Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kincses Demeter Monika

45 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép forrása Létezik az a nő, akit sosem hagyna el a férfi. Persze olyan is, akit nagyon hamar. Mi lehet köztük az óriási különbség? Milyen tulajdonságokban különböznek annyira? Ezekről olvashatsz ma ebben a bejegyzésben...
Kép forrása Egy szakítás mindig nagyon nehéz. Érzelmi hullámvasút, gyászidőszak jellemzi, ami, ha nem vigyázol könnyen önsajnálatba és önpusztításba vezethet. Lehet jól és rosszul is szakítani, nem vitás. Azonban ez igaz a gyászidőszakra is. Lehet hosszú, gyötrelmes, de lehet rövidebb és könnyebb…..
Kép forrása Erős, megingathatatlan és boldog párkapcsolat igenis létezik. Te is szeretnéd elérni ezt az állapotot? Ha igen tudnod kell, hogy ehhez bizony folyamatos munkát kell befektetni. Elmehettek egy kis kirándulásra vagy vakációzni, de ez csak rövid távon hat, ha az alapok nincsenek biztos…..
Képzelj el egy olyan életet, ahol van időd az étkezéseket csendben és nyugalomban eltölteni. Minden étkezésre volt időd készíteni magadnak egészséges menüt, így majd ki csattansz az egészségtől. Átlátható és egyszerű háztartásod és ruhatárad van, ahol mindig mindent megtalálsz. Rengeteg önfejlesztő…..
Függőségek, önpusztítás jellemez, Számtalanszor előjövő indokolatlan félelem gyötör, ami nem hagy nyugodni, idegessé, feszültté tesz és magadtól nem feltétlenül a legjobb stresszoldó megoldást választod, így azon kapod magad, hogy függőségek és önpusztítás jellemez. Szorongsz. Ne aggódj nem vagy…..
  Az életednek mindig vannak főbb állomásai, amikre visszaemlékezve azt mondod: Ez egy fontos fordulópont volt, ami megváltoztatta az életem és ma azért tartok ott, ahol. Lehet, hogy megbánás nélkül gondolsz vissza rá, de lehet, hogy nem. Számomra több ilyen pont is volt az életemben, de amiket…..
Kép forrása Újév, új évi fogadalmak majd jön a halogatás és az év végi csalódottság, hogy nem sikerült megvalósítani őket. Ismerős? Szinte mindenkinél szokás újévkor fogadalmakat tenni, amit megtenni nem is olyan nehéz dolog, viszont következetesen kitartani mellette és végig csinálni már csak…..
Talán még sosem vártam egy új évet ennyire, mint a mostanit. Hihetetlen mekkora lelkesedésem van az ezévi céljaim miatt, amiket el akarok érni és már most van egy olyan megérzésem, hogy hihetetlen fantasztikus élményekben lesz részem...
Kép forrása Huszonhatezer napod van itt a Földön. Soknak tűnik vagy kevésnek? Jó életet akarsz, vagy átlagosat? Akárhogy is töltöd el, biztos, hogy eltelik. Azonban nem mindegy, hogy hogyan. Boldog akarsz végre lenni, vagy csak vegetálsz? Ha képes vagy elfogadni végre önmagad neki állhatsz az igazi…..
kincsesdmonika HURRÁ KARÁCSONY! 2019.12.25 08:21:18
A mai nappal hivatalosan is Karácsony van, már nem csak a szívekben, hanem naptárilag is. A mai nappal befejeződik a Blogmas sorozatom és elkezdődik az aktív pihenés a következő időszakra, hogy januárban újult erővel vágjak bele a céljaim megvalósításába. De most egy érdekes dolgon tűnődtem...
Gondban vagy mit vegyél a párodnak, apukádnak vagy a többi férfirokonnak Karácsonyra? Elérkeztek az utolsó napok, hogy még beszerezd az ajándékokat, de izgulsz, mert nem tudod mit vegyél? Menő ajándék kell, aminek biztosan örül! Le a bögrékkel, zoknikkal és egyéb elcsépelt ajándékokkal! Most…..
Mivel igazi listamániás blogger vagyok, nem hagyhattam ki, hogy készítsek egy kívánságlistát az ünnepekre. Hátha valamelyik rokonom olvassa és kapok a listáról valamit, sosem lehet tudni. :D..
