Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karesz4

82 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vízszerelőt keresünk! Azonnali kezdéssel, önállóan dolgozni tudó, tapasztalattal rendelkező vízszerelő munkatársat keresünk. Munkavégzés helye: Pest Megye (Dunaharaszti, Alsónémedi, Gyál stb.) Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és nettó bérigény megjelölésével…..
Lakatost keresünk! Azonnali kezdéssel, önállóan dolgozni tudó, tapasztalattal rendelkező lakatos munkatársat keresünk. Munkavégzés helye: Pest Megye (Dunaharaszti, Alsónémedi, Gyál stb.) Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és nettó bérigény megjelölésével…..
Villanyszerelőt keresünk! Azonnali kezdéssel, önállóan dolgozni tudó, tapasztalattal rendelkező villanyszerelő munkatársat keresünk. Munkavégzés helye: Pest Megye (Dunaharaszti, Alsónémedi, Gyál stb.) Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és nettó bérigény…..
Gyáli Hírek Álláslehetőség! 2014.03.03 12:24:10
Azonnali kezdéssel, önállóan dolgozni tudó, tapasztalattal rendelkező víz-, gáz-, fűtésszerelő végzettséggel rendelkező karbantartó munkatársat keresünk. Munkavégzés helye: Pest Megye Jelentkezni az jelentkezes.ve@gmail.hu email címen lehet, fényképes önéletrajzzal és…..
Gyáli Hírek Fagy! Veszély! 2013.10.02 19:54:02
Az október elején általános értékekhez képest 6-8 Celsius-fokkal hidegebb időjárás várható a következő napokban. Csütörtökre az egész országra figyelmeztetést adott ki a talaj menti fagy miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az MTI-hez szerda este eljuttatott…..
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szombaton családi napot tart a budai Várban az Országos Széchényi Könyvtárban, a felnőtteket előadásokkal, a gyerekeket játszóházzal, kézműves programokkal várják. Előadást tart például Túry Ferenc és Hada Zsuzsanna…..
Hiába várjuk a vénasszonyok nyarát, egyelőre várat magára. sőt, az eddigi hideg, borús idő tovább romlik és jönnek a fagyok is. És nem csak talajmenti fagyokra kell felkészülni, hiszen éjjel, illetve hajnalban akár -4 fok is lehet. Észak, északkelet felől egyre többfelé…..
Új előírások vonatkozhatnak a kerékpáros közlekedésre a kormány rendelettervezete szerint: a biciklista is viselhetné az első és a hátsó lámpát, továbbá megengednék a villogó lámpa használatát is. A kormány honlapján megjelent tervezet legtöbb új szabálya a…..
Október 4-ig hosszabbították meg a 72 óra kompromisszum nélkül jelentkezési határidejét. A határidő eredetileg elseje volt.  A hatodszorra megrendezett 72 óra kompromisszum nélkül a kezdeményezés honlapjának ismertetője szerint egy szociális önkéntes akció, amelyet a…..
A rendőrség és a helyi önkormányzatok támogatásai is nőnek a 2014-es költségvetés hétfőn benyújtott tervezete szerint - mondta el a gyáli hírek blognak Pánczél Károly országgyűlési képviselő. Hozzátette: emellett a büdzsétervezet 350 millió forinttal növeli az Országos…..
A Gyáli FEGY önkéntes tűzoltói csapata újabb sikert könyvelhet el. Az egyesület sikerrel pályázott a BM. OKF és az MTSZ által kiírt pályázaton. A a döntés szerint 500.000 forint működési támogatásban részesül az egyesület, amelyet elsősorban tényleges működési…..
Az egészségügyre, oktatásra, közbiztonságra, gazdaságfejlesztésre is több forrás jut jövőre. Giró-Szász András kormányszóvivő a 2014-es költségvetés tervezetéről azt mondta, hogy 2013-hoz viszonyítva például az egészségügyre 10,6 százalékkal, oktatásra 12,6…..
