Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pekmester

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
pekmester 2013.09.09 07:29:36
pekmester 2013.09.09 08:44:59
@szuperkrumpli: tehat teljesen jogosan daraboltak fel az orszagunkat? mert megerdemeltuk, mi?
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
Kósa Lajos szerint ütni kell a jó gyereket, akkor majd teljesít. Amikor ezt számon kérik a debreceni polgármesteren, természetesen azt fogja mondani, hogy ezt képletesen értette. Mi ezt készséggel el is hisszük, hiszen ugyanebben a tanévnyitó beszédében azt is mondta, hogy, amikor…..
pekmester 2013.09.05 07:56:19
Színtiszta Egy szerény javaslat 2013.09.03 09:11:00
Kedves szocialisták, együttisták, LMP-n innen és túl a liberális oldal maradvány-, ragadvány- és utód pártjai. Mélyen tisztelt demokratikus ellenzék: lenne egy szerény javaslatom. Csak, mielőtt tovább is kattintanátok, hogy ilyet már ezret és bárkitől, rögtön az elején hadd…..
pekmester 2013.09.04 15:17:56
@Suna bácsi: tokeletesen egyetertek!
Alfred Hitchcock nevét azok is ismerik, akik nem láttak tőle egyetlen egy filmet sem. Az angol rendező a horrorfilmek koronázatlan királya, és egyben a műfaj továbbgondolója is, hiszen rengeteg újítást köszönhet neki a filmvilág, a néző sereg. Hitchcock legtöbb filmjére…..
Azt látom, hogy egy ideje sokan fanyalognak az MSZP-Együtt 2014 tárgyalásokon. És most, hogy felcsillant az előválasztások lehetősége, hát ezen is képes egy csomó ellenzéki fanyalogni. Nem értem, miért. Évekig arról ment itt a duma, hogy össze kell fogni. Most összefognak, erre…..
Varánusz Mit üzen az MSZP? 2013.08.23 11:52:22
Belefordultunk a kampány "mit üzen a párt" részébe Feleim. Legalábbis az MSZP friss ropogós új kampányfilmjét nézegetve. Éppen csak annyi a bibi, hogy a vizuális mondanivaló - khmm - legfinomabban szólva is véleményes. Nekünk, eleget látott és sokat megélt szkeptikusoknak…..
pekmester 2013.08.24 00:08:11
Ha feltennénk a kérdést, hogy kit képzeltek el egy paranoid skizofrén gyilkos szerepében, valószínűleg nem sokan voksolnánatok Steve Carellre. Bennett Miller rendező (Capote, Pénzcsináló) viszont pont ezt jelöli meg egyik fő okként, hogy mégis az elsősorban komikusként (el)ismert…..
pekmester 2013.08.22 09:24:01
Libertarian Az állam ünnepére 2013.08.19 00:00:00
Nagy ünnepként, a magyar állam alapításának és alapítójának ünnepeként tartják számon augusztus 20-át. Illendő dolog hát, hogy mi is megemlékezzünk róla. Ha a fogalom kialakulásának időbeliségétől eltekintve mai terminológiával akarnánk Szent Istvánt jellemezni, talán a fasiszta diktátor lenne a…..
pekmester 2013.08.20 09:31:16
@Whave: mi frocsogunk? Olvastad a bejegyzest? Az mi, ha nem frocsoges? Mondjuk persze tudhatnam.... A libsik szerint nekik mindent lehet, a tobbieknek semmit....
Akit már hajtott melegbárba a kíváncsiság, és volt alkalma megtekinteni a transzvesztita fellépők zenés produkcióját, az Steven Soderberghnek a mozi mögött talán semmivel el nem maradó tévéfilmjében kedves ismerősként köszöntheti azt a flitterekben és strucctollakban,…..
pekmester 2013.08.18 12:26:02
@Kovács Erzsébet: szerelmesfilmet szivesen nezek, de csak a klasszikus, no es ferfi felallasban. Ket meleg "ferfi" ronanca nem erdekel.
pekmester 2013.08.18 13:07:05
@Kovács Erzsébet: ennel en konzervativabb vagyok.
Ez nem egy posztmodern, dekonstruált Nyirő-novellaparódia címe, hanem a valóság. Szemünk és szánk tátva maradt, amikor találkoztunk ezzel az objektummal a hírekben. A 23 méter magas Jézus Szíve-kilátó a székelyföldi Farkaslaka fölött áll a Gordon-tetőn. Az első blikkre a…..
pekmester 2013.08.16 00:30:46
@vantaan: itt jon be az izlesek es pofonok. A felcsuti stadion kivaloan fog kinezni? Szurkuljon be a kornyezetebe? Baromsag. Pont az a lenyeg, hogy tunjon ki onnan.
