Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheKillers

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az ember egy új országba költözik, rengeteg „első” lesz az életében, legyen az ügyintézés, lakáskeresés és még sorolhatnánk. A legfontosabb azonban talán az első benyomás az emberekről. Így van ez Alexander szerint Svédország és Stockholm esetében is...
TheKillers 2021.07.11 11:32:01
Zendaya karrierje az egekben van az Euphoria sorozatban nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt nyert Emmy-díj óta és erre csak hab a tortán a hétvége óta zajló lelkesedés a Malcolm & Marie c. film iránt. Utóbbi film női főszereplőjeként egyébként még az Oscar-díjért is harcba szállhat. A mű…..
TheKillers 2021.01.17 08:20:09
Végre magunk mögött tudhatjuk 2020-at, így optimizmustól hajtva vághatunk bele 2021-be, remélve, hogy jobb lesz, mint a mögöttünk hagyott 12 hónap. Lezárásként mi más is lehetne méltóbb, mint az, hogy megint rengeteg fotót küldtetek arról, hogyan is töltöttétek 2020 utolsó napját a világ 15…..
TheKillers 2021.01.04 08:00:53
@odamondó:

Kivéve itthon, mi a szüleinkkel, nagyszülökkel, rokonokkal, barátokkal, hisz ez az élet értelme..

Sajnos ők tudják, akik #pohárbor mellett sorozatokat néznek virslivel, vagy sétálnak a hidegben magányosan.
  Áll a bál az IKEA legújabb reklámkampánya miatt. "Legyen minden otthon biztonságos hely" - hirdeti a mamutcég, s propagandafilmjében a narratíva szerint meglehetősen gyakori, családon belüli erőszakot jeleníti meg. A magyar férfijogi szervezetek tiltakoznak, s közösen megfogalmazott, nyílt…..
Tanári dohányzó Érettségi... 2020.04.17 15:15:45
Bevallom, lusta voltam írni, így nagy kihagyás után jelentkezem a karantén-oktatásból félúton. Feszülten vártam magam is Maruzsa államtitkár bejelentését az érettségi kapcsán, de nem ért semmilyen meglepetés. Egyrészt az írásbeliket megtartják, bár könyörögnek a diákoknak, hogy minél többen…..
TheKillers 2020.04.19 13:36:59
@Hagrid: csak szerinted ugyanolyan nehéz minden diploma.. ;)
Én tanitom jelenleg a gyerekeimet, méghozzá kiváloan és gyorsan.
Ha nem tetszik a lóvé, vállalkozz, vagy tanulj "ugyanolyan" könnyü programozást pl haha hamar belebuknál, itt nem ölel át az állam gondoskodó kis keze az én adómból, ha szar vagy fejreállsz, ez az amit nem értesz.
Élvezd ki, hogy helyetted a szülök tanitanak, egyetlen dolgod egy kis feladatkiosztás meg egy kis adminisztráció ( tudom, neked ez utóbbi több órás küzdelem és fejfájás, de hidd el, másoknak ez pikk pakk megy ;) )
Nem az a dolgod, hogy höbörögj, csak egy kis porszem vagy, aki leadja a tantervet, jol vagy szarul, a kutya nem ellenörzi, szoval ne blogoljál, hanem csináld jobban a munkád, vagy ha nem tetszik, válts.
Ez a rinyálással kevert tudálékosság nevetséges.
TheKillers 2020.04.19 14:20:53
@Hagrid: béna válasz. Kapcsold ki a hozzászolás lehetöségét, ha nem tetszik hogy kommentelek, nem a szerencsétlen tanitványod vagyok, szerencsére, tudálékos kis selejt tanár.
A naranccsal meg nagyon mellélöttél, de nyilván véredben van a feltételezgetés, megitélés ugye..
TheKillers 2020.04.20 18:02:00
@ebella2: nem utálom a tanárokat, volt pár kivételes, meg volt nagyon szar is, épp ezért látom mi a különbség. Elöször is egy tanár legyen a diákjainak tanára, és az adott témakörben, ennyi. Utálom amikor a tanár nem birja levetközni a kioktatást, és felnötteknek, nála jobb vagy sikeresebb embereknek osztja az észt. Ráadásul mindenféle empátia nélkül. A másik: ne rinyáljon, ne sajnáltassa magát, panaszkodjon egy blogon bele a nagyvilágba, beszélje meg a kollegáival a szakmai kérdéseket, a francot sem érdekli, hogy neki nehézség érettségiztetni, mindenkinek virushelyzet van, az élet megy tovább, a gyerekek mennének fösulira vagy ki az életbe. Különben meg felülröl megmondják mi lesz, azt ugy lesz, ha nem tetszik el lehet menni vállalkozni, aztán ott nincs felülröl parancs (ugyanezt mondanám egy rinyálo rendörnek is)
Egy tanár legyen empatikus, példamutato, példakép. Ez a hiszti itt a blogon bele a nagyvilágba inkább egy kvalitások hiján lévö, kétségbeesett és dühös embert sejtet, az meg jo tanár nem lehet.
                       Amikor egy pasi száján kiszalad a „próbálok hűséges lenni” mondat, a barátnő joggal kezdhet nyugtalankodni. És ez a problémának még csak egy kisebb része. A pasi főleg a saját gondjairól szeret beszélni: elmondja, melyik rokonával veszett éppen össze és ki milyen szemét, kit…..
TheKillers 2019.11.08 07:58:53
                       „Amikor egy nőben a legrosszabb férfi tulajdonságokat találom, az nekem nem vonzó” - Mindez harsánysággal és trágársággal párosulva hamar le is zárja az első randit. Posztolónk úgy érzi, megátkozták, mert rendre ilyen nőkbe botlik. Olyankor hetekre elmegy a kedve a…..
TheKillers 2019.11.07 09:44:41
@A Főzés az élet értelme:

