Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torosziget

263 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP szerint megsemmisülhet vagy aszfalttakaró alá kerülhet az ország régészeti örökségének egy része a fejlesztési miniszter törvénymódosító csomagjának eredményeként, amely az infrastruktúra-beruházások gyorsítását célozza, az ellenzéki párt szerint azonban…..
Egy LMP-s képviselő a mostani közgyűlésben is helyet kapott, Csarnó Ákost Komlósi Csaba váltja. Az LMP azt mondja: kritikus és konstruktív ellenzéki szerepre készülnek. Csarnó Ákos úgy értékelt: ezen a választáson több szavazatot szereztek, mint négy éve, és mint a tavaszi…..
Kampányzáró sajtótájékoztatón összegezte Új az irány, Eger! című programja főbb elemeit Csarnó Ákos, az LMP egri polgármesterjelöltje. Elhangzott, hogy csak betartható, megvalósítható ígéreteket tesznek és vidámabb, mosolygósabb várost teremtenének.  Minden ígéretük…..
Csarnó Ákos, a Lehet Más a Politika egri polgármesterjelöltje és Törőcsik Gábor, képviselőjelölt a Lajosváros, és tágabban a város helyzetével kapcsolatban tart kitelepülést a Mátyás király úton a Coop és a Brendon Bababolt között. Mindenkit sok szeretettel várunk egy…..
Lengyel Szilvia, az LMP vidékfejlesztési szakszóvivője és dr Csarnó Ákos, az LMP egri polgármesterjelöltje beszélt az egészségesebb közétkeztetésről Egerben. ..
2014. szeptember 25-én Egerben sajtótájékoztatót tartott Sallai Róbert Benedek országgyűlési képviselő és Komlósi Csaba képviselőjelölt, az LMP egri listavezetője Több esélyt a vidéki Magyarországnak! címmel. Blogunkon közreadjuk Komlósi Csaba Eger város fejlődésével…..
Nagyobb beleszólást a költségvetésbe! A Lehet más a politika mind a 12 egri választókerületben állított jelöltet és a héten egyéni jelöltjeinket valamint polgármester jelöltünket nyilvántartásba is vették. Köszönjük mindenkinek az ajánlásokat ill. az azok…..
Az egri LMP jelöltjei minden választókerületben sikeresen összegyűjtötték az aláírásokat, így a 2014. október 12-i egri önkormányzati választáson mindenhol lehet a Lehet Más a Politika jelöltjeire szavazni. Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni a sok ajánló…..
A Lehet Más a Politika az őszi önkormányzati választásokon önálló jelöltekkel, önálló polgármesterjelölttel Egerben is elindul.Korábban bejelentette a párt polgármesterjelöltjét valamint listavezetőjét. A héten tartott közgyűlésen megerősítést nyertek az egyéni…..
Az egri LMP folyamatosan teszi közzé helyi programját. Tegnapi sajtótájékoztatónkon egri programunk közlekedési fejezetének több pontjáról is szót ejtettünk. Buszjáratok Július elején kereste meg az Agria Volán Zrt. Eger önkormányzatát, hogy jelezze a társaság felé, ha…..
Ahhoz hogy a Lehet Más a Politika (LMP) jelöltjei rajthoz állhassanak az október 12-i önkormányzati választáson és a zöld gondolatkörnek legyen képviselete a városban, minden egri egyéni választókerületben meghatározott számú ajánlást kell összegyűjtenünk.  Ehhez kérjük…..
Két hete vettük észre, hogy Kerecsenden, a Bereksor és a Fő út sarkán ismét megjelent egy gólyapár, idestova tíz év után. Nagyon sajnáltuk, hogy annyi reménykedés, próbálkozás után sem költöttek gólyák a faluban, de most talán remény van rá, hogy megtisztelnek"…..
Jó minőségű, biztonságos élelmiszer a közelből? Méghozzá közösségi alapon, megfizethető áron, a gazdálkodót támogatva? Az egri Part Egyesület és Tudatos Vásárlók Egyesülete által szervezett beszélgetésen szó esik arról, hogy mi is az a közösség által támogatott…..
Tisztelt Partnerünk!Az Észak-magyarországi régió számára fontos küldőterület Dél-Lengyelország, ezért ahogy marketing tervünkben szerepel február folyamán egy kéthelyszínes szakmai bemutatkozási lehetőséget és workshopot szervezünk a Magyar Turizmus Zrt. lengyelországi…..
Az MT Zrt. regionális marketing igazgatóságai (RMI-k) megkezdték a jövő évi marketingterv előkészítését.Ennek a munkának a keretében kerül sor minden régióban szakmai egyeztetésre az RMI-k és a TDM-ek (Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezetek) között.A Magyar Turizmus…..
Ismét látogatható az Anna-barlang Lillafüreden, a mésztufa-képződmények 2011. június 25-től újból megtekinthetők, miután befejeződött a fél évig tartó, világítástechnikai beruházás. A barlang hat hónapig tartó, 57 millió forintba került világítástechnikai…..
2011. június 24-én, péntek délután a dédestapolcsányi központú Élmények Völgye Turisztikai Egyesület, megtartottam első, bemutatkozó sajtótájékoztatóját, továbbá egy kellemes hangvételű beszélgetésre került sor a térség turisztikai szakemberei között.A…..
Tizenöt fős, illusztris szaudi delegáció érkezett Magyarországra a napokban, akiket csütörtökön Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes várt Budapesten. Pénteken a szaudi király tanácsadó testületének tagjai Horvát László kormánymegbízott vendégei voltak, aki egyben a…..
Teltházas rendezvény PozsonybanAz áprilisi kassai bemutatkozás után, a szlovákiai roadshow folytatásaként ismét egy turisztikai workshopon mutatkozott be Észak-Magyarország és Észak-Alföld. Ezúttal Szlovákia fővárosába, Pozsonyba látogattak a két régió szolgáltatói, hogy a…..
Demjén | Kilencszázmillióért négycsillagos gyógy- és wellnesshotel, egymilliárd forintért barlangfürdő épül Demjénben.A beruházást hitelből és támogatásból, illetve önerőből végző Demjén Termál Fürdő Kft. ügyvezetője, Tóth Péter elmondta: a fürdő folyamatosan…..
Sárospatakra minden évben nagyon sok érdeklődőt vonz a pünkösdi rendezvény, de idén még több látogatót várnak, mert június 13-án ünnepélyes keretek között átadják a Sárospatak-Kassa közötti zarándokutat. Szent Erzsébet szülőhelyén, Sárospatakon minden évben kétnapos…..
A Magyar Turizmus Zrt szervezésében 2011. március 10-e és 14-e között Magyarországra látogatott a MenSport című hollandiai lovas szaklap három újságírója, köztük, Marjet Bosma főszerkesztő asszony. A MenSport 11000 példányban évi kilenc megjelenéssel Hollandia vezető lovas…..
Az Eger és Térsége TDM vendégeként a napokban Egerbe látogatott Merdol Göktas, a Green Travel ügyvezetője és Iglódi László, az iroda partnerkapcsolati vezetője. A cél, hogy a Green Travel kiutaztatási potenciáljának fokozása mellett erősítsék a török beutazást Egerben és…..
A jövő januártól életbe lépő világörökségi törvény tervezete szerint a világörökségi helyszínek képviselői nem tagok, csak meghívottak lennének a Világörökségek Magyar Nemzeti Bizottságában, az érintettek ezen változtatni szeretnének - mondta Szabó Csaba, a…..