Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyakravaló

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor beposztolunk valami nyugati jó példát, általában hamar jön a kontrázás. A Gáláns ajánlat a maynoothi Tescóban című bejegyzés ragadtatta írásra Pannit, aki játékot vett Bécsben karácsonyra. A dobozból hiányzott az egyik legfontosabb kiegészítő, ezért hősünk…..
Nyakravaló 2010.03.15 00:05:37
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
Frady Endre a neve mellett a költeményével is azonnal lenyügözött. A szóvicces nevű művész az index ügyeleti postaládájába küldte el az alant olvasható, a BKV-sofőrök sztrájkjára reflektáló remeket, ami a politikai-közéleti költészet többszáz éves magyar hagyományát…..
Nyakravaló 2010.01.19 16:20:43
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Szerintem is drága a bérlet. De ha te sztrájkolnál, akkor nem várnál szolidarítást?

Ma nekem, holnap neked. Hosszú távon minden kiegyenlítődik...
Nyakravaló 2010.01.19 16:28:48
@az igazi Sipi:

"nem..
az en harcom az en harcom, a mas harca a mas harca."

Ha most ezt olvasná egy szociológus, tapsona örömében. Ember embernek farkasa, társadalmi elidegenedés, marginalizálódott, hitehagyott, nemtettudat nélküli csoportok. Nem hinném, hoy ez jó, habár sem naív, sem vak nem vagyok.

"szivesseget nem kerunk ultimatumszeruen, mert annak bunti lesz a vege."

Ha tudsz más eszközt, én leszek az első, aki fizet az ötletért...

"masodsorban miert szimpatizaljak azzal, aki az en penzembol el, baszik dolgozni es meg tobbet akar?"

Ilyen alapon egy zalaegerszegi ember is mondhatná, hogy minek BKV. És most dolgoznak, nem? Egyébként meg mindek kellenek tanárok, Akadémia, posta, kultúra... a sor végtelen.
Nyakravaló 2010.01.19 16:32:51
@az igazi Sipi:

Ha ilyen egyszerű lenne, akkor már rég megoldották volna. Igen, nem is vitatom azt, amit írsz.

De felesleges a buszvezetőket és a közalkalmazottakat összekeverni.

A közösségi közlekedés fejlesztése mindenhol kiemelt feladat lenne. Nem hinném, hogy a buszvezetők csökknetett juttatásai segítették volna az első lépést ezen az üdvös úton.
Péter a Cinema City Arénában szándékozta megnézni az Avatart, de hiába foglalta le előre a jó helyeket, a nagy tömeg és a szerinte nem működő automata miatt az utolsó pillanatban csak az első sorban jutott hely. Az mozi Marketing & PR igazgatója ezt másképp látja, az ő…..
Rend van itt kérem, nem lehet akármit művészetnek nevezni! Figyeljük meg a kritikus felkészültségét, ő már látta az első két részt a nyolcvanas években, a harmadikat és a negyediket azonban azok a fránya filmforgalmazók elfelejtették megvenni.Kösz Kelt..
Nyakravaló 2009.12.24 11:31:10
@zeneigéniusz:

Szerintem ezen felesleges vitatkozni, mert lehet, hogy láthattad TV-n, de hogy a Magyar Televízióban 1984 vagy 1985 Karácsonyán adták le, az biztos. Vagy azt hiszed, hogy a film mozikban való játszása után alig 2 évvel sugározták?

A NAGY LEONYID ILJICS pedig nem 1980-ban halt meg.

Nem érdekes, nem számít, az számít, hogy felnőtt egy generáció, amelynek ez a film nagy ajándék volt, mert akkoriban már az a filmes elképzelés is szokatlan volt, hogy létezik élet máshol is... Emberek? Egy teljes galaxisban? A gonosz hatalom ellen LÁZADNAK? Miiiiiiiiiii?

Egyáltalán csoda, hogy engedték bemutatni.

A 6 film egészében is számos ellentmondást hordoz, akik olvasták könyv alakban is, azok tudják miről beszélek, de ez nem számít, a látvány, a szabadság, a hatalmas tér, a sebesség és végül győz a jó - kell ennél több?

