Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vargi

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig a budapesti meccs. McGeady fáradtságra panaszkodott, amit az olaszországi edzőtáborozás idézett elő. Amikor Trapattonit szembesítették a szpartakos szélső szavaival, tágra nyílt szemekkel nyilatkozott, miközben vérnyomása valahová az egekbe szökött. "Beszélnem…..
Vargi 2012.06.09 00:22:26
Az osztályunk fekája dzsordzsina kb két héttel ezelőtt lement fodrászhoz és ehhez népes segítőtábort toborzott h biztos jó frizkót csináljanak neki.Nah jah a lényeg h a kis tincseinek a végét lenyessék és azokat újraszínezze.A végén már ketten melóztak a szőrén. Fekete…..
Szasztok!Itt vannak a blogstatisztikák a google analytics szerint a 2010es évre: 1 639 személy látogatta meg ezt a webhelyet 2010-ben 4 089 Látogatások 1 639 Teljesen egyedi látogatók 9 691 Oldalmegtekintések…..
Vargi 2011.01.30 12:52:57
Mandiner blog Székelyföld 3D 2010.10.26 07:01:00
  Kerülhet-e nagyobb összhangba a reakciós életérzés a modern technológiával, mint egy online, háromdimenziós székelyföldi képeskönyv esetében?   Ez is megvalósult. Nemrég még a Vatikán kincseit nézhettük meg hatalmas felbontású 3D-fotókon. Most számos…..
Vargi 2010.10.26 12:19:21
Tisztelt Szerkesztőség!   Denis MacShane brit munkáspárti képviselő, volt Európa-ügyi miniszter a Newsweekben írt a magyarországi választásokról (Europe’s New Politics of Fear).   MacShane néhány megállapítása nem fedi a valóságot, amelyek miatt a Newsweek…..
Vargi 2010.04.23 01:10:34
www.irishtimes.com/newspaper/opinion/2010/0416/1224268447268.html

Az irish times szerkesztőségi cikke.
Mindenki döntse el,hogy mennyire korrekt.
Nekem a végén a kettős állampolgársággal riogatás nagyon nem tetszett... Meg az Upper Hungary emlegetése... Egyrészt,már a fordítás sem helyes,meg nem hiszem,hogy az átlagos irish times olvasók tisztában vannak a trianon és a felvidéki magyarok ügyeivel...
Gondolkodtam,hogy írok egy válaszlevelet, hasonlót,mint amit Ti is írtatok.
  Burzsuj félművelt lévén nem tartom számon Lukács György születési és halálozási dátumát, és amúgy a csávó hosszú olvasmánylistámon sem szerepel. Akkor inkább már Sík Sándor Esztétikája. Azonban vannak, akik számon tartják, és ha már a a komcsi ikon a…..
Vastagbőr Kórkép 2010.03.19 21:15:00
Magyarország kórképe ... Veszik és viszik az "Öszödi beszéd" DVD-t. Döbbenet. Egy beszédet, ahol a miniszterelnök bevallja a frakciónak titokban, hogy nem kormányzott, hogy hazudott, mindent csakis a hatalomért. És ezért kifizetik az emberek azt az ezrest. Döbbenet.…..
Egy csodálatos ünnepi megemlékezés a makaói fáradalmakat és mongol üzletet épphogycsak kipihenő Veres Jánostól. Szép, ízléses, hagyománytisztelő munka, igazi szocialistára vall. Gratulálunk hozzá! Íme a felkokárdázott nyírségi MSZP-s alma:    ..
Vargi 2010.03.15 12:18:27
népszabadság fő kép: nol.hu/belfold/20100313-a_kokarda
Orbán épp kezetfog egy óriás kokárdásfiúval...
Finoman dolgozik az mszmp agitprop osztálya... :)
Ugye mindig ezt kérték számon a Fideszen. Hogy nem működnek együtt, csak gáncsoskodnak, keresztbetesznek a reformoknak... Gyurcsány most Szombathelyen, egy zártkörű rendezvényen elmondta, ők hogy képzelik el a következő, kisebbségben töltött 4 évet. Izgalmas lesz...  …..
Csá!Nemrég volt a diplomaosztó vagy mi, megkaptuk a papírjainkat. Délelőtt egy kisebb ünnepséget rendeztek egy osztályteremben és sorban hívták ki a tanulókat. Először is azokat akik az osztályok 100%án részt vettek. Hát ebben a kategóriában győztes lettem és megnyertem az…..
