Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abrakadabra777

93 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  IDEJE ÉSZRE VENNI, HOGY KI/KIK IS a VALÓDI BELSŐ ELLENSÉGEINK HA 1 CION-BOLSEVIK ROTHSCHILD ÜGYNÖK LEHET a MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ BÁB EGY OLYAN „ORSZÁGBAN”, AMINEK SE ALKOTMÁNYA SE ÁLLAMFORMÁJA SE NEMZETI (MAGYAR!!!) BANKJA NINCSEN!!!     Nem mellesleg az Antikrisztus Bill Gates…..
UCC(u) NEKI: ALTERNATÍV ORBÁN VIKTOR BESZÉDE!!! ORBÁN VIKTOR, HA VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE és NEM 1 CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK, AKI új ISRAHELLT CSINÁLT MÁRIA ORSZÁGÁBÓL!!!...- AKKOR EKKÉPPEN HANGOZNÉK LELKESÍTŐ BESZÉDE……..
NÉPET MÉG NEM VERTEK ÁT ÚGY, AHOGYAN AZT a NÉPRITKÍTÓ ZSIDESZ TESZI a FELCSÚTI  HARÁCSOLÓVAL az ÉLEN!!! VÉRLÁZÍTÓ PÖKHENDISÉG és NETTÓ HAZAÁRULÁS a REZSIKRÍZIST GERJESZTŐ FELCSÚTI BÉLPOKLOSTÓL, AKI az UTOLSÓ CSEPP VÉRÜNKET is KISZÍVJA BELŐLÜNK…..
A bankoknál sok ezer milliárdnyi jogtalan pénz fekszik el, amit ORBÁN és a BANKOK KÖZÖTTI EBRD DIKTÁTUMNAK KÖSZÖNHETŐEN RABOLTAK/RABOL6NAK EL a MAGYAR EMBEREKTŐL a POLITIKUSBŰNÖZŐK és a KEGYETLEN UZSORÁSOK!!! Árfolyamkockázat a devizában nyilvántartott kölcsönökben nincs! Csak akkor lenne, ha…..
A FELCSÚTI SAKÁL és FALKÁJA RABLÁNCON KELL, HOGY VÉGEZZÉK!!!...- MAGYARORSZÁG GYARMATTÁ TÉTELÉÉRT és a MAGYAROK KIFOSZTÁSÁÉRT!!!  ..
- AMI a FIDESZNEK a PEGASUS KÉMPROGRAMMAL SZERZETT ADATOK LEGALIZÁLÁSÁHOZ KELL!!! Címzett: Központi Statisztikai Hivatal 1024 Budapest, Keleti Károly utca 5–7 E-mai cím: Vukovich.Gabriella@ksh.hu Tárgy: Kifogás és Vádirat, mert ez az egész népszámlálásnak álcázott „önkéntes adatközlés” nem más…..
  Két évvel ezelőtt Putyin elnök úgy döntött, hogy Jacob Rothschild és az Új Világrend bankkabbalája “semmilyen körülmények között” nem fog működni Oroszország területén!!! A legutóbbi választási győzelem után Putyin fogadalmat tett, hogy továbbra is azon lesz hogy “felszabadítja az orosz…..
ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK a BANKÁR-CSICSKA FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ!!! Nyomor: éhezés és fagyoskodás között választhatnak télen a hiszékeny és birkatermészetű magyarok!!! Orbánék megszorításai és végítéletei nem csak azért botrányosak, mert a választás előtt végig azt hazudták, hogy nem lesznek…..
HAJRÁ PUTYIN!!! A VÉRBELI OROSZ PATRIÓTA EZZEL a KÜLÖNLEGES HADMŰVELETTEL VALÓJÁBAN a LIBSI-NÁCIKAT LIKVIDÁLJA a MŰÁLLAM TERÜLETÉN!!! A "KOLLEKTÍV-NYUGAT": NÁCIBB a NÁCIKNÁL!!! Háborús propaganda egykor és ma: ugyanaz a hang, ugyanaz a kéz… A nevetségesen ostoba, végtelenül primitív és…..
A FELCSÚTI TOLVAJ HABLATYA és ROHADT NARANCS VILÁGA HELYETT JAKSITY GYÖRGY IGAZSÁGBESZÉDE FELNYIT6JA RÉG LESÜTÖTT SZEMÜNKET EBBEN a LERABOLT TETVES CIGÁNY TELEPPÉ VÁLTOZTATOTT EGYKORI TÜNDÉRORSZÁGBAN!!! A VÁLASZOK MÁR KÉSZEN ÁLLNAK, CSAK JÓL KELL …..
A FELCSÚTI TOLVAJ HABLATYA és ROHADT NARANCS VILÁGA HELYETT JAKSITY GYÖRGY IGAZSÁGBESZÉDE FELNYIT6JA RÉG LESÜTÖTT SZEMÜNKET EBBEN a LERABOLT TETVES CIGÁNY TELEPPÉ VÁLTOZTATOTT EGYKORI TÜNDÉRORSZÁGBAN!!! Szerrel és tettel ❤ : PáLoS TReND https://www.youtube.com/watch?v=5MBNSnQNR4U..
