Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kmarcika

0 bejegyzést írt és 395 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi oldalról áthozva itt is szeretnénk egy felületet biztosítani, ahol a csapattal kapscolatos híreket, pletykákat, véleményeket oszthatjátok meg, természetesen továbbra is egymás sértegetését mellőzve...
Kmarcika 2024.10.18 19:55:13
@rockitbaby: ezen én is bekönnyeztem majdnem.
Nagyon jo ilyeneket olvasni.
Kmarcika 2024.10.22 22:58:45
@rockitbaby: mivel lőttem alá? :D

Sajnos ez nem a mi esténk volt.
Bíztam benne, hogy a második félidőre átvesszük az irányítást, de a németek megérdemelték a győzelmet sajnos.
Kedves Látogatók! Üdvözlünk Titeket átmeneti otthonunkban, köszönjük, hogy ide is követtetek minket. Reméljük, hogy továbbra is hallgatni fogtok minket a - kényszer szülte - új formátumunkban. Az új blog sebtében lett létrehozva, még némi tatarozást eszközölni fogunk a jövőben (almenük, stb.),…..
Kmarcika 2024.09.21 20:05:54
Kmarcika 2024.09.23 15:05:28
@rockitbaby: nagyon egyetértünk. Engem ezért nem zavarnak ezek a 0 0s eredmények a szezon elején. Kell még idő az látszik.

De a kis területben játékunk pl borzasztó sokat fejlődött.
Labdakihozatalok is.
Labda nélküli mozgások. Pl ahogy Koop érkezik a szélről középre második hullámban a védő háta mögött. Kis szerencsével már lenne ebből gólja.
Egyre erősödnek a pletykák az olasz sajtóban arról, hogy Edin Džeko közelebb került a Juventushoz, így megnyílhat a Napolitól minden bizonnyal távozni készülő Arkadiusz Milik útja az AS Roma felé. A Juventus továbbra is egy új csatárral szeretné megerősíteni keretét, s miközben Gonzalo Higuaín…..
Luis Suárez klubváltása a Juventushoz pár napja még szinte bizonyosnak tűnt, miután a Barcelona csatárának kiadta az útját Ronald Koeman, azonban a legutóbbi pletykák szerint az uruguayi támadó valószínűleg inkább a spanyolországi maradás mellett teszi le a voksát. A Deportes Cuatro értesülései…..
Kmarcika 2020.09.12 10:41:15
Gianluca Di Marzio szerint a Juventus az idő ellen küzd Luis Suárez átigazolása kapcsán, az uruguayi csatárnak a jövő héten kell olasz nyelvvizsgát kell letennie, amely elengedhetetlen az EU-s útlevél megszerzéséhez. Azonban az idő lassan elfogy, ezzel pedig tisztában van a torinói vezetőség is.…..
Kmarcika 2020.09.11 10:44:43
@senky: miért nem vagy Chelsea szurkoló?
Adrien Rabiot után ismételten egy tavalyi érkezőn van a sor, hogy megkapja a bizonyítványát, ez a személy pedig nem más, mint Aaron Ramsey. A walesi középpályás közel sem váltotta meg a világot, mindössze 11 alkalommal lett nevezve a kezdőbe, ha csak a Serie A-t vesszük figyelembe. Ehhez nagyban…..
A Tuttosport nem kívánja elengedni a Pogba szálat, az olasz napilap szerint a francia középpályás a Juventus hívására vár, ám nem idén nyáron, hanem már a télen, ezért is nem sietteti a szerződéshosszabbítást a Manchester United csapatával. A torinói pletykalap cikke szerint a francia középpályás…..
A Juventus tulajdonában álló, azonban az előző szezont kölcsönjátékosként a Genoa kötelékében töltő Cristian Romero az Atalanta mezében folytatja pályafutását. A bergamói klub előbb két szezonra kölcsönveszi a 22 esztendős argentin védőt, s opciós vételi jogot is szerez játékjogára. "A Juventus…..
Kmarcika 2020.09.06 09:39:43
@senky: már egy másik cikknél is megvalaszolta valaki.
A Chelsea 2 átigazolási szezon pénzkeretét költi. Fifáznak. A védelmük kuka, de azért a támadósoruk világ elit.

