Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kekfeher

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma este Dunaújvárosban rendezték a Mol Liga döntőjének harmadik mérkőzését. A csapatok közötti párharc eredménye a mérkőzés előtt 1-1 volt, ezért nagyon fontos lett volna elhozni legalább egy győzelmet idegenből. A mérkőzést a jó hírű szlovák…..
Kekfeher 2011.01.20 18:27:22
@gabrielli: BALFASZ!!!
  Csütörtökön este 18 órától csapatunk vezetősége találkozóra hívja a szurkolókat!..
Kekfeher 2011.01.11 21:03:36
@SportClub: Ne haragudj de ha a csapaton beluli hivatalos szemely vagy, irto hulye kerdest tettel fel,ugyanis jobb helyeken egy-egy donto fontossagu merkozes elott mar napokkal elkezdik a jegyek arusitasat!(majd a vasarlo eldonti hogy van-e szukseg vagy nincs,egyszer probalkozni kell)De egy jo ideje sajnos szeredaban fejetlenseg uralkodik e teren(is),es ez eleg szomoru!Azert HAJRA SPORTKLUB!
    Hétvégén két Mol Ligás mérkőzést szerveznek a Vákár Lajos Műjégpályán. Péntek este 19 órától a dunaújvárosiak ellen bizonyíthatnak Hurtajék, majd vasárnap délután 16 órától a Vasas ellen is a három pont megszerzése a cél, amelyen különös akció…..
Kekfeher 2010.12.05 00:00:19
@csatoimi: Te okos ember vagy,de ha meg okosabb lennel es tenyleg mindenkinek jot szerettel volna nem HSC hanem HSK lenne a csapat neve.Ez egy szintiszta,uj,magyar csapat nevenek roviditese volna es meg en is el tudnam fogadni.Ha valami ujat szeretnel akkor el kellene felejteni ugy a HC-t,mint az SC-t.Legyen a csapat neve HSK(HOKI SPORT KLUB),igy magyarul mit szolsz?Amugy nem ertek eggyet veled hogy sokan jarnak meccsre,sokkal tobben jarhatnanak csak budos gyenge a marketing hidd el nekem!A sok nem 1000-nel kezdodik Szeredaba hanem minimum 2000-nel es ezt a szamot el lehetne erni egy kis erofeszitessel!
   Másfél hetes szünet után folytatódtak a Mol Liga küzdelmei. A HSC Brassóba látogatva igyekezett elhozni a három pontot, ami soha nem egyszerű feladat.   Nem kezdenek fényesen a csapatok, de a hazaiak mégis hamarabb felveszik a mérkőzés ritmusát. Bíró Ottó…..
Lubomir Hurtaj belépője súlyos sérülést okozott Andrew Dertonnak. A HSC Csíkszereda szlovák csatára térddel ütközött a Miskolc kanadai bekkjének térdével. Dertonnál részleges térdszalagszakadást állapítottak meg az orvosok a szerdai kontroll során, ennek következtében…..
Kekfeher 2010.09.22 20:32:10
@tolsztoj: Ez a te velemenyed.Szerintem pedig egyaltalan nem volt szandek benne konyokhasznalatert inkabb kiallitottam volna.Figyeld csak meg hogy a kanadainak a hirtelen fek es visszamozdulat utan leragad a laba es elkerulhetlenul talalkozik Hurtaj terdevel.Az igazsaghoz ugye az is hozza tartozik hogy Derton regota kuszkodik terdserulessel,persze ezzel nem akarom azt mondani hogy Hurtaj vetlen lenne csak a szandekossagig merfoldek vannak.Mielobbi gyogyulast kivanok a kanadainak,remelem nem fogjak eltiltani a jatekosunkat,igazsagtalansagnak tartanam teljesen!
Kekfeher 2010.09.22 20:53:22
@Snow-ice-hunter@Snow-ice-hunter: En ugy latom hogy konyokkel akarja mindenaron "semlegesiteni"a kanadait a terde viszont vitathatatlanul ott marad.Ha eletedben hokiztal akkor latod hogy nem igazan van esely elkerulni a terd-terd utkozest.Hurtaj mindenaron utkozni akart(megjegyzem szabalytalanul konyokkel)csak egy kicsit rosszul sult el a dolog.Szerintem labra nem ment.Ennyi reszemrol!