A kritikus pedig nyugodtan leírhatja a véleményét: aki akkor kritikát írt, nem is írhatott nagyon mást. Nyugodtan bekaphatja - ez nem erkölcsös szocialista népnevelő alkotás, az biztos...
Tegnap Bajnai eljuttatta az aláírandó ultimátumát a 188 MSZP-s képviselőnek, hogy pénteken délután 2 óráig legyenek szívesek aláírva visszajuttatni. Nos, 19 képviselőnek - a hivatalos álláspont szerint - ez roppant nagy gondot okozott. Persze lehet, hogy nincs kedvük aláírni,…..
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
Nyakravaló 2009.02.01 17:55:58
@dark future:

Teljes mértékben egyetértek.
Egy igazán a polgárok érdekét képviselő párt olyan módon alakítaná át a választási rendszert, mely nem a mostani politikai elit, hanem a folyamatos népképviselet érdekét szolgálná.
Azaz: 5%-os szabály 3%-ra csökkentése - már ha egyáltatán listás választást szeretnénk. Én a területi elvet támogatom!
Nem értek egyet a javasolt képviselői fizetéssel sem, ennél mindenképpen több kellene.
De ami a legfontosabb: miért most? Eddig mi a túrót csináltak?
Nyakravaló 2009.02.01 18:08:13
@Roxvox:

De előtte a rasszista tűzoltók még a kisebbség képviselőit kisebbségi mivoltukat megalázó jelzőkkel illették... :-(

Hát ezek a tűzoltók csak nem tudnak nyugton maradni. Nem elég, hogy zártkörű rendezvénnyel álcázzák a rasszizmusukat, még verekednek is ráadásul...

Ejnye-ejnye, mi lesz most? A túzoltók, rendőrkapitányok, földművelők rasszisták.

munkverák, fodorgáborok, draskovicsok pedig védik a szegény, elesett, segélyt el nem fogadó, napról-napra munkába igyekvő, tiszta cigányokat. Ja ezt nem szabad leírni. Másképpen: egy szociológiailag jól körülhatárolható réteget, melyeket hogy-hogynem bizonyos rasszjegyek jellemzik.

Na most már senki nem mossa le rólam,hogy rasszista vagyok. De a józan eszem még megvan. Mint jópármillió elnyomott magyarnak, aki nem akar mást, mint tisztességes életet, közbiztonságot és igazságot. És a politikai eszmeterror beszüntetését.

Gabesz. Nem felejtek.
Most már tényleg ideje lenne levágni a bürokrácia szent tehenét, mert a nyakába varrható ügyek minden képzeletet felülmúlnak. Csupán néhány napja bukott ki a csalás a családi pótlékkal, de máris egy újabb visszaélés van terítéken. Miskolcon, az Avas-lakótelepen többen…..
Nyakravaló 2009.01.28 13:44:12
@zero:

Nem a 750 000 közalkalmazottal van baj, mert azt látjuk, hogy rengeteg a probléma, ezért rengeteg lenne a munka is.

Nem. A gond ott van, hogy ezt a hatalmas szellemi potenciált a mostani élősködő politikusi banda nem képes normáklisan irányítani, nem képes értelmes célokat kitűzni, nem képes hiteles jövőképet felvázolni.

Sőt. De hát ezt te is tudod.

Egy dologban már jó vagyok: annyi példát látok a törvényes lopásra, hogy a fél Tudományos Akadémiát tudnám a lopások és hazugságok elemzésével foglalkoztatni...
Nyakravaló 2009.01.28 14:15:32
@zero:

Amit említettél, az nagyon jó példa a totális fejetlenségre.

