Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dean23

0 bejegyzést írt és 757 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármennyire is egyetértek azzal, hogy Adj gázt! néven az Élet menetével párhuzamosan a zsidó negyedben a jövendő honfoglaló zsidók (vagy mi a fasz) ellen tiltakozni elfogadhatatlan, ennél csak még egy elfogadhatatlanabb dolog van, amikor a miniszterelnök mindenféle jogkör,…..
dean23 2013.04.09 18:09:35
Már a második napja zajlanak az elsősök beíratása, így természetesen máris újabb részletek látnak napvilágot ebből a sikertörténetből. Míg tavaly 100 195 elsős iratkozott be, idén a megváltozott jogszabályok miatt a becslések szerint kb. 20%-kal több. A területileg…..
Előre szólok, hogy hosszú lesz a mai poszt, de feltétlenül érdemes végigolvasni, mert nagyon érdekes szemszögből, nagyon érdekes tapasztalatokkal világítja meg Sámán (akinek előző írását itt olvashatjátok) az angliai munkavállalás tapasztalatait. Mintája 27 emberi sorsot,…..
dean23 2013.04.07 12:34:58
Kecskés Áron Angliában vendégmunkás, tervei szerint ősztől, szintén a szigetországban, történelmet fog tanulni. Azért választotta az angliai diplomaszerzést, mert az Orbán Viktoréhoz "hasonló rezsimek szeretnek belenyúlni, hogy mit is taníthatnak történelem címén". Emellett…..
Mai szerzőnk, Csuvi észrevétele, hogy a posztok többsége (nagyobb) városból érkezik. Nos, ő alaposan belepakol a mérleg másik serpenyőjébe, hiszen ausztráliai lakhelye a legközelebbi településtől 42 km-re van, és Lake Grace-t is nehéz lenne nagyvárosnak nevezni a maga 530…..
dean23 2013.04.06 13:53:31
Amikor a hatalom tökön rúgja magát, az mindig vicces. Olyan elnéző mosolyos, fejcsóválós módon gondolom ilyenkor, hogy szegények… De tényleg… Az internetes közönség készített egy összehasonlító videót arról, hogy az egyébként „nem népbutító” magyar köztévé…..
Egy hónap alatt sikerült a soproni díszoklevelet túlszárnyalni, de legalábbis felzárkózni hozzá: Berettyóújfalu - ami nevével ellentétben egy 15 ezer lakosú város - óriásplakáton hálálkodik a kormánynak a 70%-os adósságátvállalásért. Berettyóújfalu…..
dean23 2013.04.05 11:37:56
Olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Fidesz 500 000 szavazót szerzett magának a rezsicsökkentéssel. És akkor jönnek a további tervek: lesz még nagyobb csökkentés, belevonjuk a víz- és szemétdíjat is. Közben titkosítjuk a külföldi állampolgárok számát, mert ha…..
Többször végigolvasva Attila Svájcból érkezett levelét, próbáltam olyan mondatokat (aztán már csak egyet) találni benne, amivel nem értek egyet – nem sikerült. Ami tulajdonképpen végtelenül szomorú. Hogy miért, az rögtön kiderül. "Sziasztok, jó napot…..
Ebben az országban minden rendben. Ciprust sajnáljuk, az új pápa húsvéti fellépéseit pedig határtalan izgalommal várjuk. Az időjárás pocsék, de a felelőst már keressük. Ma szót ejtünk arról is, hogy a baloldali kormányzás ideje alatt egyszer sem csökkent az államadósság,…..
A mai történet arra példa, hogy cégen belül is micsoda különbségek lehetnek a magyarországi és a svájci kirendeltség között. Tibor Facebookon érkezett beszámolója az ügyintézés mikéntjére is rávilágít. „Nemrégen, idén január 3.-án kezdtem új munkahelyemen. Nem…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Szokatlanul korán, már egy évvel előbb elkezdődött a 2014-es választási kampány, de sajnos a hangvételben semmi előrelépés nem történt. Bajnaiék egy héttel ezelőtt előálltak egy faék-egyszerűségű képpel, ami azt ábrázolja, hogy Gordon idejében 265 forint volt egy euró,…..
Ha már megvan az elhatározás (jobb esetben az új munkahely is), akkor jön a határátkelés egyik leginkább idegőrlő része: az ügyintézés. Mai hősünk, Gabriella amerikai férjéhez költözött ki – ha azt írom, hogy nem volt egyszerű dolga az ügyintézéssel, akkor még finoman…..
Amikor a második Fidesz-kormány működését kritizáljuk és totális kudarcként jellemezzük, nem mehetünk el szótlanul amellett, hogy vannak területek, ahol a jelenlegi politika igenis kiválóan teljesít. A néphülyítésben, demagógiában olyan sikereket ért el a kormány, amilyet…..
dean23 2013.03.24 22:51:28
@P.bubus: "Aki a külföldi tőke megadóztatása, helyett a költségvetésből akar elvonni az azonnal tegye hozzá, hogy az oktatásból, a nyugdijrendszerből, az egészségügyből akarja elvenni ezt a pénzt, vagy újabb hitelekkel még jobban eladósitani az országot."

Az oktatásból folyamatosan veszik ki a lóvét. A magánnyugdíj megtakarítást az állam felélte. Az államadósság magasabb, mint a patás Bajnai alatt!

Az 5% energia adó nem ösztönözne takarékosságra. Én am megújuló energiaberuházásokat pl. napelem, napkollektor, szélkerék és az ezekhez kapcsolódó rendszereket tenném 5%-os ÁFA kategóriába.
Valóban példaként emleget minket a külföld. Magam sem hittem, de a magyar kormány sikeres! A németek egyenesen a gyerekeknek példálóznak Magyarországgal. Viktor álma, miszerint példát mutatunk a külföldnek, így hát teljesült. Kijelenthetjük, hogy révbe értünk NERtársak!  A…..
Gébics Kumin Ferenc és Picasso 2013.03.22 22:01:51
Nem csodálkozom, hogy Kumin Ferenc nem érti.   Kumin Ferenc az Orbán-kormány nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára fölháborodott azon, hogy az egyik német televíziócsatorna az Orbán-kormány országlásának káros hatásait bemutató rajzfilmet…..
Sokkoló volt a románok ellen utolsó percben bekapott gól, de nem példa nélküli. Nem egyszer előfordult sorsdöntő meccseken, hogy gólt kaptunk, igaz, párszor mi nevettünk a végén. A Csank János vezette magyar válogatott volt az úgynevezett "nyolcvanperces" csapat. Az 1998-as vb…..
Egervári Sándor a meccs utáni sajtótájékoztatón értékelte a látottakat. - Nehéz meccsre számítottunk, mert szervezettek a románok. Rúgtunk két gólt, ezzel nyerni kellett volna, hátul tudatosabban kellett volna a végén játszanunk. A játékosok szerint az első román…..
Majdhogynem könnyes, drámai momentum volt:  a megindultsággal küzdő Szaniszló Ferenc térdre borult a „pusztuló aljas világrend” előtt. Már nem kell neki a Táncsics-díj, lemondott róla, vigye az amerikai nagykövet, ilyen áron nem tart rá igényt. Tulajdonképpen semmi…..
Aktuális Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
Azzal, hogy az Alaptörvény negyedik módosítása tulajdonképpen alkotmányos erőre emelte, egyértelművé vált, a hallgatói szerződés biztos sarokpontként funkcionál majd a közeljövő felsőoktatási koncepcióiban. De vajon meghozhatja-e a várt eredményeket a rengeteg politikai…..