Kekfeher 2010.09.22 21:22:53
@Snow-ice-hunter: Tisztelem a velemenyedet te is tiszteld az enyemet,a nagyok majd eldontik.Szerintem ha eltiltanak Hurtajt tul drasztikus lenne.Ennel sokkal sulyosabb szabalytalankodas(halistennek serulesmentes)tortenik meccsrol meccsre,akkor most minden szabalytalankodot tiltsanak el?Emberek ez nem menyasszonyjatek hanem a ferfiak sportja a Hoki!Egri ur gondolatait leszarom,a Miskolc csapatat ennek ellenere nagyra ertekelem amit eddig tett.Szerintem mindent Mayernek koszonhetnek!
  Ma rendezték a Csíki Sör Kupa utolsó mérkőzését, amely gyakorlatilag a kupa döntője volt, hisz a győztes csapat emelhette magasba a trófeát.  A harmadik hely sorsa délután dőlt el, miután a Steaua 4-2-re legyőzte a brassói csapatot, így ők lettek a…..
Kekfeher 2010.08.30 21:08:47
@Milka #71: Na ha te is annyira szurkolhatnek voltal akkor tobbedmagaddal miert nem fogtatok neki.Mondom megegyszer minden szektorban biztos vannak kezdemenyezo emberek neki kell fogni.Nincs bajom senkivel(veled se)csak unom hogy sokan folyton panaszkodnak a szurkolasra.Ez egy olyan dolog hogy mindenki szabad akarata szerint lehetoleg szervezetten kiabalhat,nem ertem te is miert nem tetted!Megnyugtatlak hogy hamarosan lessz igazi szurkolas es rad is szukseg lessz.U.I:Merjel kezdemenyezni...
Kekfeher 2010.08.30 21:10:14
@csatoimi: Oszinten a steaua elleni meccsre nem lett volna szep gesztus a kozonseg fele az ingyenes belepo?
Hoki Sport Club Csíkszereda néven, kék-fehér-fekete színekben indulhat az új szezonban az SC, a csapat neve a címerben is magyarul szerepel majd. Ezt az értesülést Ráduly Róbert, Csíkszereda jégkorongbarát polgármestere megerősítette blogunknak, de közölte, az adminisztrációs…..
Kekfeher 2010.04.29 21:04:42
@Megbukott az SC!!!: A nick nevedre remelem nem vagy buszke,itt nem a Sportklub bukott meg hanem kompromisszum szuletett ami jo dolog szerintem,az egesz tortenethez annyit fuznek hozza hogy a HSC helyett HSK-ra javitodjon a nev vagyis HOKI SPORT KLUB CSIKSZEREDA.
Kekfeher 2010.04.29 21:48:22
@csatoimi: Sokmindenben nem ertettem eggyet regebb se es most is vannak dolgok amibe nem ertek eggyet ettol eltekintve sok sikert kivanok neked adja az isten hogy a jovo szezonba mindent nyerjunk meg es en remenykedem abban is hogy apro de biztos leptekkel ,alazattal, megfelelo anyagi hatterrel talan a kozeljovoben az Ebel is elerheto lessz mert istenigazabol azzal lehetne telthazat es szinvonalat elerni hetrol hetre.Egy masik eszrevetelem hogyha mar annyi magyar valogatott mezt ajandekoztal ezert vagy azert embereknek ,a hozzaszolasai alapjan ha teheted vedd figyelembe Thomas_AV fehervari baratunkat es lehetoseged szerint kerlek ajandekozd meg egy legujabb HSC-s mezzel mert o szerintem megerdemli.S ha mar itt tartunk egy kerdesem lenne csak:Nagy gond lenne ha a HSC helyett HSK lenne a csapat neve(HOKI SPORT KLUB)szerinted?Megegyszer sok sikert es kitartast.
A jégkorong világbajnokságok végeredményei, vagy jelenlegi helyzetképei a tovább után.  U18:  Az U18-asok mezőnyében a divízió I-es világbajnokság javában zajlik, két csoportra osztva. Az A jelű dániai csoportban nagyon szoros a mezőny. Innen talán csak az osztrákok…..
Alacsony színvonalú, rengeteg technikai hibával tarkított mérkőzésen a taktikusan játszó, de semmi extrát nem mutató Steaua Lusneac 25. percben szerzett góljával legyőzte a rendkívül gyenge napot kifogó Sportklubot, újabb bukaresti túrára kényszerítve a kék-fehéreket. Ismét…..