Azon fog múlni a szezonuk, hogy a csapatvédekezés hogyan lesz megoldva...
A spanyol Marca beszámolója szerint a Juventus egyetlen lépésre van attól, hogy végre leigazolja Luis Suárezt, miután sikerült megegyezésre jutni a Barcelonával. Jelenleg úgy tűnik, hogy Lionel Messi maradása ellenére Luis Suárez elhagyja a Barcelonát, erre utal az is, hogy több forrás szerint…..
Kmarcika 2020.09.06 09:21:40
@Kmarcika: +holland gólkirály
Európai aranycipő 3x
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus felvette a kapcsolatot Edinson Cavani képviselőivel, miután mindeddig nem sikerült megszerezni Luis Suárez vagy Edin Džeko játékjogát. Az uruguayi csatár 33 éves, a PSG-nél lejárt a szerződése, ám eddig nem sikerült megállapodnia egyetlen klubbal…..
Kmarcika 2020.09.05 19:01:27
@senky: azert Hollandert juventus szintű játékosnak írni még viccnek is rossz. Kedvelem a játékát, magyar viszonyban jó, de topligába is kevés, nem hogy bl be...
Szoboszlai marad salzburgban még egy évet.

Belőle lehet Juve szint, de még! ő sem megoldás...
A Sassuolo középpályása, Manuel Locatelli a szezon során nagyszerű teljesítményt nyújtott, s ennek köszönhetően először kapott meghívót az olasz nemzeti csapatba, de felkeltette a Juventus érdeklődését is.  A 22 esztendős játékost a Bosznia-Hercegovina és a Hollandia elleni Nemzetek Ligája…..
Amit már olyan rég óta terveztünk, végre megvalósításra került, a Blog közösségének egy kisebb része a szombat délutánját együtt töltötte, ezt az időt pedig focizással, beszélgetéssel és egy kis italozgatással ütötte el. Természetesen önfeledt hangulatban telt el ez a pár óra, ugyanis akikkel eddig…..
A francia sajtó értesülései szerint a Juventus hamarosan megteszi első hivatalos ajánlatát az Olympique Lyon középpályása, Houssem Aouar ügyében. A 22 esztendős tehetséget számos klub, köztük az Arsenal és a Manchester City is nyomon követi, azonban végül a Juventus lehet a legvalószínűbb befutó. A…..
Az olasz sajtó értesülései szerint megvan a Juventus következő igazolása, a torinói klub megállapodásra jutott a Schalke 04 játékosa, Weston McKennie ügyében, s a középpályás kölcsönben, opciós vételi joggal érkezik majd. A Sky Sport Italia számolt be a némileg meglepő és váratlan igazolásról, s a…..
Kmarcika 2020.08.26 21:15:55
@Tony.: @hellan: Shalke van annyira szarban, hogy belemenjen egy ilyen dealbe. Olyanok, mint a Valencia. A spanyolok eladták a CSK-jukat 3millioért a Villarealnak. A közvetlen riválisnak. Ott a koreai család leépíti a klubot teljesen. Ferran Torres is áron alul távozott.

Gayat el kellene hozni onnan....
Andrea Pirlo ma megtartotta első sajtótájékoztatóját a Juventus edzőjeként, és véleménye szerint jó időben és jó helyen van a Juventusnál. „Vissza akarom hozni a lelkesedést, proaktív futballt szeretnék látni a csapattól, akik mesterien játsszák a futballt. Két dolgot mondtam a srácoknak: mindig…..
Kmarcika 2020.08.25 20:36:41
@Roland Máté: jó ilyen kommentet olvasni. Bízom a megérzésedben :)
A Juventus korábbi játékosát,  Stephan Lichtsteinert ugyan némileg meglepte egykori csapattársa, Andrea Pirlo kinevezése, de bizonyos abban, hogy a zebramezesek kispadjára edzői tapasztalat nélkül leülő szakember edzőként is sikeres lesz. A 36 esztendős svájci védőjátékos az újjáalakult és…..
A Juventus kész mindenáron megválni Gonzalo Higuaíntól, de közben helyettest is kell találnia, az egyik ilyen opció pedig Duván Zapata lehet, akinek az árát az Atalanta 50-55 millió euróra lőtte be, az Öreg Hölgynek pedig olyanok klubokkal kell megmérkőznie a támadóért, mint például az Atletico…..
Kmarcika 2020.08.23 20:54:06
@senky: Werner azért fizikai tulajdonságokban inkább balról induló támadó mint egy középen ácsorgó csatár. A bal oldal itt CR szerepe, ezért sem lett volna sok értelme elhozni Timo t. Jó játékos, de szerepe a csapatban nem lenne.
Jövő szombaton kerül megrendezésére a Blog történetének legnagyobb eseménye, az I. Juventus Blog focitorna. Már csak annyit kell letisztázni, hogy pontosan kik is lesznek jelen. Aki szerepel a lejjebb szereplő listán, és nem tud jönni, az most teheti meg utoljára, hogy lemondja a jelentkezést. Aki…..
Az eddigi pletykákat megerősítette a Sky Sport Italia tegnapi beszámolója, miszerint Gonzalo Higuaín és Sami Khedira nélkül képzeli el a jövőt a Juventus, ezért kész szerződést bontani a játékosokkal, de Andrea Pirlo a régi gárda néhány további tagjától is megválna. A legnagyobb gondot Gonzalo…..
Kmarcika 2020.08.22 09:36:20
@Thuglife!: maximálisan egyetértek.

