Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gödi Összefogás

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átláthatóság jegyében tájékoztatom Önöket, hogy 2019 novemberétől, önkormányzatunk bevonásával folyamatos egyeztetések folynak a SAMSUNG SDI gyártelepének bővítéséből adódó közúti kapcsolatok kialakításáról. A tárgyalások több fordulóban, több helyszínen folytak. Résztvevők: A Külgazdasági és…..
Kedves Gödiek! Nagyon köszönjük a bizalmat, amivel lehetővé tették, tettétek, hogy Balogh Csaba polgármester és az összefogás hét képviselője 4 Fidesz-KDNP-ssel együtt irányítsa a várost a következő öt évben. Egyéni körzetből bejutott:1. Szilágy László (Összefogás)2. Fülöp Zoltán (Összefogás)3.…..
Megdöbbenve olvastuk a Fidesz programját. Örülünk, hogy már van nekik (ez nem divat a kormánypárt részéről amúgy), de egyes pontoknál nem tudjuk, sírjunk-e, vagy a klaviatúrát csapkodva röhögjünk. Vagy azt nézzük, leszakad-e a plafon ennyitől, vagy még bírja. Nem fogjuk mindet elemezni, nyilván…..
Azon gondolkodom, most, hogy ráfordultunk a kampányfinisre, és mindenki egyre feszültebb, hogy milyen rossz is ez. Hogy milyen beszólásokat kell végigolvasni a facebookon. Hogy mennyire fáradtak vagyunk, és még milyen sok tennivaló van hátra. Hogy mi jöhet még, és mi lesz a vége.És azon, hogy milyen…..
Tisztelt gödi Polgárok! Tisztelt 8-as körzet lakói! Írásom célja , hogy tisztán lásson mindenki, értesüljön reálisan az elmúlt időszakban történt dolgokról, ne dőljön be olyan ígéreteknek amik már folyamatban vannak. Történjenek olyan dolgok amik újak és előre viszik a közösséget, könnyítik a lakók…..
Érdekes bejegyzés jelent meg Göd hivatalos csoportjában, amit polgármester úr megosztott a Gödiekben is. Név szerint szólítottak meg, a Samsung ügyében írt cikkemmel kapcsolatosan ezt sikerült írni: "rendkívül sok pontatlanságot és téves megállapítást tartalmaz, jóindulatúan azt feltételezzük, hogy…..
Türelemmel viselt hosszú várakozás után jogerősen nyilvántartásba véve. :)Ez idő alatt volt mód gondolkodni, miért is indulok ezen a választáson. Sok kérdést is kaptam, mire jó ez, mit várunk, mit remélünk, és hogy lesz ez az egész. Most csokorba szedem a válaszokat...
„A város növekvő iparűzési adó bevételei, elsősorban a Samsung által fizetendő adók lehetővé teszik, hogy városszerte folytassuk a csapadékvíz-elvezető rendszerek kiépítését, valamint úthálózatok, járdák, közösségi terek építését, a zöldterületek növelését.” (Idézet a fideszes Csányi József…..
A jószándékkal kikövezett út is vezethet igen rossz helyre. Hát még, ha a jó szándék is hiányzik!  Mit fogadott el az önkormányzat? Göd önkormányzati képviselőtestülete a polgármester vezetésével rendkívüli ülésen megszavazta, hogy a Temető tábla területére egy beruházó 677 lakóegységet építsen. A…..
Augusztus 26-án ismét rendkívüli testületi ülést tartott a képviselő-testület, csupa rendkívül váratlan ügyben, melyek közül csak a legérdekesebbről, a bölcsődeépítésre beadott pályázatról írok, hiszen ezért jelent meg néhány mindenre elszánt gödi polgár a dolgozók számára teljesen alkalmatlan…..
  Frissítve (aug. 26) Az utolsó augusztusi hétköznapokon a gödi vasútállomásoknál várjuk a kérdéseket, ötleteket, támogató aláírásokat az induláshoz. Az időpontok még bővülnek. Kedd reggel 7.30-tól 9-ig Alsógöd vasútállomás: Balogh Csaba polgármesterjelölt Szerda reggel 7.30-tól 9-ig Felsőgöd…..
Civil nyomásra megtört a városvezetés ellenállása és újra lehet termelői piaca Gödnek. Helyszínnek a nem üzemképes Kincsem parkot jelölték ki, a ráköltendő plusz tízmilliókért pedig elfelejtett pályázni az önkormányzat. Mindezek ellenére új piacunk szeptember 7-től várja látogatóit.   ..
Gödi Összefogás Találkozzunk! 2019.08.09 09:51:34
Augusztus  9-én pénteken 18 órától a Gátőrházban, a felsőgödi Dunaparton, 10-én és 24 szombaton 8-11 óra között Alsógödön, a Pennynél várunk mindenkit szeretettel!..
Gödi Összefogás Köszöntő 2019.08.07 14:08:33
Kedves Gödiek, kedves Érdeklődők! Azért indítjuk ezt a blogot, hogy részletesebben bemutatkozhassunk, illetve ezen a felületen is válaszolhassunk az Önök kérdéseire, felvetéseire. A tartalmat folyamatosan bővítjük és frissítjük, kérjük térjenek vissza máskor is! A Gödi Összefogás csapata  ..