"100kg alatti karácsonyfadísz pasik véleménye irreleváns férfiasság/nőiesség témában"

dagadt nők kedvenc mantrája.
hagyjad a mérleget, mondj simán hájas gechit. az talán.. :))

a témához: sógornőm tudott úgy megérkezni nyáron valahová "a bulámon is folyik az izzadtság" beköszönéssel..

okádék egy valami az is. ja és természetesen az is dagadt.
                       Amikor egy pasinak nem tetszik, hogy a barátnője napi szinten dumál az exével, a világ egyik legtermészetesebb helyzete. Mivel egy romantikus lelkületű nőről van szó, Posztolónk amiatt aggódik, hogy az ex részéről elég lenne csak egy karácsonyi üzenet arról, hogy milyen…..
TheKillers 2019.11.06 09:45:30
@VOGAben:

lehet egyedül vagyok vele, de legyen szexuális multja, mert Captainnel ellentétben nem én akarom megmutogatni mi hol van rajtam, meg elmagyarázni hogy miért nem jó ha a fogai közé akad a fék..

de nem kell elmesélni, kösz. pornóztál? nem. nemibeteg voltál? nem. akkor a többit hagyjuk.
                       „A legsúlyosabb az volt, hogy már a szakítás széléről hozta vissza ő a kapcsolatunkat” - Van egy férfitípus, aki az addigi összes csalódását képes kivetíteni a legújabb barátnőre is. Ám Posztolónk már unja, hogy neki kell hallgatnia pasija önostorozó szövegeit. Szeretne rajta…..
                       „Neki én vagyok az első komolyabb kapcsolata, ezért vagyok figyelmesebb és türelmesebb vele, igyekszem mindenben támaszának lenni” - Posztolónk csaja elég naiv, a semmirekellő barátai inkább csak lehúzzák, ő meg nem akarja ezt észrevenni. Mivel a pasija szereti őt, segíteni…..
TheKillers 2019.10.31 23:53:54
@A Főzés az élet értelme: ha étolajon inditod a hagymát akármi alá, akkor csinálj utána kakaoporral és cukorral elkevert Ráma margarinos vajas torzát is légyszi, játékpénzzel fizetek! brooááf...
TheKillers 2019.11.01 00:06:41
@A Főzés az élet értelme:

és ez téged miért zavar?

ui. nem nagyon ismered a férfiakat, ugy látom. sem a humort.
TheKillers 2019.11.01 00:11:25
@A Főzés az élet értelme:

foggalmad sincs sem az izlésemröl, sem arrol mennyire eszek zsirosan, sem arrol hogy 41 évesen mitöl van kockahasam. amivel semmi gond.

nagyobb baj az, hogy fözös nicket csinálsz magadnak, majd beégeted magad fözés témakörben, mindemellett izlésröl vitatkozol, ami szintén zsákutca.

vedd ugy, hogy nem szoltam hozzád. ja várj, nem én szoltam hozzád. egyél amit akarsz, engem eddig sem érdekelt
Amikor külföldre költözünk, akkor amellett, hogy sok mindent nyerünk, veszítünk is, így meg kell birkóznunk a gyásszal. Erre a gyászra persze nem a szó hétköznapi, hanem pszichológiai értelmében kell gondolni, azaz sokkal inkább a veszteséghez, mintsem az elmúláshoz köthető...
                       A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet…..
TheKillers 2019.10.25 08:22:31
                        Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik…..
TheKillers 2019.10.23 10:59:24
@Captain Admin:

komoly kapcsolatra hogy kellene, ha még azt sem tudod milyen az ágyban? előbb még ez derüljön ki, utána meg nem fogsz gondolkodni, annyira egyértelmü lesz az igen/nem.
TheKillers 2019.10.23 11:34:54
@Captain Admin: hát én még soha nem futottam neki komoly kapcsolatnak úgy, hogy nem éreztem, hogy ezt a nőt akarom d*gni örökké. ebböl indultam ki.
ha mindegy, hogy van e kedved megdugni, akkor miért nem jók neked a barátaid plusz alkalmi? mire vágxsz pontosan, intimitásra, ölelésre, ellátásra, vagy státuszra?
TheKillers 2019.10.23 11:48:02
@PPK™: és ha a szived tiszta,
akkor jó az út amin jársz és többé ne is fordulj vissza
                       „Nehezíti a dolgot, hogy a barátaink már elkönyveltek minket a Tökéletes párnak, akiknek már készülni kell az esküvőjére” – Csakhogy ez nem így lesz. A pasi egy éve bunkó, a nő titokban sír emiatt, így Posztolónk most arra lenne kíváncsi, hogyan lehet a kettős érzések…..
TheKillers 2019.10.17 18:24:09
@Captain Admin:
rossz hírem van, a kollegák közt ha volt fickó, akkor neki mutatta meg hogy ismer egy jo palit/simán odaül egy jó palihoz.

majd ha az a ficko nem jön össze neki/nem kurja már, akkor válaszolni fog, ne add fel
                        Miért ragaszkodnak a fiatalabb nők egy idősebb pasihoz, aki dobta őket? Levélírónk próbálkozik egy lánnyal, aki még mindig az exe után sóvárog. Gyanítja, hogy azok a férfiak is, akik előtte voltak, azért adták fel az ostromot, mert nem akarták tovább hallgatni a sirámait.   …..
                       Ha üres egy kapcsolat, az a baj, ha érzelmileg túltöltött, akkor meg az, de ha túl tökéletes, az se 100%-ban megfelelő. Miért is? Posztolónk szerint gyanús, hogy párja mindenben a kedvében akar járni, de a leggyanúsabb az, amikor habozás nélkül bólint rá a külföldi…..
TheKillers 2019.10.01 17:43:31
@Womb Rаider: de szépen megfogalmaztad ezt a szerelmes dolgot.
igen a pasik nagyon szerelmesek tudnak lenni, főleg ha nincsenek anyagi gondjaik, mert akkor még igérgetéssel is tetézik a dolgot :)) 40 fölött, igen.
aztán mikor a csaj már nem hiszi el többet, hogy lesz szép ház, gyerek, meg minden, 2 perc alatt a B tervnél folytatódik a lamour, hisz ketyeg az óra.
emberünk meg nagyon megzuhan.
TheKillers 2019.10.01 23:54:28
@Womb Rаider: jó, hogy itt is van valaki, aki bátor ;)
          „Ha nekem megfelelő és boldog vagyok benne, akkor minden jó, az évek meg csak számok” - ám se a szülők, se a barátok nem értik ezt a frigyet. Levélírónk eddigi tapasztalati szerint a korabeli férfiak vagy csak egyetlen dologért keresnek kapcsolatot, vagy türelmetlenek és túl lazán veszik…..
TheKillers 2019.09.21 18:40:16
@Fókabébi a porondon:
fogalmam sincs miröl beszélsz. szerintem neked se, de nem is érdekel mitöl vagy ilyen savanyú.
TheKillers 2019.09.22 08:25:19
@Daenerys Targaryen: igazad van, valami szívást be kell vállalni vele, de 10+ gyerekre gondoltam, nem baj ha leugat, nem vagyok az apja :)

