Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SShadow

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok férfitársam bizonyára találkozott már azzal a tipikus női viselkedéssel, amikor egy-egy randevú végén úgy búcsúznak el, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, megbeszélik azt, hogy keressék egymást, majd a hölgy eltűnik, mint szürke szamár a ködben és semmiféle sms-re,…..
SShadow 2012.11.09 10:53:59
Látom a blogban leírt dolog általános, én meg azt hittem csak én vagyok elátkozva :) Egyébként ez nem csak internetes ismerkedésre igaz. A való életben is ismertem meg lányokat akik eleinte kedvesen magukhoz édesgetik az embert aztán olyan látványosan szarják le, hogy az kibírhatatlan. Ráadásul már akkor amikor sikerült magukba bolondítaniuk.

Egyszer belezúgtam egy lányba akit még az egyetemen ismertem meg. Mikor rájöttem, hogy mennyire beleszerettem és hogy ez mennyire reménytelen elköszöntem tőle és megkértem, hogy ne keressük egymást inkább. Erre még azon a karácsonyon újra feltűnt csak azért, hogy kihúzza belőlem mennyire oda vagyok érte és utána az életben többet ne álljon velem szóba. Nem reméltem tőle soha semmit, de amit velem művelt ahhoz tényleg érzelmileg degeneráltnak kell lenni.

De a többi nőnél is hasonlóak a tapasztalatok. Egyszerűen akkor érzik magukat jól, ha hülyíthetik az ellenkező nemet. Ha már megvannak vele akkor minden kommunikáció blokkolva. Én kitartó ember vagyok és minimum egy magyarázatot elvárok és ha kapcsolat nem is lehet belőle azért a másik emberrel mégsem kell úgy bánni mint a szeméttel.

A másik oldal is érdekes. Én meg úgy vagyok az ismerkedéssel, hogy senkit nem pattintok le, de ha barátságnál nem juthat tovább az ismerkedés akkor ez van. Van aki tudomásul veszi, van aki sértődött hisztivel lelép.

Összességében a nők őszinteséget várnak, de ezt ők sajnos nem tudják nyújtani. Ráadásul ha megkapják többnyire nem tudnak rá jól reagálni. Most csoda a legtöbb férfi akinek esze van hazudik? :D Nekem sajnos nincs eszem ...
Le vagyok nyűgözve sok ember naivitásán, amikor a csalódásairól beszél, főleg ha az a netes társkeresésről szól. Mintha a huszonegyedik század újdonsága egyszerre megszüntetné az emberi gyarlóságot és tökéletes színben tüntetne fel minket a hibáink ellenére. Mintha az…..
SShadow 2011.12.15 14:40:07
@RupertJones: Nagyon jól leírtad a lényeget.

A mai elferdült értékrend jól megmutatkozik a netes ismerkedésben. Viszont én kiegészíteném azzal, hogy a nők pénz iránt táplált érzelmei igencsak valóságosak és nyugodtan nevezhetők akár szerelemnek is :)
Lehet ez nem is a nők hibája egyszerűen így vannak kitalálva. Anno az őskorban biztos vagyok benne, hogy a fizikailag erősebb egyedekért rajongtak a nők mivel akkor az kellett a túléléshez, ma már nem. Hiába na, ez az evolúció.

Ezt én is így látom, meg beszélgettem erről ismerőssel is és ő is erre a következtetésre jutott.
„Mert amíg csak őt "zaklattam" addig nem érdekelte, de most már a családját meg a barátait is "zaklatom" ami már sok” – a kiszemelt lány eleinte mérsékelten érdeklődik, így a srác cselhez folyamodik. Az álnéven való bejelentkezés jó…..
SShadow 2011.02.17 14:27:29
@Imiface: Tök jó már sorozatgyilkos is vagyok ... illetve leszek :)
SShadow 2011.02.17 19:09:13
@fernanda: Hát ezek szerint te még akkor reménytelenül szerelmes nem voltál soha. Szerencsés vagy.
Akkor gondolom mondjuk egy szakítás után a volt szerelmeddel szóba sem állsz. Ugyan minek is állnál. Áh .. inkább hagyjuk.

Hát köszönöm szépem mindenkinek a hozzászólásokat, tanulságos volt.
SShadow 2011.02.18 11:01:22
@BRandom: Már többször elismertem, hogy amiket műveltem az tényleg sok volt, túl messzire mentem. Marha unalmas, hogy még mindig erről akartok meggyőzni :)

A barátaim ismernek, tudják milyen ember vagyok és látták mennyire szenvedek. Sajnáltak, de nem tudtak mit tenni. Szerintük sem volt jó ötlet amiket csináltam, bár az a barátom aki hasonló helyzetben volt mint én adott tanácsokat ... mint utóbb kiderült rossz tanácsokat, nem is tudom neki hogy jöhetett össze, szerencséje volt.