Dzeko is ilyen játékos a szememben. Nem most a legjobb, ha leigazoljuk, de egy évre tökéletes. Ismeri a ligát, leköti a védőket és jó befejező csatár.

A norvég csodagyerekig tökéletes megoldás.
Kmarcika 2020.08.22 09:37:31
@Kmarcika: tökéletes megoldás= ár érték arányban.

Sajnos Jiménez 80m árcédulája nagyon sok.
Reálisan korona nélkül sem ér ennyit, bár egyik kedvenc csatárom.
A Juventus részéről ugyan még nem történt megerősítés, a Hajduk Split hivatalosan is bejelentette, hogy Igor Tudor elhagyta a horvát csapat kispadját, s csatlakozik Andrea Pirlo edzői stábjához. A pletyka a napokban röppent fel, majd úgy tűnt, hogy akadályba ütközhet az elképzelés, hiszen a Hajduk…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus némi meglepetésre az AS Roma támadójával, Edin Džekóval próbálhatja megoldani a támadórészleg problémáit, s a bosnyák támadó beelőzte Arkadiusz Miliket Andrea Pirlo képzeletbeli kívánságlistáján.  Mivel Gonzalo Higuaín már nem szerepel a klub terveiben,…..
Sok eseményről nemigen lehet mostanában beszámolni a keretet illetően, de a La Gazzetta dello Sport az aktuális helyzetről kicsit bővebb beszámolót közölt, és az olasz napilap munkatársa szerint Andrea Pirlo és a klubvezetés hasonlóképpen tekint a jövőre: az új edző tisztában van a kényes gazdasági…..
Kmarcika 2020.08.20 15:10:33
@MdewC: +1

Ezerszer inkább Allan.
Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a Juventus először a létszámfelettivé váló játékosoknak szeretne búcsút inteni, mielőtt bárki is érkezne a csapathoz, de azért a megbízhatóbb források szerint kiszemeltek így is akadnak, ilyen például Robin Everardus Gosens is. Németországban született, Hollandia…..
Kmarcika 2020.08.19 22:13:07
@Contelegend: engem nem zavarna :D

@Wizzurah: Kulut én is szivesen jászatnám, írtam is, hogy képlekeny a kezdő. Nagy kedvencem lesz a svéd remélem.
Olasz források szerint az Atalanta érdeklődött Cristiano Romero kapcsán, aki a legutóbbi szezont a nem túl fényesen szereplő, ám végül első osztályban megragadó Genoa együttesénél töltötte kölcsönben. A huszonkét éves futballistát tavaly júliusban vásárolta ki szerződéséből a Juventus, de aztán…..
Kmarcika 2020.08.18 10:18:40
@Zombijuve: Cáceres jöhet is vissza :D
A Juventus első nyári távozója Blaise Matuidi lett, s az Inter Miami együtteséhez igazoló középpályás az elmúlt időszakról és a váltás okairól beszélt. "Eljött az idő, hogy változtassak. Az első kapcsolat decemberben történt az Inter Miami csapatával, de akkor azt mondtam, hogy ez túl korai lenne a…..