Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peet12

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintegy százerer tévénézőt érinthet meglehetősen kellemetlenül a Viasat3 és a Digi TV közötti kötélhúzás, aminek kézzelfogható eredménye az, hogy nincs Viasat3 elérés a cég előfizetőinek tévéjén. A Digi TV-előfizetőket kedvenc sorozataik helyett az alábbi képen…..
peet12 2008.07.12 17:33:19
Reaxolnak tökéletesen igaza van. Én ott voltam az inkriminált megbeszélésen. A vez. ig. inkább bunkó volt mint kőszikla.
Sőt további "spice". Miután egyes nagy szolgáltatók 2008-ra, 0 azaz nulla forintért jutnak Visathoz ezért a különbséget szét kellett teríteni a 3000 előfizetős kábeloperátori átlagsávban, így jön ki a 300%-os emelés. A TV6 csak egy mondvacsinált eszköz, amely "befogadja" a
sz@rrá vált Viasat3 -ból kiszorult tartalmat. Most pedig megszívatták a keleti országrész kis kábeleseit - különösen a dél-Alföldet - mert ott csak 140-es tükörrel lehet valamit kezdeni transzponder váltás miatt.
Egy valamikori szakmabeli kollégám öt évvel ezelőtt nem tudom mire alapozva azt mondta, hogy a Viasat lesz a kábel időzített bombája.
Sajnos igaza lett!