Amiket műveltem többnyire már akkor tudtam, hogy rossz ötlet, de úgy éreztem nincs más választásom. Mindent bevállaltam csak hogy újra lássam őt, hogy ne tűnjön el örökre az életemből. Érdekes, hogy ezt milyen kevesen értik meg.
„Gyerekes vagyok, ostoba és meggondolatlan. Vállalod-é?” – a levelezés eleinte tartózkodó, majd váratlanul kapcsol nagyobb sebességbe: a lányt hirtelen nyakon öntik egy nagy adag patetikus öklendezéssel, ami abszurd viktoriánus nyelvezettel fogant. A címzett egyelőre…..
Durvul a helyzet idefent! Ahogy a nagy klasszikus filmben mondják: a helyzet fokozódik! Esély sincs a javulásra, inkább egyre rosszabb a levegő a netes társkeresés mezején. Szinte minden kommentelő panaszkodik: kevés a sikerélmény, sok a megalázó, értelmetlennek tűnő jelenség, sok…..
SShadow 2010.07.02 10:29:24
Szerintem is ahol emberek vannak ott lehet is ismerkedni, az már más kérdés, hogy milyen sikerrel. Ahogy az internet összehozza az embereket úgy el is szigeteli őket azért egymástól.

Mostanában gyakran próbálok a neten ismerkedni, de nem kapcsolatkeresés céljából és nem is skalpokat vadászok, egyszerűen csak ismerkedem. Egy lányról próbálom meg így elterelni a figyelmem akit a "való világban" ismertem meg, de nem áll velem szóba mióta tudja érzek iránta valamit.

Leírom én hogy látom ezt a netes ismerkedést, bár lehet senkit sem érdekel, de hátha mégis.
Az emberekkel az a legnagyobb baj, itt is és a valóságban is is, hogy egyszerűen nem törődnek a másikkal és igazából megismerni sem nagyon akarják egymást. A nők nagy része csak azzal áll szóba akinek szét tenné a lábát a férfiak nagy része pedig nem is nagyon akar ennél többet.

Sosem írtam sablon leveleket, pedig hát jó ha százból egy lány válaszol, ami azért elég durva szerintem. Nem kell mindenkinek válaszolni az képtelenség, de nem kell a sok sablonos béna levél miatt panaszkodni, csak ki kell szűrni azokat amik nem azok és ennyi.

Azért vannak kivételek és én is megismertem pár embert az interneten keresztül aki szerencsére nem így gondolkozik. Már csak miattuk megérte.

Most pedig leírom hogyan kéne ennek az egésznek működnie: Először is sokkal több őszinteségre lenne szükség. Annyi kamu regisztrációba futottam bele, hogy az valami vicc. Most komolyan, aki még az interneten sem tudja vállalni saját magát az keressen egy barlangot és gurítson elé egy bazi nagy követ!
Lehet könnyebb hazudni mint igazat mondani, pedig itt lehet az ember őszinte anélkül, hogy igazán sérülne, ha pedig valakinek mégis felkelti az érdeklődését akkor ő fogja érdekelni és nem az akinek hamisan mutatja magát.

Szóval a sok hazugság semmi jóra nem vezet, persze ha egy éjszakára kell csak valaki nyilván lehazudja az ember a másikról a bugyit ha tudja, az meg ha elhiszi és bumm kész egy újabb közhely miszerint minden pasi bunkó, hazug és csak a szexre utazik :D

Ha valaki ennyire felszínes és ostoba, hogy az ilyeneknek bedől az legalább ne sápítozzon kérem szépen :)

Na összehoztam egy kisregényt, pedig valószínű a kutyát sem érdekli, pedig kíváncsi lennék mit gondolnak mások arról amit leírtam itt.
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
SShadow 2009.10.14 12:19:03
Van egy némileg hasonló sztorim nekem is, de én nem értem ezt a fiút. Kicsit össze van zavarodva az tény, de egyik pillanatban még nem bulizós nincs senkije, aztán írja, hogy kisebb-nagyobb kapcsolatai voltak közben, de tökmindegy ... nyilván csak adni akarja a lazát a sztori elején, de minek és kinek?

Amit a lány művelt szerintem elég gerinctelen dolog, ahelyett, hogy megbeszélte volna a sráccal a dolgot inkább azt választotta, hogy szóba sem áll vele. Én is vagyok így most valakivel, de ez nem megoldás. Beszélni kell az illetővel és egy az egyben megmondani neki, hogy figyelj ez van és ha megérti akkor tisztáztátok a helyzetet, ha pedig nem akkor tényleg nem lehet már mást mondani. Két felnőtt ember tudná tisztázni mit érez. De úgy veszem észre mindketten gyerekesek.
Bár azért szerintem elgondolkoztató, hogy most a srác gyűlölettel gondol a lányra, szerintem sosem szerette akkor igazán, csak egy elkényeztetett gyerek aki nem kapja meg amit akar. Ha igazán szerette volna, akkor nem tudna gyűlölettel gondolni rá. A lány is hibás, miért kell valakit azzal etetni, hogy úgy lesz minden mint régen, ha közben tudja, hogy nem és ez a kommunikáció megvonás ... nem egyszerűbb lett volna megbeszélni mindent.

