Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnnyB

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Time Goes By Top 10 epikus film 2018.04.22 09:05:35
Bár látszólag könnyen körülírható az epikus filmek műfaja, valójában a behatárolása talán még nehezebb, mint neo-noiroké. Klasszikus értelemben epikus filmeknek nevezzük azokat a nagy költségvetésű és nagy léptékű, mindent elsöprő látványosságra építő, hatalmas díszletekkel dolgozó, erőteljes…..
JohnnyB 2018.04.23 12:19:57
Azt hiszed a fotózás csak gombnyomogatásból áll? Veszel egy tuti kamerát és máris olyanok lesznek a fotóid, mint több évig tanult fotós kollégáké? Nagyot tévedsz. Hiába imádom a szakmámat, és szerintem a világ legjobb foglalkozása, ennek is van sötét oldala. Megértetni az ügyféllel, hogy miért éri…..
2017 májusában a magyar mozikban is műsorra került a legújabb Alien film - ami egyébként egyben a Prometheus második része is - érdemes kicsit felelevenítenünk a franchise eddigi részeit és egyúttal rangsorolnunk az eddigi epizódokat. Az alapötlet nagyon régi: bizony már 38 éve is van annak, hogy…..
Most, hogy a magyarországi mozik sorra tűzik műsorukra a legújabb Alien filmet (Covenant) és végigsöpör hazánkon az "Alien-láz", jó néhányan, (legfőképp a rajongók közül) elgondolkodunk azon, hogy vajon melyek voltak az eddigi 8 epizód legjobb jelenetei. Bizony már a nyolcadik epizódnál járunk: a…..
Minden év elején jönnek a fogadalmak, és ahogy telik az idő egyre nehezebbnek tűnik betartani, pedig van pár olyan egyszerű szokás, melyek segítenek elérni a hosszú távú céljaidat ebben az évben! Az emberek gyakran hiszik azt, hogy nagyon szélsőséges dolgot kell tenniük, hogy elérjék céljaikat, de…..
  Emberek vagyunk, tehát kis túlzással élve elég sok minden fel tud minket idegesíteni a különböző stresszes helyzetekben. Márpedig a vezetés épp egy ilyen szituáció, amikor az amúgy is ideget próbáló folyamatot megbolondít néhány őrjítő külső tényező: az előtted tötymörgő sofőrkolléga, a piros…..
JohnnyB 2016.06.16 10:41:08
@Kivlov: Neked mi a búbánat közöd van hozzá, hogy más milyen követési távolságot tart megfelelőnek?
Mikor Arnold Scwharzenegger átadta Kalifornia kormányzójának bársonyszékét Jerry Brownnak, mindenki úgy hitte, hogy vissza fog térni Hollywoodba. Az Entertainment Weekly készített egy interjút Ivan Reitmannal, aki két alkalommal is dolgozhatott Schwarzeneggerrel. A rendező segített…..
Gondoljunk bele, mi lett volna, ha Gyurcsány ezekhez a pénzekhez is hozzá tud férni! Nyugdíjmegtakarításaink eddig védve voltak a politika felelőtlenségétől,  Matolcsy szerint azonban nagyobb biztonságban lesznek az államnál. Tegnapelőtt a kormányfő egyebek mellett…..
B-oldal TOP10 kivégzés EVÖR 2010.09.17 07:45:00
Az Empire Online adatbázisának böngészése közben aranyra leltem, hiszen a szerkesztők egy TOP50-es kivégzés listával foglalták össze a filmgyártás erőszakos jeleneteit. Bár Hannibal doktor úr kilógatós-belezős akciója, az Alien, vagy az Oldboy című filmek úgy önmagukban,…..
A címben szereplő kérdést Balage tette fel úgy általában az autósoknak, miután megelégelte, hogy rengeteg olyan autó jön vele szembe mostanában, amelyiknek csak a fél lámpája világít. Sokan "megoldják" a problémát a ködfényszóró bekapcsolásával és ezzel le is…..
Nirvana – Live at Reading (DGC/UMe) Nirvana – Bleach deluxe (Sub Pop) Kurt Cobain már több mint 15 éve halott, de úgy tűnik, még mindig volt rajta és zenekarán lehúzható bőrréteg. Most épp két kiadvány is előkerült, de legalább végre elmondható, hogy értelmük is…..
Nagyszerű leírása és tökéletes megjelenítése egy egészségügyi szempontokból is rendkívül fontos témának, az elhízásnak. Néhány érdekes adat:Az amerikaiak évente 110 milliárd dollárt költenek gyorskajákra67%-uk túlsúlyosEgy amerikai átlagosan 3767 kalóriát fogyaszt el…..
