Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mullerjacint

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Metrodom hamarosan egy új lakóparkot ad át a XIII. kerület frekventált részén, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca által határolt telken. Ennek apropóján a beruházó most nyílt napot szervez, mutatjuk a részleteket! Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen egy igazán családias lakópark, gyere el…..
Három évvel ezelőtt csinált már pizzát az igen menő ázsiai Tom Yum leves alapján a Don Pepe, most pedig egyik kedvenc ételcsoportom, a tekercs esett áldozatául a fúziónak. Nagy reményekkel és egy pozitív élményben bízva rendeltem a békéscsabai étteremből. Tortilla, tom yum ízesítésű, pirított…..
Nyáron Dóri barátnőmmel kitaláltuk, hogy kedd esténként FoodXpedition-t tartunk, melynek keretein belül, minden kedden más-más nemzet konyháját próbáljuk ki. Ő hosszú évekig élt külföldön, így olyan ízvilággal ismertetett meg, amivel sosem mertem volna próbálkozni. Egyik este egy szír étteremben…..
Igyunk egy kávét, mielőtt meghoznánk egy döntést Nyomás alatt hajlamosabbak vagyunk az érzelmeink alapján döntéseket hozni, ez pedig sok esetben nem vezet jóra. Mit tegyünk, hogy ismét hideg fejjel tudjunk gondolkozni?..
1. Miért fontos beszélni a nárcizmusról? Ma már minden egoista emberre könnyedén rámondják, hogy nárcisztikus. Így lesz nárcisztikus a nő, aki sokat nézegeti magát a tükörben, vagy a szomszéd srác, aki csak a suli legszebb csajaival hajlandó mutatkozni. Nárcisztikus ma már férjnek a feleség és…..
Jövőbeli, egymásért küzdő, függőségbe lökő, harcos. Egyszer volt, hol nem volt, a jövő világa, ahol az emberek a mesterséges szórakoztatás világába menekültek, miközben a világ rohadt köröttük. Ahol volt egy kislány, Debbie, egy szegénynegyedben. Akinek függő anyja elől egy környékbeli kissrác,…..
Nyári hó Jó volt elindulni. Nem a szállás miatt. Izgatott voltam, mert most már tényleg itt vagyunk és elindul a móka. Alamogordóból a 70-es úton lehet megközelíteni az Új-Mexikóban található, igazán érdekes White Sand természetvédelmi területet, melynek fehér - hóra emlékeztető - homokbuckái…..
Az ABARTH egy egészen különleges videóval hozta meg a kedvünket a vagány 124 Spider roadsterhez. Legtöbbünknek ugyan elérhetetlen marad a 12 milliós játékszer, de az összeomlás után az ára aligha lesz visszatartó erő, hogy padlóig nyomjuk a gázpedált...
Isten mentsen meg azoktól a főnököktől, férjektől, feleségektől, akikbe nem szorult semmi humor, akiknek nincs öniróniájuk, akik nem tudnak nevetni olyankor, amikor nevetni kell, vagy amikor már valami olyan rossz, hogy a legjobb nevetni egyet rajta. Amikor már annyira gáz valami, hogy nem tudunk…..
 Sevilla: A "felfedezők" városa Andalúzia legnagyobb városában, napokat lehet eltölteni Sevilla nevezetességei, és a zegzugos utcák szövedékének felfedezésével. Az apró tereknek, melyeket takaros kutak, magnóliák, és pálmák díszítenek, sokszor még nevünk sincs. Egy kellemes séta, a város régi…..
Időnként otthon is dolgoznod kell? Tedd  ezt  olyan környezetben, ami inspirál a sikeres munkára!..
A „nincs sz@r idő, csak sz@r ember” analógiára reagálva  - ősi bölcsesség, tessék szépen elgondolkodni rajta! - szeretnénk bebizonyítani, nincs túl kicsi és berendezhetetlen lakás. Csak lusta és ötlettelen lakó. Ezúttal a térelválasztás rejtelmeivel foglalkozunk. Amúgy tenyeres-talpas-medvésen…..