Nagyon bízom abban, hogy az állam következő vezetői ebben a blogban található felsorolást is figyelembe veszik mind a hibák elkerüléséért, mind a vizsgálatok véghezviteléért...
Minket nagyon meghatott ez a tanulságos mese ... igyátok ti is Ferenc szavait, és térjetek vissza az egyetlen és helyes ösvényre:; ..
Nyakravaló 2009.01.28 12:53:19
@Nyakravaló:

Hát bizony, ez mi, ha nem a többséget mélyen sértő szellemi rasszizmus?
Ferenc, erre miért nem hívsz össze egy jó kis konferenciát?????
Nyakravaló 2009.01.28 12:58:39
@more:

Mármint Gy. F. szerint az lennék.
Különben meg nem.
Most kezdjek el minden kisebbséget bántó művet írni, azzal, hogy elnézést, csak polgárt akarok pukkasztani.??!!
Nem fogok, mert tudod "nem csak a szemetek tudnak magyarul"
Verók a hónap embere! Nemcsak hogy a tegnapi agymenését tegnap megjelentette fizetett hirdetés formájában a Népszabadságban - önkormányzati pénzen (ki volt a célcsoport? miért nem a kerületi újságban jelentette meg?) de ma reggel a Mokkában folytatta a verbális ámokfutását.A…..
Nyakravaló 2009.01.23 00:53:54
@Perverzsrac:

Köszönöm, örülök, ha jól szórakoztál rajta. Saját magam írtam, puszta kedvtelésből - megpróbáltam a tehetelenséget kiírni magamból. Nem pénzért...

Ui.: Ha érdekel óccsó repülőjegy brazilba, keress nyugodtan :-)
Nyakravaló 2009.01.23 01:08:42
@Perverzsrac:

Ööööö... csak annyira vagyok nyakó, mint amennyire te perverz :-)
Nyakravaló 2009.01.24 20:26:58
@jpmjpm:

:-))))

de amint látod ez a valóság :-((((((
  A fotó - amelyről a kath.net is hírt adott - megtévesztő lehet - mondta egy olasz tévéadó moderátora, miközben a reggeli sajtószemlén felmutatott egy kedves fotomontázst az Il Giornale napilap első oldaláról, mely a milánói dóm előtti teret ábrázolja, színültig tele…..
Nyakravaló 2009.01.24 19:47:06
@fehérfarkas:
és mindenkit, akit illet

Egy dolgot tegyünk helyre: miután a törökök kitakarodtak (ugye nem maguktól), nézzük meg, hogy mit hagytak maguk után: csendet, halált, kihalt falvakat, elnéptelenedett területeket, megtizedelt magyar népességet.... Ennek találn nem kellene örülni. EZ NEMZETI TRAGÉDIA VOLT!!!

Az sem kérdés, hogy a gyarmatosító nyugat hogyan rabolta ki az arab stb. (iszlám vallású) országokat. De ebből - mit tesz isten - mi (magyarok) kimaradtunk. Úgyhogy kérem, hogy előttem a törököket senki se dícsérje...
Nyakravaló 2009.01.24 19:57:30
@a szoci még kómában is lop:

Nagyon félreértettél.

A polémia az arab és az iszlám értékeiről szólt - történelmi áttekintésben. A keresztény-iszlám kapcsolatoknak része volt, hogy a felek harcban álltak egymással. E harc a legutóbbi időkben úgy alakult, hogy a fejlett nyugat a gyarmatosítással kirabolta fél világot. (Köztük ezeket az országokat is.)

Nos, én erre értettem, hogy ebből mi kimaradtunk.

Amit írsz, azok tények. De ennek semmi köze nincsen a milánóban imádkozó tömeghez.

Ez csak a korrupt, alkalmatlan, előre látni nem képes, tapasztalatlan politikusok bűne. (A jelzők szabadon választhatók.)
Budapesti Rendőr-főkapitányság1139 Budapest, Teve u. 4-6.Tisztelt Rendőrség! Alulírott magyar adófizető állampolgár (10 millió honfitársa nevében) hűtlen kezelés, vesztegetés és bűnpártolás alapos gyanúja miatt feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettesek…..
Nyakravaló 2009.01.23 13:43:11
@zero:

Nagyon jó a post, gratulálok, sok sikert hozzá. Ha nem lesz belőle semmi sem, akkor is jó látni, hogy bárányok lehetünk, de nem birkák...
 A Heti Válasz Online értesülése szerint múlt pénteken az ügyészség meggyanúsította H. Katalint, a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. jogi képviselőjét, az MSZP XII. kerületi önkormányzati képviselőjét a Bajcsy-Zsilinszky út 61. alatti üzlethelyiség gyanús eladása miatt.…..
Nyakravaló 2009.01.23 01:15:01
Olcsó önkormányzati képviselői mandátumok bérelhetők. Bruttó havi fizetés tökmindegy, azt is zsebbe adom, nem kell érteni semmihez, funkcionális analfalfabéták előnyben. Támadhatatlan pozíció, felelősség semmi. Mi kell még, hát bolond vagy, ha ezt kihagyod!!! Hívd verókot, a 06 90 60 69696969-es telefonszámon. NEM emeltdíjas (az első 10 másodperc), ha beválsz, az ÁFA felét is megkapod, csak írd alá az előterjesztést és szavazz, szavazz, szavazz, itt a verók rádió a 1067-es ultrarövidhullámú irányítószámon. A következő percekben én fogok nyilatkozni (vistván) a hogyan áldozzuk fel magunkat a tahók... oppardon az okos választókért, akikért AUDI A6-ost nem kímélve offshore céget alapítva mindent megtettünk... itt a verókrádió Budapest VI. kerület, a fémrácson innen és túl. Ne hallgass a FIDESZ szavára szavazz verókistvánra! Rövidhírek. Példátlan támadást indítottak verók istván, Budapest VI. kerület polgármestere ellen a blog.hu vastagbőr blogján. Egyes hozzászólók szerint verók istván lopott. Ezt én is verókistván cáfolom. CÁF. Apróhirdetések. Meghurcolt polgármester ingatlaneladásban érdekelt offshore céget cserélne börtönépítési tapasztalatokkal bíró hasonló cégcsoportra. Itt a verókrádió, Budapest. Zenei kívánságműsor, kedves hallgatónk verókistván kérésére következik a börtönablakában című szám. Itten megint én beszélek verókistván kedves szavazóim, az előbbi számot az ellenzéki Fidesz nyomására beépült ügyészségi alkalmazottak csempészték be, de ez csak egy balga provokáció volt. Vendégem Buránysanya. Sanyikám, mi a faszt nyilatkoztál az előbb? – Hát ne haragudj Pistám, tisztellek, becsüllek, de hülye vagy. Nem lett volna elég két-három házat eladni? Minek kellett MINDET? Megmondta a Feri is, hogy neki is kell lóvé. Milyen Feri, milyen Feri, hát aki a faszát minden magyar arcára veri, tudod, aki nem kispályázik, neki négymilliárdja van, nekem meg három, neked miért nem volt elég egy? Mi aaaaaa úúúúúúááááá… Itt verók rádió Budapest VI. kerület, a gazda verókistván beszél. Reklám következik. Olcsó kések, olcsó árak, burány sándor nincs már állad. Kések, boxerek, kardok minden mennyiségben. Ugyanitt leértékelt önkormányzati képviselők és Andrássy úti paloták ma 8 és 9 óra között megvehetők! Akciós árak! Csak ma! Csak most! Brazil pesóban fizetőknek vissza nem térő alkalom! Érdeklődni a verokistvan@offtolvajvagyokshore.com e-mail címen lehet! Verókrádió, az igazság rádiója. Remélem minden kedves választóm tisztán veszi az adást! Adásunkat az Andrássy úton most légköri zavarok miatt nem lehet fogni… de aki olvasta a mai Szabad Népben leadatott hirdetésemet, az tudja az igazságot. Felolvasom: … Na. Hogyanszondja… Ööööö ÁÁá. Hát baszd meg Józsikám, nem azt mondtad, hogy nyomtatott nagybetűkkel íratod meg, tudod jól, te barom, hogy a kisbetűket nem ismerem…- Mi vaaaaan, hogy nincsen kikapcsolva a mikrofon? Itt verókrádió, a soseloptam polgármesterek rádiója. Kedves hallgatóim, a hirdetés felolvasása technikai okok miatt elmarad… Reklám következik. Üres az élete? Szeretne Lotz Károlytól festeni tanulni? Lopjon….öööööö… lakjon Ön is az Andrássy út 3-ban. Felújított lakások 500 000 Ft/m²-es áron. Érdeklődni a talpigbecsuletes@verokhaverjahu e-mail címen lehet. Még mindig verók vagyok, szervusztok, kedves választók. Az előző reklámozó micsoda egy barom. Csak hozzám kellett volna fordulni, nálam 5 Ft/m²-os áron vehettetek volna. … (Szünet.) Nem megyek, neeeem megyek, talpig becsületes vagyok!!!!!