Kekfeher 2010.03.25 21:54:38
@csik city: Szerintem nem varja el senki toled a kritikat ha gondolod gratulalj a Sportklubnak ha nem inkabb maradj csendben.En szemely szerint ertekellek de amiota lesullyedtel oda hogy a tavaly egy sportklub szurkolohoz hozzauttel esetleg meg is verted(ezt nem tudom)nagyot estel a szemembe.Soha nem szabadott volna ide kerulni...gondolom ezert a tettert nem vagy buszke magadra!
Kekfeher 2010.03.26 08:15:31
@csik city: Korekt,ha tenyleg igy tortent akkor ertekelendo.A hev sokunkat elkap neha de tettlegessegig egy sportesemenyen szerintem nem szabad fajulni.Minden jot es egeszseget kivanok!
Ma este 0-2-ről felállva, 6-3-ra hozta a hatodik meccset kedvenc csapatunk. Így zsinóraban negyedszer akasztják fiaink nyakába a legszebben csillogó nemesfémet. A meccs nem kezdődött jól ránk nézve. A sporik rögtön az elején kezdték kirakni játékosainkat a…..
Kekfeher 2010.03.26 08:06:38
@csatoimi: Nem is olyan regen azt a sok mocskot is kitorultek amit rolad irtak,szerintem szemelyes vitanak nem itt van a helye.Lehet vitazni hokitemaban,de a tobbit hagyjuk ki ha lehet ezt mondatja velem a jozan esz.Amugy szep volt fiuk,gratulalok a bajnoki cimhez.HAJRA SPORTKLUB A HALALIG!
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
Kekfeher 2010.03.25 22:03:49
@Nyuszí O_o: Hat az az unnepronto az egeszben hogy mi tisztessegesen kuzdve legyoztuk az abszolut tisztessegtelenul kuzdo steauat.Tisztelet a kivetel egyszeruen vadasztak a jatekosainkat a donto folyaman sikerult a "fel" csapatot leseriteniuk.Tobbek kozott borda tores Peter Robertnel,kulcscsonttores Bluksnal,szamos olyan aprobb serules amit szandekosan okoztak.Ezert a "tetu"jelzo,hidd el ok velunk szembe soha nem valtoznak meg!
Marosi Zoltán, a Ferencvárosi TC OB I.-es jégkorongozója a Semmelweis Egyetem testnevelési és sporttudományi karának sportszervező hallgatója. Szakdolgozatát a Winter Classicról írja, az esemény gazdasági hatásairól és a piac felméréséről egy esetleges következő esemény…..
Kekfeher 2010.03.23 14:06:07
@Thomas_AV: En is erre gondoltam,habar most egy kicsit gyengebb keretunk van azert szivesen megneznek egy Volan-Sportklub meccset min.2000 szeredai szurkolo biztos elmenne Pestig s ezenkivul kivulallo is lenne biztos.Persze a Volan-Medvescak-nak realitas alapja is tobb lenne es a szinvonal is masabb.Azert Hajra Sportklub!Es Volan is termeszetesen...
Nagyon tisztességesen küzdve kapott ki három góllal a Ferencváros a Sapa Fehérvár AV19-től az OB I. elődöntőjének első mérkőzésén. Az első 10-12 percet nagyon megnyomta az EBEL-ben edződő gárda, és két gyors góllal megnyugtató előnyt is szerzett. Ezután enyhült a…..
Kekfeher 2010.03.14 11:37:10
@budaijegesmedve: Jok es frappansak a kommentjeid,van realitas alapja is es van benne tulzas is.Mint Sportklub szurkolo nem akarom osztani az eszt de ha a dontobe a Volan melle a Stars fog kerulni meg fogsz lepodni(es meg sokan).Szerintem nagyon meg fogjak szorongatni a nagy Volant 'OB 1es' modra.Sajnos a Dabot nem tartom kepesnek a Volan megszoritasara,de rovid idon belul az OB 1 csapatok is nagy falat lesznek hisz mindenhol komoly utanpotlaskepzes folyik(mar csak ezert se szabad lenezni az Ob 1es csapatokat).Persze ez attol is fugg hogy a Volan felvasaroljae a legtehetsegesebb fiatalokat vagy azok,ha nem lesznek penzugyi gondok,anyaeggyesuleteikben folytatjak.Tiszteletem es Hajra magyar jegkorong es persze Sportklub.