inkább ezt választanám, mint rettegö 30assal lombikra járni, hogy uristen mi lesz ha nem jön össze a gyerek, aztán ha összejön meg aggodni azon hogy fog megváltozni, depizni, elhanyagolni, elhízni, nem beszélve arrol az 1000 dologrol, amiben a gyereknevelés során össze lehet zördülni. mert a saját gyerekéért összezördül az ember, de máséért én biztos nem, nevelje ahogy akarja.
TheKillers 2019.09.22 12:32:43
@Daenerys Targaryen: nyilván a gyereket is megismerné elöször az ember, és ö nem fog beetetni, nem jiányzik neki még egy apuka aki beledumál. elöttem van jo példa, nevelöapámat apámként szeretem tisztelem, sosem szolt bele a dolgomba és mindenben támogatott. de igazad van, még igy is benne van amit irtál, söt még a saját gyerekkel is.
de még igy is ezt választanám. gyereknevelésbe még csak belefáradva láttam embereket, gyereknélküliségbe meg belehalva, belehülyülve.
                       Amikor a veszekedés már az alaphangulat része, érdemes elgondolkodni a továbblépésen. A szóban forgó pasit annyira nem hatja meg a barátnő kiakadása, hogy egy-egy heves vita után simán összehívja még a haverokat, és rittyent egy grillpartit.                              …..
TheKillers 2019.09.19 10:24:52
@Heinrich Spitzvogel:
"soha/sehol/senki/mindig/mindenhol/mindenki” - óriási. valóban igy vitáznak a nök
           „Az én értelmezésem szerint ugyanúgy eltorzítja valaki személyiségfejlődését az, ha sosem volt egyedül, mert folyamatos kapcsolatai voltak, mint az, ha kevés kapcsolata volt” - a pasi már próbálkozik egy ideje ezzel a lánnyal, de a problémák nem hogy csökkennének, inkább hétről-hétre…..
                       Posztolónk idén lesz 32 éves, és bár szeretne kapcsolatot, olyat biztosan nem, ahol a párja rendszeresen verbálisan kasztrálja őt. Eddig azt hitte, hogy a nők olyan férfit akarnak, aki mellett nők lehetnek, nőnek érezhetik magukat és nőként is viselkedhetnek, épp ezért nem…..
TheKillers 2019.09.16 08:45:59
TheKillers 2019.09.16 11:33:55
@Daenerys Targaryen: mondjuk visszanydsni a 4 centis szőrt szerintem vállalható, a gyanta viszont hányadék, és a másik kedvencem a szedett cigányszemöldök, akik ettől török sorozatszereplönek érzik magukat
TheKillers 2019.09.16 11:37:11
@Captain Admin:
"Eleve, egy normális faszi nem is akar pl a gyereke anyjával olyat csinálni, amit egy kurvával élvezettel megtesz."

nagy hiba. én is így indultam neki, de mindig minden nőnél kiderült, hogy imádnak mindent, amit egy k*rva egykedvüen vagy műnyögésekkel vállal, pénzért.
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..