Ha Karácsony, akkor meleg sütő melletti álldogálás egy forró citromos teával. Nekem legalábbis Szenteste előtt már így telik a napom. Jól esik a kinti hideg helyett a meleg sütő mellett lenni és várni a mennyeibbnél mennyeibb illatokat. Te is szívesen teszel-veszel ilyenkor a konyhában? Akkor…..
  Nem tudom Te hogy vagy vele, de szerintem nincs Karácsony jellegzetes ünnepi zenék nélkül. Minden évben érdemes felfedezni az újakat, de a régi klasszikusokat is ér hallgatni. Ma elhoztam neked a kedvenc zenéimből egy válogatást és pár új zenével is gyarapodott a repertoárom. :D..
Fogyasztói társadalom, pazarlás. Szerencsére megmozdult valami az ellenkező irányba és idén már többen törekszenek a fenntartható Karácsonyra. Ha Te is szeretnél környezettudatosabb ünnepeket, íme az 5 tippem, amiket érdemes megfontolni:..
Ez a kihvás általában úgy szokott lenni, hogy bloggerek kérik fel egymást, viszont nekem úgy tetszett, hogy önállósítottam magam. Lássuk a kérdéseket és a válaszaim:..
Ma egy személyesebb hangvételű posztot hoztam neked. Egész gyerekkorom legmeghatározóbb időszaka volt mindig is a Karácsony. Mint minden gyerek én is alig vártam a Mikulást, majd a Jézuskát, hogy hozza a sok sok ajándékot. Gyerekként még nem az igazi értékeire koncentrálunk ezen az ünnepen és sajnos…..
Azon gondolkodsz, létezik-e olyan ajándék, ami egyaránt adható férfinek és nőnek is korosztálytól függetlenül (mármint felnőttek között)? Ma egy olyan ajándék ötletet hoztam, amivel nem nagyon lehet mellé lőni. Az alapunk az lesz, hogy a csokoládét mindenki szereti. Vagyis szinte mindenki. Ha te…..
Képeslap,házi sütemények, templomi ének, mind-mind a régi kor hagyományai, amik manapság eltűnőben vannak. Ma már mindent készen kapunk a boltokban, a régi, időtálló díszek helyét is átvették a gyorsan cserélendő, hamar tönkremenő dekorációk. Mi lenne, ha vissza csempésznénk a régmúlt időkből is…..
Már javában benne vagyunk a karácsonyi szezonban, mondhatni majdnem a közepén járunk és én egyre izgatottabb vagyok, hiszen közeledik a Szenteste. Izgatott, hogy jó ajándékot vettem-e, hogy mindenki örülni fog-e, hogy lezajlik-e a karácsonyi vacsora rendben. Idén most először indítottam el a Blogmas…..
Ha tél, akkor nem lehetünk forró tea, forralt bor és forró csoki nélkül. A hideg időben, ha sokáig kint voltunk nagyon jól tud esni egy forró csoki desszertként. Ma elhoztam neked azokat a recepteket, amiket én is nagyon szeretek:..
Kincses Demeter Monika 2019.12.10 11:03:15
@ApaJoe: Mert jobban kihozza az ízeket a só. Persze kipróbálhatod anélkül is, lehet, hogy neked úgy jobban ízlik. A receptek csak ajánlások, tovább lehet őket fejleszteni nyugodtan.
Kincses Demeter Monika 2019.12.10 11:04:24
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: Köszi az ajánlást, biztos érdemes kipróbálni a helyet!
Szerintem a karácsonyi időszakra is mindig hangolódni kell egy picit, amiben sokat segítenek az áruházak előre feldíszített polcai, de elengedhetetlen hozzá egy karácsonyi film maraton is. Most összegyűjtöttem azokat a filmeket, amelyek biztosan meghozzák az ünnepi hangulatot és nem mellesleg nagy…..
Minden évben szokás nálam egy kis karácsonyi dekoráció frissítés. Az adott évi trendek is teljesen mások, idén például a fehér madarak és a havas világító házikók a legnagyobb újdonság számomra a boltokban. Egyre jobban divat lett a filcből készült karácsonyfa dísz is. Minden évben adományozok el…..
Aki rendszeresen olvas, vagy követ instagramon tudja, hogy nagy bullet journal rajongó vagyok. Most, hogy beköszöntött a tél olyan ötletek után kutatok a neten, amiről tudok inspirálódni és megjön az ihlet egy saját témához. Volt már olyan, hogy próbáltam lemásolni az adott ötletet, de olyan is,…..