Egyelőre nem köszöntött ránk a vénasszonyok nyara. Fagy még nem fenyeget ugyan, de hajnalban már igen hűvös lesz az idő. De ami igazán szomorú, hogy a nappali felmelegedés sem elég arra, hogy kellemesen érezzük magunkat. Ha ez így marad, a szokásosnál hamarabb indul a fűtési…..
A Gyáli Rendőrőrs parancsnoka tájékoztatta a gyáli Polgármesteri Hivatalt, hogy városunkban szeptember 30-án 12 órától 16 óráig a rendőrség fokozott ellenőrzést hajt végre. ..
Úgy érzed, megtaláltad az igazit? Vagy mégsem? Összeköltözni és összeházasodni vagy összeházasodni és összeköltözni? Mi lesz, ha múlik a rózsaszín köd? Keresed a válaszokat? Itt megtalálhatod!   "Megismerkedéstől a családalapításig" - Előadás- és…..
Gyáli Hírek Autóbaleset Gyálon 2013.09.30 09:23:00
Két személygépkocsi ütközött össze Gyál belterületén, a Táncsics és a Rákóczi utca kereszteződésében vasárnap reggel, a balesetben hárman megsérültek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-vel. Valics Dezső, az…..
Brutális bűncselekmény történt a minap Gyálon. A tettesek egy gyáli buszmegállóban estek neki két férfinak minden előzmény, előzetes szóváltás nélkül. A megtámadottak mindketten a földre estek, a támadók – apa és fia – rugdosni kezdték őket, majd belenyúltak egyik…..
Megvédjük a rezsicsökkentést! - címmel rendez fórumot szeptember 27-én, pénteken a Fidesz Gyálon. A rendezvény házigazdája dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Pest Megye Közgyűlésének elnöke lesz. A fórum vendégeként igazi politikai nagyágyú érkezik Gyálra,…..
Marad a változó, szeszélyes, de alapvetően kellemesen meleg őszi idő csütörtök estig. Könnyű kabát és esernyő nélkül azonban nem érdemes útnak indulni. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, elszórtan zápor előfordulhat. Csütörtökön eleinte többször erősen…..
Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán. A lépéssel a benzin átlagára 403-404 forintra, a gázolajé 422-423 forintra csökken. A héten már…..
Változhat a civil szervezetek szabályozása részben az új polgári törvénykönyv hatálybalépéséhez kapcsolódva, továbbá egyszerűsödhetnek a megszűnés, az egyesülés, a szétválás szabályai, és több évre lehetne felajánlani a személyi jövedelemadó egy százalékát. Az…..
Patagónia legnagyobb és legöregebb dinoszaruruszai, teljes csontvázak másolatai, dínófészek, megkövesedett dinoszaurusz tojások és játékos bemutatók várják a látogatókat szombattól a Magyar Természettudományi Múzeum új időszaki kiállításán. A nemzetközi…..
Kedden még lehet erősen felhős az ég Gyál felett is, sőt, gyenge eső, zápor is előfordulhat, bár nem valószínű. Szerdán napos és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, napközben csapadék nem valószínű. Mérséklődik a kezdetben még többfelé erős északnyugati…..
A délutáni alvás úgy segíti a három-ötéves gyerekeket a tanulásban, hogy utána jobban emlékeznek a hallottakra - derült ki egy friss kutatásból. Az amerikai Massachusettsi Egyetem kutatói 40 kisgyerek részvételével végezték a minivizsgálatot, és arra a következtetésre…..
A Volánbusz Zrt. levélben tájékoztatta a Gyáli Polgármesteri Hivatalt, hogy 2013. október elsejétől a 609-es járatának menetrendje megváltozik.  Eszerint a Dabas-Ócsa-Felsőpakony-Gyál autóbuszvonal 2. számú járata 25 perccel később fog közlekedni. A változtatás…..