7 db Epson nyomtatót teszteltünk. A márka választásban az volt a döntő, hogy elvileg az Epson külső tintatartályos nyomtatók képesek a legalacsonyabb 1 lapra jutó nyomtatási költségre. A teszthez különböző vásárlói igények szerint válogattuk a nyomtatókat, így otthoni és kis irodai nyomtatók, közép…..
Blogger Kulinária Rakott cukkini 2012.07.29 20:50:23
Isteni egytálétel. Tegnap kaptam ajándékba nagy cukkinit, ami már nem olyan zsenge.  Általában imádjuk a zsenge cukkinit, de hát ajándék lónak…. Ezekből is nyugodtan készíthetünk ételt, csak érdemes már meghámozni, mert a zöld héja már nem puhul meg olyan gyorsan és…..
Van az úgy, hogy az embernek nincs kedve, energiája, ideje, hosszasan agyalni, tervezgetni, hogy mit főzzön, de enni kell, úgyhogy felméri, hogy milyen készlet áll otthon rendelkezésre és abból alkot valamit. Na pont ezt csináltam én is tegnap. Gasztromókus vagyok amúgy, szeretek új dolgokat…..
Sziasztok!   Ismét eltelt két hét, nem mondanám, hogy eseménytelen volt. :) Múlt hét végén Keresztlányunkkal, a hétvégén Keresztfiunkkal voltunk. Higgyétek el bármennyire szerettem volna odafigyelni hétvégén az étkezésre, sajnos (ismét) nem sikerült. Ezekre mindenképp ki kell találnom valami…..
Tisztatészta Borsos kalács 2011.08.12 23:20:00
Élt egyszer egy lány Szeremle településen, szeretett a konyhában sertepertélni és szeretett volna az ételek elkészítésében is részt venni, de legnagyobb sajnálatára csak a kukta szerep jutott neki. Az alapanyagokat minden alkalommal precízen előkészítette, majd félrevonult és…..
Ismét egy ananászos receptet hoztam, ahol most tényleg az ananászé a főszerep, mivel a tányéron több módon is megjelenik. Kissé sósabb, és roppanósabb formában a húst egészíti ki, mellyel a kókuszos pirított burgonya tökéletes párost alkot, és az egész fogást a selymesen…..
  ‎Gruicsné Sümegi Évától Hozzávalók: 3 evőkanál zsiradék (fanatikusoknak kacsazsír, kevésbé fanatikusoknak kókusz zsír)2.5 bögre kókuszreszelék2 db tojás (közepes, "M"-es méretű)2 evőkanál stevia növényi édesítő1 csipet sóElkészítés 20 percAz olvasztott zsiradékban elkeverjük…..
 Nagy levegővétel és még nagyobb bátorság kellett ahhoz, hogy egy ilyen ételről, mint a pizza bejegyzést írjak. De azt hiszem, eljött az idő: számtalan próbálkozás, rengeteg elcseszett tészta, és elhagymázott (sic!) szósz után úgy gondolom az itthon sütött pizzám…..
  Döbbenten állok az egyik legnagyobb ramen blog mai posztja előtt. Egy csodálatos marhahúsos, sukiyaki-s yakisoba tésztát mutattak be, amit a német Nissin-től kaptak és ami olyan jól néz ki, hogy csorog a nyálam.(A "szukijaki" egy japán étel, ami leves vagy pörkölt, amit a hagyományos "nabemono"…..
Az otthonunkban található lakás textilekA lakás textilek életünk minden egyes területében jelen vannak. Mindegyik egyformán fontos, de a leginkább használt termékek az alvásnál használt lakás textilek, ezekkel hosszú órákon át érintkezik minden egyes éjjel a bőrünk, éppen…..