Virágot meg névtelenül küldeni és közben várni rá a választ ... erre nem is mondok semmit. Mondjuk én is küldtem virágot névtelenül, kártya nélkül, de annak megvolt az oka és később tudattam a lánnyal, hogy én voltam.

Szóval szerintem ahogy fentebb írtam mindkét fél gyerekes és önző cseppet sem törődik a másikkal, talán az idő megoldja a helyzetet ... talán.
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
SShadow 2009.09.11 11:54:57
Üdv Posztoló és többiek!

Gondoltam leírom én is a véleményemet hátha számít valamit.
Valaki itt írta, hogy a szerelembe lennél szerelmes, szerintem ez egy nagy marhaság. A szerelem egy érzés és mindenképp irányulnia kell valaki felé és bármennyire is jó érzés mégiscsak kell hozzá az a bizonyos valaki, mert nélküle nem lenne.
Az már más kérdés, hogy mibe szeretsz bele, lehet túl felszínes vagy és valakivel csak azért vagy együtt, mert tetszik ... szépen mosolyog, jó a segge, esetleg más egyéb tulajdonságai vonzanak amik számokkal mérhetők :) De ezzel az a baj, hogy a világ nagy és mindig lesz valaki aki szebben mosolyog, jobb a segge, vagy egyéb paraméterei jobbak, hát akkor neked hirtelen nem lesz elég jó akivel vagy és más fog kelleni. Talán ha egyszer találsz valakit akit fogalmad sincs, hogy miért szeretsz és akárhogy keresed az okát sosem jössz rá, na akkor megtaláltad azt aki neked kell. De azt is mondják a szerelem 80%-ban kíváncsiság és ha már elmúlt nálad a kíváncsiság valaki más fog érdekelni akit még nem ismersz eléggé.

Nem tudom mit kéne tenned és amit leírtam az is csak találgatás, de talán próbáld meg azt, hogyha van valakid gondolj arra milyen lenne ha elveszítenéd, talán sosem becsülöd azt akivel vagy, mert nem is veszed észre mi van az orrod előtt.

Tudom sok hülyeséget írtam le és talán pár perc múlva már én sem értek vele egyet, de hátha segítettem vele.
Mai történetünk a férfiúi büszkeségről szól, arról, hogy a közösségi oldalakon oltott férfiak miért nem tűnnek el. Kedves Szakítósblog! Már jó ideje nézegetem a blogot ! Nagyon durva történeteket olvastam! De most leírnám az enyémet is! Éppen egy nagy szerelemből…..
SShadow 2009.03.20 15:40:45
@Kulics: Mint már mondtam nem sértődtem meg. Cölibátust sem fogadtam és nem is tervezem, de látom nem érted miről beszélek. Én szívesen meghallgatom más emberek véleményét, de ha nem értek vele egyet, akkor nem fogadom meg. Végleteket azért hoztam fel, hogy jól kivehető legyen a kontraszt, pláne ha az egyik véglet úgy néz ki én vagyok.
Nem gondoltam volna, hogy amit írok ennyire érthetetlen lesz, azért remélem van ki érti miről beszélek.
SShadow 2009.03.20 17:27:42
@Kulics: Nem mondtam, hogy sosem voltam szerelmes, pont az a baj, hogy most is az vagyok. A 25 év pedig nem csak soknak tűnik, hanem sok is. Főleg, hogy lassan itt a 26.
Nincs semmi beidegződésem a nőkről, még azt sem mondanám, hogy kerülöm őket. Egyszerűen nem voltam még olyanba szerelmes aki szeretett engem és ahogy most állnak a dolgok ez a 25 lesz még több is.
A magas lányok különféle kipellengérezését még mindig mélyen elitéljük.A kép innenKedves Blogolvasók!Az én történetem valójában nem egy szakításról szól, hanem az első és egyben utolsó randimról egy sráccal, akitől megtanulhatjátok, mit nem szabad mondani egy első…..
Nem tudom, amikor készítették gondoltak- e a rajongókra, mert ez így nagyon nem hasonlított a játékra. Én az vagyok, aki játszott még a két résszel, sőt, még többször is végig vittem, egy kicsit még rajongónak is tartom magam. Hogy tetszett-e? A válasz nyilván, hogy nem, mert…..