem-begyedem 2007.02.23 13:26:22
siker?link?www.replika.hu/pdf/13/13-08.pdfniedermüller..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..