20.30, Mihai Flamaropol Műjégpálya, 250 néző I. harmad: Megszerezzük a vezetést Mihály révén!!! A kapu hátától fordul vissza és kegyetlenül felvágja! Niniikoski tör be a Steaua mharmadjába, lő, amelyet Catrinoi elég nagy nehézsegek közepette tud megfogni. Eddig jobban…..
Kekfeher 2010.02.23 19:43:22
@Joegep: Az a helyzet sajnos hogy Csikszereda szinten egyre tobb a roman ajku nep es elobb utobb hokistabol is lessz egy jopar.Ez a Bogdan Stefan egy tehetseges jatekos es meg vannak a gyerek csapatokban masok is(roman nevuek).Azzal nagyon is eggyet ertek hogy a hagyomanyoknak megfeleloen magyar csapatkent menjunk tovabb de a tendenciat figyelve kar lenne a szteunak vagy akar masnak nevelni es ingyen atadni jatekosokat csak azert mert roman nevuk van.Ha mar odaadjuk, a nevelesi koltsegeket legalabb ki kellene fizettetni szerintem!
     A középszakasz második mérkőzését a Gyergyószentmiklósi Progymmal játszotta csapatunk. A mérkőzésen hat játékosunk nem lépett jégre: Moldován pihent, Niinikoski és Zsók sérülés miatt, míg Antal Isti, Kósa és Sprencz eltiltásuk miatt nem…..
Csütörtökön avatják a brassói jégcsarnokot. 1700 ülő és több mint 1000 állóhely várja az érdeklődőket. A Fenestela 68 Brassó hazai pályáját a Steaua Rangers elleni román bajnoki mérkőzéssel ünneplik. Jó hír, hogy a brassói csapat elnöke ígéretet tett arra, meghívja a…..
Kekfeher 2010.02.18 18:54:21
@csatoimi: Ha valami eredmennyel tudsz szolgalni idokozonkent megkoszonnenk!
Kekfeher 2010.02.18 21:15:29
@alacyka: Persze attol is fugg hogy ez a ket csapat jut-e be az elodontobol a dontobe.Remelem mi ott leszunk.Hajra Sportklub!
Február 16-án, kedden kezdődik a román bajnoki rájátszás, az úgynevezett Szuperliga. Csapatunk a bukaresti katonákkal kezdi a szereplést. Fontos lenne győzelemmel kezdeni a rájátszást a jó folytatás érdekében. Ezért remélhetőleg sokan kijönnek meccsre, egy hasonló hangulatot…..
Kekfeher 2010.02.14 22:34:59
@csatoimi: Ezzel a Pires hc mezzel tul ironikus vagy nem akarod az istennek se felfogni hogy a hacenek vege.Miert kell egyfolytaba piszkalodni jo ez neked?Persze a penzedert sok mindent megtehetsz es megengedhetsz magadnak de nem ertem miert nem szalsz le egy kicsit a lorol?Regota figyelem a hozzaszolasaidat elismerem hogy megrogzott "hokibuzi"vagy es hogy lehetosegeid szerint sokat teszel a hokiert de a Sportklubbal szemben kicsit elmentel rossz iranyba szerintem.A velemenyem szerint ha mindenaron valtast akarsz(mert ugyebar csak igy vagy hajlando tamogatni a klubot)eloszor a szurkolokkal is kompromisszumot kene totnod,nem hiszem hogy annyira negativ iranyba akarsz elmenni mint kurko.Mert lehet a csapat neve HSC,jatszhatnak piros-feketebe,zoldbe,lilaba stb.mi akkor is SPORTKLUBOT fogunk kialtani es nem hiszem hogy az ilyen gyerekessegekkel mint nev,szinvaltas ellenszenvet akarnal kivaltani magadnak a szurkolok nagy tobbsegenel.Kepzeld csak el milyen lenne ha minden meccsen ellened kiabalna a nep(az akaratossagod miatt).Szerintem nem a nev es szinvaltoztatas a lenyeg,mentalitas valtoztatas kell a szurkolotol a klubelnokig(es ebbe mindent erts bele)es azt szintol es nevtol fuggetlenul meg lehet csinalni csak akarni kell.Mindenre van egy kozos megoldas de a szurkolot aki merkozesrol merkozesre joban rosszban a csapatot buzditja nem szabad figyelmen kivul hagyni.Ugy kepzelem el ezt az egesz szituaciot mint az allatfarm cimu rajzfilmet(kisse tulzassal),nem hiszem hogy jo ha a disznok peldajat koveted...Kisse hosszura sikeredett,de mar reg fo bennem es muszaj volt a gondolataimat leirjam(remelem eleg erthetoen)Tovabbi sikereket kivanok neked es remelem nem sertesnek veszed hanem epito jellegu kritikanak!HAJRA SPORTKLUB A HALALIG!
