Regisztráció Blogot indítok
Adatok
programstefán

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azért nem mész kis-, rendes-, és utószilveszterkor soha sehova, mert nincsenek jó bulik, vagy mert az interneten úgyis megy az újévi tüzijáték, egyszer csak úgy maradsz, és sajnálhatod, hogy kihagytad 2019 DECEMBER 30-án (prenye) a Cinema Hall felkészülési partiján Seth Troxlert, Archie…..
Klasszikusok adják egymásnak a kilincset a következő pár napban, ha mindegyiküket nem is nézed meg, mert életművük tök különböző stílusokban vésődött bakelitre, égett CD-re, tömörítődött bitekbe, egyet válassz ki, szerezz rá last minute-jegyet, és bulizz, amíg bulizhatsz! NICK WARREN @ Cinema Hall …..
Fekete hétvége elé nézel, ha kagylózabáló vagy kávéőrült vagy! Két programot ajánlok, bármelyiken jampizhatsz, csajozhatsz, családozhatsz, sznoboskodhatsz, de az se baj, ha csak simán elmész és kipróbálsz pár új ízt, élményt, mint a rendes emberek. Szombaton végre Nórika is felteheti kedvenc…..
Pénteken még biztosan pompás idő lesz, és csak szombat éjjelig kell kitartania, hogy perfekt vége legyen a nyárnak. Hónapok óta remegünk ezért a hétvégéért, de te is bezsongsz, ha meglátod, hol lesz idén a Balaton Piknik! A Balatonboglári Gömbkilátóhoz inkább kirándulni szokás, én is voltam vagy…..
Amondó vagyok, készítsük elő az automobilt, és kocsizzunk ki Zamárdi partjára, kiskomámuram a kalandban! Mélyen egyetértek, bátyám, magam is kedvvel vennék részt a szombati mulatságokon! Kishölgyek beférnek? Hogy a teringettét ne, üstöllést induljunk! A betyárját, micsoda választékot nyújt ez a…..