Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zomby

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FIFA Manager 09 minden szezon után kedveskedik egy kis kvízzel, azonban Ákost egyszer egy lehetetlen (na jó 1:4-hez) küldetés fogadta, nevezetesen meg kellett volna mondani, a képen látható stadion melyik angol csapat otthona. Na feltűnik valami? ;) A baloldalt látható alak…..
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..
Zomby 2009.03.11 17:18:41
xD
Zomby 2009.03.18 22:22:18
Ötletes és szomszédok powaaaa!Küldte: _CaD_..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..