Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kmarcika

0 bejegyzést írt és 1371 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pub minden meccs előtt pár órával nyit, és várja a vendégeket. Az összecsapások alatt itt bátran lehet beszélni arról, hogy mi történt az adott találkozón. Záróra a meccs után két nappal van. Itt vadászhattok streameket: https://soccerlive.app/       ..
Kmarcika 2024.04.23 22:09:36
Kmarcika 2024.04.23 22:31:40
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
Kmarcika 2024.04.21 22:44:28
@rockitbaby: nagyon nagyon egyetértünk
A Juventus elvesztette a döntőbírósági pert egykori klasszisával, Cristiano Ronaldóval szemben, így hivatalosan közel 10 millió euróval, plusz kamatokkal tartozik a portugál csatárnak. A portugál válogatott Cristiano Ronaldo megnyerte a pert korábbi klubja, a Juventus ellen. Mint arról a La…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Bár még…..
Kmarcika 2024.04.11 13:56:57
@rockitbaby: én ezt a Soule nyilatkozatot nem láttam, de sajnos ez sok jót nem jelent...
A tegnap esti Coppa Italia elődöntőjében hazai pályán aratott két gólos győzelem némiképp eloszlatta a viharfelhőket a klub székháza felől, de ettől függetlenül már javában zajlik a falak között a készülődés a következő szezonra, melyről a hitelesebb források mind szolgáltak érdekes…..
Kmarcika 2024.04.04 09:11:16
Kmarcika 2024.04.04 11:42:26
@Drughi Di Bianconeri: nagyrészt egyetértünk. A 4231 ben viszont pl a jobbhátvéd szerepe lehet kvázi belső védő, ha Cambiaso fennt játszik.
Emiatt pl Danilo tökéletes erre a szerepkörre.
Viszont egy Rodri féle fizikálitásban és passzjátékban is erős játékos hiányzik a csapatból.
Kmarcika 2024.04.04 12:39:05
@rockitbaby: Hujsent mindenképpen meg kell tartani.
Cambiaso Calafiori Hujsen Danilo/Gatti védősor egészen használható lenne, ha Bremer távozik.

Viszont ha marad a brazil, akkor nagyon sok hátvédünk lesz. És Djalo még szóba sem került.
Miközben Massimiliano Allegri természetesen a Lazio elleni kudarc ellenére sem mondott le vezetőedzői posztjáról (Szerkesztőségünk ezúton kér elnézést azoktól, akik túl komolyan vették hagyományos, április 1-i tréfánkat), a Juventus vezetősége gőzerővel tervezi a jövőt, egyes források szerint pedig…..
Bár a készülődés és a hangolódás megkezdődött a hétvégi rangadóra, a következő szezon terveiről sem szabad megfeledkezni, ahogy azt az újságok és a nevesebb szakemberek sem tették. Lássuk hát az elmúlt napok híreit! Fabiana Della Valle (GdS) értesülései szerint a Juventus Tiago Djalo körül…..
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
A Juventus a Genoa elleni döntetlennel tovább folytatta az Empoli elleni, februári mérkőzésen elkezdődő negatív spirált, melynek köszönhetően immár nem a bajnoki cím, hanem a második hely megszerzése jelenti a legnagyobb kihívást az elmúlt nyolc összecsapáson csak hét pontot szerző Öreg Hölgy…..
Kmarcika 2024.03.19 22:38:15
@rockitbaby: ezen én is gondolkodtam.
De az utóbbi időben egyre szimpatikusabb volt Motta. Nem csak a Bologna játeka miatt.
Továbbra sem ő lenne az első választásom (aki amugy De Zerbi) , de az elérhető edzők közül ő a legjobb opció. Vagy Nagelsmann, de német edzőt nem hiszem, hogy leültetnénk a padra.
Tudor lenne még érdekes opció, őt én tavaly hoztam volna el a vb szünetben, ha már ott De Zerbiről lecsúsztunk.
De még most is örülnék Igornak.
Az egyik leghitelesebb átigazolási forrásnak tartott Fabrizio Romano a minap arról számolt be, hogy hamarosan pont kerülhet az összességében véve már évek óta húzódó Adrien Rabiot-saga végére, ugyanis a francia középpályás idén nyáron a tavalyi, rövid távra szóló megállapodást követően végre több…..
Bár a nyári mercato még messzebb van, és a rendelkezésre álló lehetőségek széles tárháza is kérdéses egyelőre a bajnoki helyezés és az ezzel járó BL pénzek, valamint az esetleges Klubvilágbajnokság részvétel miatt, ez azonban nem akadályozza meg az újságírókat, hogy az értesüléseiket közöljék a…..
Kmarcika 2024.03.01 11:14:57
@rockitbaby: ez nagyon meglepett engem is.

