Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aluminiumcsakany

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi választja el a feldolgozást a nyúlástól? Honnan számít valami tiszteletadásnak, s honnan közönséges lopásnak? A YouTube-videók fel- és letöltése közben gyakran összeakadunk a szerzői jog fogalmával. Ez a kifejezés alapvetően a szellemi tulajdont védi. Hiszen egy dalszöveg, vers, vagy zenemű…..
Összeszedte a megalakulásának ötvenedik évét idén ünneplő Led Zeppelin legjobb riffjeit Andrea Boma Boccarusso. A "riffgyűjtős" videóiról ismert arc mintegy negyed órában emlékezik meg a rockzene egyik legnagyobb hatású zenekaráról, nem is részleteznénk nagyon. A videó magáért beszél!..
aluminiumcsakany 2019.12.29 00:22:48
@ljubityel: És Randy California tehetsége :)
sörfigyelő Franziskaner Premium 2019.02.12 19:03:52
Illat: búzás, banános Hab: masszív, krémes Szín: arany opál  Már jóideje annak, hogy az első Franziskaneremet megittam, de még mindig emlékszem, mennyire meg voltam döbbenve. A német búzák java számomra még kimaradt, úgyhogy be kell érnem egyelőre ezzel, mint az eddig fogyasztott legjobbal. Ilyen…..
sörfigyelő Black Wych 2016.02.07 15:48:18
Illat: kávés, csokis Hab: sűrű drapp  Szín: koromfekete  Nemes anyagokból készült, mert hiába száraz és keserű, élvezet inni. A grapefruittól kezdve, csoki, kávé és az erdei bogyókig bezárólag mindenféle íz jelen van benne. Lesznek akik hiányolni fogják belőle a nagy testet, de szerintem ez így…..