MIKÖZBEN 12 ÉVE, ÉVENTE EZERMILLIÁRDOKKAL LOPJA MEG a MAGYAROKAT!!! VÉRLÁZÍTÓ PÖKHENDISÉG és NETTÓ HAZAÁRULÁS!!! Szükségesnek tartom annak magyarázatát, hogy miért akarja az Orbán-kormány világpiaci áron adni a paksi áramot? – írta a híresen lojális és racionálisan gondolkodó Tóth Bertalan,…..
A MÉLY ÁLLAM ÚJRA GYILKOLT VOLNA, HOGY HALÁLOSZTÓI MEGŐRIZHESSÉK a BUKÓ FÉLBEN LÉVŐ SÁTÁN FÖLDI HATALMÁT!!! Dr Carrie Madej-t repülőgép szerencsétlenség érte!!! “A Madej-jel közvetlen kapcsolatban álló források szerint néhány nappal a repülőgép-szerencsétlenség előtt lemondott egy sor nyilvános…..
ORBÁN AKKOR IS HAZUDIK, HA NEM MOZOG a SZÁJA!!! KÖVETELJÜK a NÉPÍTÉLET AZONNALI VÉGREHAJTÁSÁT!!!   Nem létezik/létezhet érvényben tartva olyan szerződés szolgáltatóval, ami drasztikus áremelést tesz lehetővé, ami veszélyezteti a családok megélhetését, lakhatását és/vagy a fűtés…..
NINCS MENEKVÉS OVi!!!...- ha az "ÚJ" ORBÁN-KORMÁNY is HAGYJA, hogy ROGÁN ANTAL, mint a VÉGREHAJTÓ MAFFIA MÁSOD HEGEDŰSE, a hiénák, és a mögöttük álló külföldi tulajdonú bankok, pénzintézetek újabb magyar családok tízezreit tegyék földönfutó hajléktalanokká!!! EZEKNEK az UZSORÁS BANKOKNAK MÁR…..
MAGYAR KÖZLÖNY: ORBÁN VÁGÓFRONTRA KÜLDI a MAGYAROKAT!!!...- MERT a ZSIDÓK KEZÉRE JUTTATJA MÁRIA ORSZÁGÁT!!! ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK a BANKÁR-CSICSKA FORINTRONTÓ és ORSZÁGVESZEJTŐ!!! ORBÁN AKKOR IS HAZUDIK, HA NEM MOZOG a SZÁJA!!! A SOROS LAKÁJ VAD-CIONISTA ORSÓS=OLSTEIN=ORBÁN és TETVES KIBUCÖRDÖGEI…..
NINCS MENEKVÉS OVi!!!...- ha az "ÚJ" ORBÁN-KORMÁNY is HAGYJA, hogy ROGÁN ANTAL, mint a VÉGREHAJTÓ MAFFIA MÁSOD HEGEDŰSE, a hiénák, és a mögöttük álló külföldi tulajdonú bankok, pénzintézetek újabb magyar családok tízezreit tegyék földönfutó hajléktalanokká!!! EZEKNEK az UZSORÁS BANKOKNAK MÁR…..
ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK a FELCSÚTI SPEKULÁNS ÚJ ISRAHELL MEGTEREMTÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN!!! ZSIDÓK KEZÉRE JUTTATTA MÁRIA ORSZÁGÁT!!!ORBÁN AKKOR IS HAZUDIK, HA NEM MOZOG a SZÁJA!!! Magyarországon „csak” ebben az évben 21%-ot veszített a forint az €-hoz képest, a $-ral szemben is már 20% feletti a…..
MÉGHOGY "MAGYARORSZÁG" NEM ZSIDÓ GYARMAT!? 117 perc a 117 évért – Szabadságot Budaházynak!!! Szabadságot a politikai foglyoknak!!! BE KELL VALLANUNK és KI KELL JELENTENÜNK, HOGY ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON VALÓJÁBAN RONALD S. LAUDER a ZSIDÓ VILÁGSZÖVETSÉG ELNÖKE a VÉRBÍRÓ Dr. IGNÁCZ GYÖRGY…..
ORBÁN=ORSÓS=OLSTEIN és ROGÁN BEHAJTÓ CSAHOSAI BUDAPESTEN, MÍG Dr. SIMON PÉTER MIKLÓS VÉGREHAJTÓ CEGLÉDEN FOSZTJA KI az ÁRTATLANOKAT!!! POSTA IMRE és az "ISMERŐSÖK" SZERINT (D)Rogán neve alatt most vagy Moszkva takarít, vagy Izrael dominanCIA hadakszik, de a "magyar titkosszolgálatoknál" már régen…..
PUTYIN vs. BIDE'N = RUSSIA vs. USRAHELL!!!  ..
A ROTHSCHILD-CSICSKÁNAK SEMMI SEM DRÁGA, HOGY MEGŐRIZHESSE HELYTARTÓI SZEREPÉT: MAGYARMATON!!! A WHO egészségügyi vészhelyzetet hirdethet, akár az államok hozzájárulása nélkül!!! Tömeggyilkosok kora!!! Meddig gyilkolhatják még az embereket? Így tervezték meg a majomhimlő járványt. Ki tudta…..
� Alternatív világosság �� ALTÉR NAPÍWILÁG ŐSÉG   � Alternatív világosság �� ALTÉR NAPÍWILÁG ŐSÉG   � Alternatív világosság �� ALTÉR NAPÍWILÁG ŐSÉG   � Alternatív világosság �� ALTÉR NAPÍWILÁG ŐSÉG   � Alternatív…..