Emlékszem, hogy szidtuk Allegrit amiatt, hogy elengedte.
Úgy tűnik neki volt igaza ebben.
Sajnálom, mert Rovella nagy tehetség volt. Remélem azért nem indul meg lefelé a karrierje. De az idénye borzalmas az elvárásokhoz képest.
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Kmarcika 2024.01.10 19:55:41
@Kmarcika: bár ettől független a Roma valami pokolian rossz.
Lazio sokkal jobb, pedig ők sem szárnyalnak.
Kmarcika 2024.02.29 13:05:31
A legjelentősebb olasz napilapnak számító, ám nem elsősorban hitelességéről ismert La Gazzetta dello Sport a minap egy érdekes híresztelést tett közzé, miszerint az utóbbi időben némileg jobb formába lendülő Manchester United a nyáron mindenképpen le akarja igazolni a Juventus brazil védőjét,…..
Az olasz médiát kis túlzással hetek óta, vagyis a Juventus hullámvölgybe kerülésének kezdetétől fogva foglalkoztatja Massimiliano Allegri jövője, ugyanis ismert átigazolási szakemberek, többek között Fabrizio Romano és Romeo Agresti szerint korántsem biztos, hogy a tréner a következő évadban is a…..
Az elmúlt hetekben több, Juventusszal kapcsolatos átigazolási hír, illetve pletyka is napvilágot látott, melyek ugyan meglepőnek tűnhetnek a nemrég véget érő januári mercato fényében, azonban a csapat új évben mutatott formáját tekintve egyáltalán nem adnak okot komoly megdöbbenésre.  Romeo Agresti…..
Kmarcika 2024.02.19 12:54:59
@rockitbaby: pedig a felkészülési meccseken bíztató volt. Sajnálom, hogy nem jött össze neki.
Mint ismert, a Juventus tegnap este sem tudott győzelmet aratni a Serie A-ban, ugyanis a csapat csak egy 2-2-es döntetlent volt képes elérni a Hellas Veronával szemben. Az összecsapást követően Max Allegri mellett az Öreg Hölgy labdarúgói is az olasz média kamerái elé álltak, melynek keretében…..
Az általánosságban véve a leghitelesebb átigazolási szakembernek tartott Fabrizio Romano a minap az SOS Fanta felkérésére beszélt mercatóval kapcsolatos hírekről, melynek keretében természetesen a Juventus, valamint a klub helyzete is szóba került. A szakíró Max Allegri és a kispaddal hírbe hozott…..
Kmarcika 2024.02.11 19:48:34
@Rikoo: Danilo az utóbbi időben nagyon jó volt és pl Locatellire sem lehet panaszunk.
Gatti szerepkörére meg jelenleg nem alkalmas egy játékosunk sem.
Ugyan a januári mercato még csak most ért véget, az olasz átigazolási források máris új hírekről számoltak be a Juventusszal kapcsolatban, melyek közül a legérdekesebb talán Alfredo Pedullà értesülése, aki arról írt, hogy Massimiliano Allegri helye korántsem biztos a kispadon, a szezon végén pedig a…..
Kmarcika 2024.02.06 18:57:32
@Drughi Di Bianconeri: azért ezt nem mondanám.
De továbbra sem látom, hogy Motta megoldás lenne a támadásaink szervezésére.
Kmarcika 2024.02.06 19:16:27
@rockitbaby: szerintem ha csak ezen tényező alapján döntenénk hülyék lennénk. És kb lehetne Dortmund a csapat neve, minden tisztelettel a németek felé.