U.I:Piret mindig is nagy jatekosnak tartottam tobb szurkolotarsammal eggyutt csak remenykedek hogy egyszer a nevevel ellatott es alairt magyar netan Sportklub mezt vehetek magamra.A haces meg ne haragudj de semmi penzert nem kell!
Kekfeher 2010.02.16 13:32:48
@tamas_szikszai: En ezt ugy ertelmezem hogy azokban a tetves majmokban nincs gerinc akik a jatekosainkat eltiltottak.Minden mas ertelmezes aggodalomra ad okot.Ez az en velemenyem.Hajra Sportklub sok sikert ma!
Ez a végleges rájátszási program. A pontos kezdések a TV-s közvetítések miatt még nincsenek leszögezve.Más: A csapatból mindenki felépült kivéve Virág, de valószínű ő is pályára lép már 16-án. Rajta kívül minden behívott játékos elutazott a válogatottal. Ma este…..
Szállingózó havazásban (!!!) kezdődött a találkozó, amely kitartott a meccs végéig, még inkább rontva a Flamaropol amúgy sem hibátlan jegét. Niinikoskit ez azonban egyáltalán nem zavarta: Piszarenko kiállítását követően, már a 33. másodpercben beköszön, megadva az…..
Kekfeher 2010.02.08 21:51:03
@rmad: Fiatalnak fiatal,de ebbe a korba azert egy sportolo(nemcsak hokista)mar erettnek mondhato szerintem!Fiatalnak es tehetsegesnek mondanam inkabb Viragot,Balintot(aki sajnos serult),Biro Ottokat,Tamaskat,Janost,Molnart,Kanyat,Rucujt,Fulop Robit s ha valakit kifelejtettem elnezest.De mondom ez csak az en velemenyem ugyhogy Hajra Sportklub!
Kekfeher 2010.02.09 18:56:51
@muie-muie Sport Club: Mi van frusztralt majom?Nincs kinek szurkolj mi?Tudom szar erzes,de ezert ki a hibas,oszinten?
Kekfeher 2010.02.10 18:36:25
@csatoimi: Eggyetertek ebben a moderator dolga szerintem hogy mindketto nick nevet kitorolje es ehhez hasonlo provokator neveket ezutan ne engedjen meg.Egyik se melto se a hc-hez se az sc-hez de foleg normalis szeredai magyar emberhez(szurkolohoz).Egy kicsit elragadott a hev pedig mar egy jo ideje nagyon moderalom magam,dehat ez mar ilyen...Hajra a Sportklub a halalig!
Több olyan csapat is esélyes a magyar bajnoki címre utánpótlásvonalon, amelyek a küzdelmek első fázisában szerényebb teljesítményükkel nem tartoztak a legjobbak közé, de fordított példa is akad. Volt alakulat, amely végig meggyőző teljesítményt produkálva a tabella éléről…..
Hajrá Sport Club ? 2010.02.06 20:56:00
Rosszul kezdtük a meccset. A negyedik percben már vezetést szereztek a bakák, a 15.-ben már 3 volt oda. A második játékrészben Butucsnov duplázott, így lett 4-0. A sorozatos provokálások és szabálytalan steauás ütközések, mocskoskodások elkerülték a zebrák figyelmét,…..
                                           ..
Kekfeher 2010.02.05 18:52:29
@ZoltaN: Szocskenek ugy tudom marcius elejen van a szulinapja,de Kanyanak mintha januar vegen lenne(Isten eltesse oket is)Remeljuk megnyerjuk a roman bajnoksagot es akkor mindannyian unnepelunk!
Kekfeher 2010.02.06 18:44:34