JohnnyB 2009.11.25 06:35:17
@Alvin666: Arra nem gondoltak, hogy abból az olcsó kajából egyenek kevesebbet?

Amúgy akkor én az usában gazdagnak számítanék, akármiből szállnék ki. :)
Elcsépelt közhely, hogy a mai világban elengedhetetlen a legalább középszintű angoltudás, azonban sokan nem szívesen szólalnak meg ezen a nyelven, mivel félnek, hogy rossz kiejtésük miatt nevetség tárgyává válnak embertársaik körében. Ez az aggodalom bizony egyáltalán nem…..
Bigyóblog Rád bandzsít az óra 2009.11.05 12:32:00
Meddig lehet még bonyolítani az órákat vadabbnál vadabb ötletekkel? Ez például bandzsít, de fura módon mégis rá lehet jönni, mennyi az idő.Via Gizmodiva..
JohnnyB 2009.11.05 15:46:57
@s_timcsi: A mutatós óránál tudod? Áááá.
Fika Maki Nemtigris, nemTisza 2009.10.14 10:35:22
Aki itt él, tudja, hogy a pofátlanságnak nincs határa, úgyhogy bizonyos tekintetben le a kalappal a. biztosító előtt, amelyiknek nem tigris az emblémája.Az történt, hogy küldtek egy csekket, ugyan fizessek már 200 000 forintot, éves Casco gyanánt. Eddig is nagyjából ennyit…..
Nos akkor, a mekis sajtburger:                     Nem hiszem, hogy van élő ember aki ne tudná mi ez. Jó ez kicsit ferdítés de akkoris. Előre elmondom, hogy a hozzávaló dolgokat, mint ketchup, uborka és mustár a büdös életben nem…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Az ÖRT elnökségi tagjai azt hiszem hanyatt estek volna ennek a reklámnak a láttán, és olyan határozottan utasították volna vissza, mint vámpír a fokhagymát. A szomszédos Szlovéniában vagy megengedőbbek a hatóságok, vagy a művészi szabadságra hivatkozva bólintottak rá a…..
JohnnyB 2009.09.11 07:05:22
Rájöttem! Panelház 2009.09.10 13:23:00
A panelházat a kommunisták találták fel annak érdekében, hogy a rendes embereket minél kisebb helyre zsúfolhassák össze. Ezzel az elvtársak két legyet ütöttek egy csapásra: egyrészt a panelba beköltözött emberek agyatlan zombikká változtak, így segítettek hatalomon…..
Tényleg titokzatos, hogy mi értelme van annak, amit K.V. lefotózott nekünk: Sok hozzáfűznivalóm nincs a képekhez: fénymásolt Napoleon címkék celluxszal rögzítve, az egri Tescoban. Talán az eredeti leázott? Vagy gyűjti valaki? K.V.   ..
JohnnyB 2009.08.11 07:52:59
@norbikimi0217: Na végre. Már épp szólni akartam.
Megint egy olyan téma került elő Ádámnak köszönhetően, ami az egyébként többnyire rövid memóriám szerint még nem nagyon került elő, ki tudja miért. Érdekes módon mostanában kevesebb stoppost látok, mint gyerekkoromban, talán azért, mert azóta tejjel-mézzel folyó Kánaán…..
JohnnyB 2009.07.06 18:27:39
B-oldal TOP20 öldöklés EVÖR 2009.06.25 11:30:00
KILL FRENZY - TOP20 body count, vagyis a vásznon meghalt/megölt emberek száma. A szó eredetileg azokat a katonákat jelenti, akik egy-egy ütközet után megszámolták a halottakat a harcmezőn. 1949-ben vezették be a személyi igazolójegyet, azaz a dögcédulát, amiből kettő volt: egy a…..
JohnnyB 2009.06.25 20:08:01
@indeus: Nana, az a 81 nem tartalmazza azokat az embereket, akik az épületek felrobbantásakor haltak meg. Úgyhogy (természetesen) Schwarzi a keményebb. :)
Hogy egy rettentően rossz szóviccel indítsak, úgy tűnik, Békés megye sem mindig olyan békés, ahogy azt László történetéből is látni fogjátok. Békés megyében élek, szinte kizárólag itt is vezetek, két számjegyű főutakon, meg néha városban. Eddig nem írtam meg a…..
Tamás, köszönöm. Egy napja dédelgetem ezt a kis szörnyszülöttet, akit levélben küldtél, és bármikor ránézek, kiver a víz, a hátam borsódzik és megrándul az arcom. Ezért érdemes volt folytatni, ez igazi, minőségi szemétség! A szemöldök egyszerűen utolérhetetlen! A…..