Nem csak nevelő klub a cél.
Muszáj a fejlődés.
Kmarcika 2024.02.06 19:26:55
@rockitbaby: ez igaz de ettől függetlenül szerintem nem kellene lemondani a támadásépítés fejlesztéséről.
A Juventus a szezon eddigi legfontosabb mérkőzésén Federico Gatti első félidőben bekotort öngólja által 1:0-ás vereséget szenvedett a listavezető Inter otthonában, mellyel nagyon nehéz helyzetbe került a bajnoki címért folyó küzdelem szempontjából. A meccset követően a csapat mestere, Massimiliano…..
A Juventus friss szerzeménye, Carlos Alcaraz a minap megtette első nyilatkozatát a klub labdarúgójaként, a Southampton alakulatától érkező középpályás pedig ennek keretében kifejtette, hogy miért választotta a Bianconerit, hogy milyen érzésekkel tekint szerződtetésére, ezen felül pedig kitért…..
Kmarcika 2024.02.03 15:44:10
@Drughi Di Bianconeri: nem érted az óriási felhajtást (ami szerintem nincs is) és már egyből negatívan indul a példái miatt?
Őket ismeri személyesen. Nyilván őket fogja mondani.

Adjunk esélyt neki, ne ítélkezzünk ennyire előre.
A januári mercato vége a Juventustól szokatlan módon meglehetősen nagy nyüzsgést, és számos fordulatot tartogatott a Zebrák szerelmeseinek, ugyanis a torinói klub több új igazolás bejelentésén túl ajánlatot tett néhány, végül meg nem szerzett labdarúgóért, miközben a keretben tartotta egy fontos,…..
Kmarcika 2024.02.02 15:43:59
@rockitbaby: én úgy emlékszem nem azt mondta azért, hogy ez az álma, hanem hogy kipróbálná magát ott szívesen. Van benne különbség. De lehet rosszul emlékszem
Kmarcika 2024.02.02 20:27:02
@rockitbaby: nem is ezt mondtam, de mind1.
Nem számítok rá, hogy itt fog maradni örökké nyilván.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Kmarcika 2024.01.31 16:00:56
@rockitbaby: az 50m az tényleg sok.
De valszeg fizetése Rabiot-énak töredéke lenne.
Ami már egy előnyös tényező.
Emellett ha beválik, nem olyan sok az mai árak mellett egy tehetséges középpályásért.
Olyan aki fizikailag rendben van, tud gólt lőni és védekezni is, nagyon kevés van a piacon.

Valamiért jó megérzésem van vele kapcsolatban.
Kmarcika 2024.01.31 17:02:43
@rockitbaby: én is sokallom az 50m et félreértés elkerülése végett. Viszont szerintem benne van, hogy jól járunk az üzlettel. Nem temetném előre.
Kmarcika 2024.01.31 20:59:32
@rockitbaby: Baldanzi sztem is jó játékos lehet, de nem látom a helyét Yildizzel és Chiesaval a csapatban.
Mondjuk az előbbi 2 t sem látom most :D
Az Olasz Játékvezetők Szövetsége (AIA) bejelentette, hogy vizsgálatot indítanak egy névtelenül nyilatkozó játékvezető vádjai miatt, miszerint „megmagyarázhatatlan” VAR-hibák történtek a Serie A-ban, ebben a szezonban, és a kedvezményezett klubok leginkább a nagyok voltak. Az interjút az Italia 1…..
Érdekes véleményt fogalmazott meg a Juventus korábbi csatára, jelenleg a DAZN szakértőjeként foglalkoztatott Alessandro Matri, aki már a Juventus átigazolással kapcsolatos lehetőségeit taglalta a nyári mercatóra vonatkozóan. Nem kisebb kijelentést tett, miszerint szerinte megoldható lenne Victor…..
A Juventus Arkadiusz Milik korai kiállításának is köszönhetően hazai pályán 1:1-es döntetlent játszott az Empoli alakulatával, a találkozó után pedig a csapatot irányító Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat, reflektálva saját felelősségének kérdésére, az együttes alapvető tartására,…..
Kmarcika 2024.01.28 10:38:37
@rockitbaby: de, van rá magyarázat.
Bizonyítani akart és nem akarta elveszíteni a labdát.
Egyetértek@Alex8610: hozzászólásával.

Nyilván. Milik hibázott. De nem megoldás, hogy belerúgunk a padlón levő játékosba.
Csak a saját helyzetünk rontanánk tovább.
Nem hülye a lengyel. Elég büntetés neki a két otthon hagyott pont.
Kmarcika 2024.01.28 14:17:36
@rockitbaby: úgy érzem mostanában nem lehet meggyőzni téged.

Nem csinálsz ilyet egy meccsen, mégis megtörténik. Sokszor. Mert emberek és hibáznak.

Ennyi.