Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_bulldog_ (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
Kovács Lázár egy átlag magyar hentesnél is talál egzotikumot!..
_bulldog_ (törölt) 2010.05.30 08:51:11
@legyen ez: a "segglyuk" az a végbél, szaknyelven culare "rózsája" (ez a népies neve :-)) a szaknyelv koronának hívja... a szalámik esetében ez a védjegy... az I. osztályú culare csak hibátlan "segglyukkal" létezik.... :-))
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
Vége a nyári punnyadásnak. A héten indult saját gyártású műsorok mellett a TV2 lassan a sorozatokban is átáll az őszi menetrendre - igaz, a legtöbb változás csak a 40. héten lép majd életbe. Az ugrás után két újoncról és a jelenleg ismétlésekkel futó, de új részekkel…..
_bulldog_ (törölt) 2009.09.04 05:53:11
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
_bulldog_ (törölt) 2009.03.08 17:55:31
@Káposztakukac: toyotát? óóóóó te jó ééég!