Sajnálattal tájékoztatok mindenkit, hogy az ellenségeim áskálódásai miatt rádiónk adását ideiglenesen megszünteti. Kedves rajongóim, ne csüggedjetek! Hamarosan találkozunk a Markó utcában, ahonnan jó légköri viszonyok esetén továbbra is élvezetitek áldásos lopá… tevékenységemet. Ui. Nagy tételben brazil pesót eladnék, minden érdeklődő írjon a szökésbenatolvajverok@mszpszdsz.hu e-mail címre! Ugyanitt esőerdő nagy tételben, védett trópusi állatok, indián nők és Ayton Senna koporsója is megvásárolható!
Vajon hol a sor vége? Tavaly robbant az erzsébetvárosi ingatlanpanama, melynek kapcsán azóta már van 9 gyanúsított, sőt jó páran már előzetesben ülnek. Viszont a szomszédos kerületben, a Terézvárosban sokkal durvább ingatlanüzletek történtek, de a rendőrség csak a nyomozati…..
Nyakravaló 2009.01.21 23:32:00
@Mj:

Én ezzel nem azonosulok. De a törvények mindenkire vonatkoznak.
Nyakravaló 2009.01.21 23:33:45
@Mj:

Előbb-utóbb az internet-penetráció közel 100%-os lesz. És van az az ingerküszöb, mely még a legsötétebb réteg agyáig is leér. Csak az a kérdés, hogy mikor.
Nyakravaló 2009.01.22 00:10:54
@Perverzsrac:
Már aki nem funkcionális analfabéta... :-)
Érdekes - és felvállaltan provokatívnak szánt - írást olvastam a budai Várnegyedről a Városképp blogon.  Ti. hogy "jelenlegi állapotában egy csőd". Gondolkodtam egy sort azon, hogy ebben vajon mennyi a szokásos magyar busongás, miszerint nekünk a sz*r se elég büdös…..
SZDSZ küldte ki ezt a levelet a szimpatizánsainak. Az aláírás "Emese". Végre megtudhattuk, hogy a demokrata helyes hozzáállása a választáshoz az, hogy megpróbálja távoltartani az embereket a voksolástól. A demokrata érdeke ugyanis, hogy érvénytelen legyen a szavazás,…..
Félrefordítások Újrajátszás 2009.01.12 18:14:00
A blog rendszeres olvasói akár ki is hagyhatják ezt a posztot, mert új félrefordítás nem lesz benne, csak néhány régi ismerős bukkan fel ismét. Sajnos, rendes statisztikát nem vezetek, de az biztos, hogy a beküldött félrefordítások között a csúcstartók a fire in the hole, a…..
Nyakravaló 2009.01.12 22:02:20
@geri22:

Komolyan nem gondolt arra senki, hogy Timár György (rövid i-vel!) (nem a Kisazdapártban is feltűnt ügyvéd, aki hosszú í-vel írja a nevét), TIMÁR GYÖRGY már nem él?!!! Meghalt 2003-ban...
Nyakravaló 2009.01.13 23:30:58
@Leiter Jakab:
@pocak
@kcsi

Én is nagyon sajnálom. Bárcsak azt mondhatnánk, hogy ő volt :-(
Most már tényleg lezárjuk a 2008-as esztendőt. Szép volt, jó volt, hosszú volt, pofátlan volt, de legalább a spanyolok megnyerték a labdarúgó eb-t ...Majdnem ötezer szavazat érkezett a Nagy Szavazásra, melyben közösen kerestük, hogy vajon kicsoda lesz 2008…..
Nyakravaló 2009.01.09 00:25:06
Nem megbántva a blogot olvasókat, de arra nem gondolt még senki, hogy ha esetleg a sztájkolók célkitűzései teljesültek volna (vagy csak a követelések egy része), az minden bérből és fizetésből élő munkavállalónak jó lett volna? Elképzelhetetlen, hogy a vasutasokat támogatva a fél ország sztrájkolt volna? Nem lett volna logikus, hogy ha a vasutasok képesek lettek volna elérni a követeléseiket, akkor ez a saját szakmámban is lehetséges lett volna?