Jaj, de szépek ezek a hanyag mozdulattal kézbe montírozott gépfegyverek! Arnie és Sly meg úgy állnak ott, mint az öltöztetős katonák. Szép kis "photoshop this" versenyt lehetne velük rendezni, kár, hogy az már annyira se menő, mint ők. :\ Az "elolvasom" után van még egy új…..
Hogy is mondjam finoman. _ (Bevezetés) A 2010-ben uralomra jutott egy ilyen új, egy másik, egy, nos, egy adminisztráció. (A továbbiakban: izé.) Ez a izé a legóvatosabb becslések szerint is kevesebb, mint három év alatt maradéktalanul felszámolta a magyar demokráciát,…..
pekmester 2013.08.08 10:37:08
Valóságos kommentcunamit generált az elmúlt napokban minden egyes cikk, ami akár csak érintőlegesen is magában foglalta a szinkron/felirat-mizériát. A témában szólott elégedetlenkedő és csitítgató hangokat egyaránt érdemes megszívlelni, előbbiek kívánságával nem lehet nem…..
Ettől a petíciótól zeng a net. Kedves, aranyos próbálkozás, de sokat nem ér. Aláírja egy csomó ember, aztán mindenki ott folytatja, ahol abbahagyta: aki moziba jár, az "nem akar olvasni", aki olvasni akar, az meg torrentezik. Egy-két forgalmazó kalkulál, és próbálkozik (mindjárt…..
"This is still a true story." Még ez is megtörtént: állítja az inzert Michael Bay legújabb, a Hasbro egész estés reklámjaihoz képest mini költségvetésű filmjének egy, az addig látottaknál is álleldobósabb jelenetében. 1994-95-ben, Miamiban, amikor még nem volt szégyen a…..
A Heti Válasz mai számát ezzel a borítóval sikerült megjelentetni. A vonatkozó cikk a neten csak kivonatolva olvasható. Az európai értelemben vett polgári liberális lap szerint azzal veszélyeztetik a melegjogok a heterók mindennapi boldogságát, hogy néhány országban már tilos…..
Egy percig nem gondoltam, hogy a Budapest Pride napján, saját maga fontosságának és felelősségének (tökéletesen félreértelmezett) tudatában, a kisebbik kormánypárt csendben fog maradni esetleg. Nem, nem tudott csendben maradni. Pedig amikor határozottan állást kellett volna…..
Az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA ma ismét kitett az esti Híradóval. Az egész Híradó megnézése semmilyen körülmények között semmilyen korosztálynak sem ajánlott, mivel minek néznék az "alternatív univerzum" híreit?Röviden összefoglalva: azzal kezdték, hogy…..
Négyszer 90 percben elevenedik meg immáron a magyar rajongók szeme előtt is Ken Follett lektűrje, a Katedrális, amit a leginkább kémregényeiről ismert walesi író 1989-ben vetett papírra. Az ezeroldalas regény egy képzeletbeli angol város, Kingsbridge története, illetve az ott…..
DanZi levele már lehet lerágott csont, de valahogy mégsem az. Hiába beszélünk szinte minden nap arról, hogy mire való az index, illetve, hogy is kellene használni, legtöbben szarnak rá, vagy későn kattintanak. Ugyanez a megfelelő sebesség, hiszen nagyobb városokban igyekeznek…..
Tankolja csuklós buszát, hogy még életében átvehesse az iPad-et! Vagy tankoljon, ahogy eddig, és elégedjen meg egy reklámbögrével. Mai cikkünk blogposztja...
pekmester 2011.08.09 20:04:48
Dóriék kipróbálták, milyen busszal eljutni Spanyolországba. Röviden: nem annyira olcsó, mint amilyen szar. Hosszabban:Néhány napja érkeztünk haza Barcelonából, ahová ketten indultunk a barátnőmmel nyaralni, szerencsétlenségünkre busszal, ennek a buszútnak a részleteit…..
Van az a kérdés milyen Magyarországot képzelsz el magadnak, ha ezt a kérdést felteszed, a legtöbbször azt a választ kapod, milyet nem képzel el az illető. A gyűlöletből ítélés, az ellenségképzés, ma már olyan szintet ütött meg ebben az országban, ami fojtogatja azt. Pedig ha…..