Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tueno

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabi egy nagyon tanulságos történetet küldött nekünk, amit minden jelzáloghitellel rendelkező olvasónak érdemes átnézni. A hitelajánlatban szereplő előtörlesztési díj elengedése valahogy elfelejtődött a végtörlesztést követően, de ez nem volt annyira egyértelmű, így Gabinak rendesen utána kellett…..
Tueno 2019.10.09 08:32:42
@a lekvár neve puffin: De hiszen pont azzal a céllal indult az egész rovat, hogy segítsen a pórul járt embereknek. Ez addig jó is volt, amíg el nem foglalta a trollközönség a fórumszekciót, akiknek az egyedüli célja a posztoló lejáratása, a többi fórumtárs anyázása, a gugliból nyert információkkal való utólagos okoskodás és a frappánsnak gondolt béna vicceskedés. Ez az effektív moderáció nélküli oldalüzemeltetés következménye, azaz az "önmoderáló közösség", ami a valóságban nem létezik és pont azt a belterjességet eredményezi, ami itt van: néhány pozitív kivételtől eltekintve frusztrált trollok viszik a kommentfonalat és ezért alkalmi kommentelők nem jönnek ide, így marad ugyanaz a 20 ember és okosságaik.
Míg korábban jobban figyeltek a cégek is erre a fórumra, ma már inkább ennek a 20 frusztrált embernek a dühöngőjévé vált, amire a cégek is csak legyintenek, mert súlytalan. Hol van már a néhány éve látott napi 3-4 poszt 300 feletti kommenttel? Sehol, mert senkinek nem kell az, hogy széttrollkodják a posztját vagy a kommentjét azok, akik itt élik ki a magánéleti kudarcaik miatti haragot. Így ment a Homár a süllyesztőbe a fogyasztóvédelemmel együtt. Kár érte.
Tueno 2019.10.09 09:26:39
@havrilla: Jó-jó, ügyes vagy, újabb pirospont és egy keksz.
Tueno 2019.10.11 06:57:49
@Usermail317: Hagyjad, az ilyen mérges kisemberkéknek is ki kell ereszteni a gőzt. :)
Tibor története tanulságos, na nem a láncfűrész online rendelése miatt, mert azzal még nem feltétlenül van baj, mondjuk most pont igen. A gép nem működik, a messzi messzi kereskedő természetesen megnézni, de csak ha Tibor személyesen beszállítja az eszközt. És mi van akkor, ha nem tudjuk személyesen…..
via GIPHY Zolinak gyors segítségre volt szüksége, miután a szervizelésre visszaküldött robotporszívó doboza olyan állapotban érkezett vissza, ami azt feltételezte, hogy a robot sincs túl jól. Vagy reméljük igen, de akkor mi történt a dobozzal? Gyorsan írtunk a szakértőinknek is, hogy legközelebb…..
via GIPHY A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik,…..
Tueno 2019.09.28 11:34:25
@KaTe: Így van ahogy ezt leírod és ezt vállalom ahogy van.
Egyszer talán megbasz valami hatóság és úgy jártam. Ennek ellenére 8 éve nincs problémám ezzel, pedig én is belengettem a helyi postavezetőnek a felvételt, mert az aktuális postás még a kézbesítőket se dobta be, aztán mindent letagadott.
De nem baj, jelentsenek fel. És jó, hogy felvetetted a hangrögzítést is mert a telefonomon állandóan fut az automatic call recorder. Bizony keményen sértem a törvényt és telibe is szarom. Ugyanis a naiv kis törvénytisztelőket lehet a legjobban átkúrni bármivel. Sőt, annyira terroristáskodom, hogy a postán maradó cuccaimnál kapásból előveszem a mobilt és a pulton nyitom ki a csomagot, pedig ott a táblácska, hogy kamerázni a postán tilos! És még az engedéllyel viselt gázpisztolyt se hagyom otthon, csak mert a tábla tiltja! Hallatlan viselkedés!
Dániel olvasta a posztot a házról, ahová nem lehet/szabad/tudják bekötni a netet és elküldte nekünk a saját történetét. Kísértetiesen hasonló, most az Invitel nem reagál a megrendelésre, pontosabban az alvállalkozó nem bukkan fel, valószínűleg ott lehet a gond. Írtunk az üggyel kapcsolatban az…..
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
Tueno 2019.09.24 20:10:33
@DarkWolf: Nem beszéltem beüzemelésről, csak külsérelmi nyomokról. A futár pedig nem mond nemet a plusz pénzre csak azért, mert én kinyitom a dobozt ott helyben és körbenézem a cuccot, és megbizonyosodom a hiánytalanságról. Nagyjából 1-2 perc, amit simán kivárnak ezért. A műszaki hiba pedig garanciális probléma, teljesen más téma.
Máskor meg az a bajotok, mert valaki nem nézi meg a csomagot átvételkor és szállítási/raktári sérült árut sóznak rá. Most meg az, hogy valaki fizet ezért a futárnak és átnézi a csomagot. Döntsétek már el.
Tueno 2019.09.24 20:12:50
@Zsoltbacsi: Kamu. Kitöltött kárjegyzőkönyvvel és a futár aláírásával visszaveszik, mert vissza kell venniük. A feltételezősdit felejtsük el, küldtem már vissza így többször árut.
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
via GIPHY Olvasónk sztorija után hálás szívvel emlékszem vissza arra a saját élményemre, amikor nagyon vártam valami apró csomagot, a postás pedig felcsengetett és azt mondta: "csókolom, megint jött valami szar". Na hát a következő sztoriba nem hangzik el sajnos hasonló sem, pedig olvasónk boldog…..
Tueno 2019.08.09 09:42:22
@MrZed001: "Úgyhogy kapott a kapu egy videót folyamatosan rögzítő kapucsengőt."
Aminek a felvételét jogosan nem lehet felhasználni, mert a közösségi teret és a közterületet nem rögzítheti kamera, de még csak rá se láthat a közterületre, szomszédra és nem rögzíthet felismerhető képet emberekről. Ha ilyesmivel próbálkozol, máris ott a személyiségi jogi per.
Tueno 2019.08.23 10:05:00
@Balfredo Alfredo: Nem akarok meggyőzni senkit, én megkapom a leveleimet, más meg nem. A hőzöngés és hiszti nem fog semmit megváltoztatni, ráadásul nincs értelme győzködni a névtelen macskajancsikat egy alacsony látogatottságú fórumon, ez szimpla segítségnyújtás volt annak, aki akar levelet/csomagot kapni. Aki nem, az emberkedjen tovább.