Nem kell belemagyarázni a mondataimba semmit: aki nem tudott utazni, az nem járt jól, és én személy szerint sajnálom őt.

De hogy lehet az, hogy a különböző szakmai érdekvédelmi szervezetek ennyire nem tudnak együttműködni? Válaszom nekem is van - közhelyszinten. Egy bizonyos totális rendszer a szakszervezeti mozgalmat lejáratta, majd egy másik rendszer "kilóra" megvette. És nagyon sokan csalódtak a szakszervezetekben. Továbbá egy másik jelentős rétegnek nem erőssége a logikus gondolkodás...

Jó, ha Gaskó gazdag? Nem tudom. Lopta a pénzét? Nem tudom. Ha gazdag, akkor megvehető? Feltételezem, hogy nem. A saját szakszervezeti tagságának az érdekét szolgálja? Úgy látszik, hogy igen. Megvette a MÁV? A jelek azt mutaják, hogy nem.

Gondolom, hogy a blogot olvasók jelentős része is bérből és fizetésből él. Hát annyit nem lehet felfogni, hogy ha valamely ágazatnak sikerül jól alkudozni, akkor ez másoknak is sikerülhet?
Nyakravaló 2009.01.09 02:09:31
@Mj:

Nem várom el, hogy a vasutasok értem sztrájkoljanak. Mindenki sztrájkoljon magáért, de ha úgy gondolom, hogy a sztrájk jogos, akkor én is támogathassam. Van ma Magyarországon olyan terület, ahol nem lenne jogos a sztájk? Elenyésző számban..

Egyébként az a pénz, amit a követeléseik teljesítésére került volna elő "valahonnan", soha nem jutott volna el a szolgáltatás fejlesztéséig...

Ők tudják, hogy mit lehet követelni, az emberek túlnyomó többsége kívülállóként nyilvánít véleményt olyan kérdésekről, melyhez nem ért. Etikus volt eladni a MÁV Cargót? Már a kérdésfeltevés is felér egy provokációval.

Egyébként ha megállt volna az élet minden szinten, még megérteném, habár nem örülnék neki. Ha a többi ágazat is csatlakozott volna a sztrájkhoz, akkor kit szídhatnánk? De mivel ez nem történt meg, a kérdésfeltevés puszta fikció maradt. És hát ugye hozzá Gaskó.

Csak visszatérve a poszthoz: szerintem nem jó, ha köztörvényes bűnelkövetőkkel, nyilvánvaló tolvajlásokkal, esetleg ízléstelenségekkel keverünk egy érdekérvényesítő cselekedetsort, mely olyan volt, amilyen. De a célját talán mégsem kellene megkérdőjelezni.
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..
Nyakravaló 2008.11.27 21:38:29
Na de hát gyerekek, ha elment Bazsó, akkor miért nem hagytátok, hogy elköszönjön? Mert kár tagadni: Winkler@Karotta jók voltak. Együtt. Külön-külön? Lehetséges - de nem ugyanaz, sőt össze sem lehet hasonlítani. Robi, kár volt ezt a már- már védjeggyé vált kettőst abbahagyni. Az egyébként nagyon tetszett, hogy csináljatok ti is videókat :-(. Te tudod a legjobban, hogy milyen nehéz úgy anyagot készíteni, hogy félig amatörnek tűnjön, de igazából kívülállónak betörni szinte lehetetlen. Igény van rátok. Mégpedig nem negatív értelemben. Ti az autókhoz olyan pluszt tettetek hozzá, ami másnak most sem megy. (Magyarul.)

Ha megtehetitek, hogy nem dolgoztok együtt, a ti dolgotok. De ezért nagy kár. Ha az elválás oka személyes ellentét, akkor bőven elég, ha csak a "színpadon" mutatkozok együtt. A végén a Beatles tagok sem beszéltek sokat egymással. Na de ami megmaradt utánuk!
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..