Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mumu

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
38 évesen elhunyt Selmeczi Borbála, aki éveken át vezette Duna TV Dunáról fúj a szél című műsorát. Selmeczi György lánya a Kolozsvári Magyar Opera munkatársaként tanított a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2009-ben a Hárman Erdélyben című dokumentumfilmet szerkesztette, a Zenei Műhely című…..
Mumu 2017.05.23 16:14:45
Kiút Dimitrov per ? 2011.09.13 06:21:12
GyF mindig a felhökbe járkált --és lent a száraz földön  tönkretette a már biologiailag erösen fáradt elvtársak gyülekezetét..elvette a lehetöséget hogy  Horn után legyen egy mai baloldal(nem egy holnapi)GyF- nek nagyon illik a mártir szerep,abban tud legtöbbet …..
Kiút A kis szemétdomb 2011.08.31 20:24:00
 Ma alkalmam volt ujra találkozni a hatalom gögjével.. Egy nagyon  alacsony szinten, nem fontos kérdésben. Az icipici hatalom  birtokosa ( moderátor egy forumon) szubjektivitását nem titkolva,egyes szamban fitogtatva  mennyire fontos az elhatározása,orgiát rendezett…..
Netdemokrácia megkezdi az Online Nemzeti Konzultációt. Első kérdéseink: surveys & polls    survey hosting online polls    Kérjük, szavazzanak! További véleményüket mondják el a kommentekben! A trágár és a témához nem tartozó…..
"Ne rejtsük véka alá, hogy vannak, akik életmódszerűen űzik a rágalmazást" - virít Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár nyilatkozata a Magyar Hírlap címlapján. Mert meg kell magyarázni, mitől ilyen ellenséges velük a sajtó. És az ember, aki kritizálta eleget a…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két…..
Kiút Ezoteria mint válo ok 2008.07.13 11:47:49
Ugye nem hiaba a fenti vers...16 év után minden  veszekedés nélkül,semmi nagy indulat,elhagyott a párom. Azt mondta  már nem  szeret.Miota ? Egy pár éve.Kialudt a szerelme.. igaz meg karcsonykor ugyan megköszönte az évet és állitotta szeret ha enm is érzem de  ö…..
Kiút Megváltozott 2008.07.12 20:35:00
Valami egyszerre megváltozott:    szemedet gyorsan    őnti el    a könny.    A tűkörből    visszapillant    a közöny.    *    S másképen vánszorogsz    az…..