Vargi 2010.01.20 14:20:07
Nyers számítások és útvonal: Első szakasz: Peking –Ulánbátor: Július 7 vagy 8: indulás Pekingből.   7ei indulással: (a számok ftra vannak átszámolva nem pontosan, csak nagyjából és egy főre értendőek) Opció 1: -alvós busszal a kínai mongol határig…..
Nah a minap sétálunk az utcán erre éppen egy birkamészárlásba futottunk bele. A kazahok nyitnak éppen egy új éttermet ahol húst grilleznek és hát az alapanyagot ott vágták az utcán az üzlet előtt.Kemény volt, kivezették a birkucit pórázon, aztán megkérték hogy dőljön le…..
Vargi 2010.01.10 20:14:28
Hohohohó!Nah írok pár sort a JP-ről a mostani szobatársamról aki vasárnap este óta lakik velem és holnap megy el. Igazából már félév eleje óta ismerem vlhonnan aztán elég jó arc közvetlen, meg ilyen tipikus jókedélyű kövér srác. Ő egyébként Fülöp-szigeteki és…..
Szasztok!Nah való igaz el vok maradva a történésekkel. Akkor mondjuk kezdjük szilveszterrel. A kamil szervezte az egészet egy vacsorával az elején, vagyis az elején elmentünk tescoba piát venni aztán kajálni. A kamil volt, a csaja, robert a másik cseh srác meg annak egy haverja Duhin…..
Szasztok!H1N1 mentes szexi újévet mindenkinek. Nem nagyon van most időm írni pedig sok minden történt. Tegnap meg ma is tanítás egész nap aztán hétfő-kedd-szerda félévzáró nagy vizsga. Szal tanulni nem nagyon volt idő majd meglátjuk mi lesz. Közben még intézzük a jelentkezést…..
Sziasztok boldog karácsonyt mindenkinek. Mindenki egyen jó sokat helyettem is főleg töltött káposztát mert azt nagyon szeretem a halat azt nem annyira. Közben az egyetem is szervezett a nemzetközi diákoknak karácsonyi partit egy hotel nagytermében. Nem volt csak süti meg pár üveg…..
Vargi 2009.12.26 00:40:45
Basszus most írtam egy csomót aztán ez a szar lefagyott pedig folyamatosan mentett és nincs meg amit írtam áhhh el is kedvetlenedtem na megyek csöcsörészet..
Hoppáléhopppálé!!! Vezetünk Tunézia ellen. Bonyek nem mentünk ma a meccsre pedig már leszerveztük, csak engem behívtak tanítani vasárnapra szal én biztos nem megyek ezen a hétvégén. A lányok viszont mennek holnap, vagyis vasárnap. Jah egyébként még szerdán írtam a…..
Nah tisztázzuk, a Vargi nem is ment férjhez csak a Kopi félreértett vlmit és nekem is hülyeséget mondott. Szal kopi kérj bocsánatot légyszi.Aztán megjött a Szerdzsó csaja de még nem láttam, bérel vlmi szobát nem messze innen aztán ott rejtegeti, lehet csúnya???? A másik, hogy a…..
Sziasztok!Ma volt hálaadás délután 2kor a newave nyelvsuliban és meghívták az összes tanárt meg engem is habár én még nem tanítottam. Jó volt, volt egy nagy dög pulyka, de mint kiderült kínában nincsenek pulykák így azt a walmartban vették. Meg volt csomó fajta pizza, kóla…..
Helló!Nah tegnap megvolt az első tanításom. Kb du 3kor hívtak hogy este fél hétre mennem a Hongkou stadionhoz ami egy köpésre van tőlem szal elég kényelmes. Izgultam azért előtte. Present perfectet kellett tanítani 11éveseknek de ilyen egyszerűsített formában. Hát 4en voltak…..
Hellóóó! Na mi a helyzet? Erre nincs lényeges változás, az élet beállt egy kerékvágásba a napok nagyjából ugyanúgy telnek, gondolom mindenki ismeri valamennyire ezt. Ami változás az a hideg. A hideg az új barátom. Hideg van a szobámban, hideg van kint, hideg van az…..
Nah Heló!Úgy néz ki megfáztam vlmit vagy elkaptam vlmit lehet az új influenzát. De már semmi komoly jobban vok. Bár a baljós jelek már csütörtökön megmutatkoztak mikor kosaraztunk a srácokkal. Amiben egyébként nagyon jó vok mivel a többiek még nálam is szarabbak. Szal ott…..
Vargi 2009.11.01 21:24:57
Heló!Nah jó régen nem írtam. Még pénteken voltunk tréningen a nyelviskolánál ahol tanítani fogunk elvileg és már alá is írtuk a szerződést. 130Rmbt (kb 3500ft) kapunk majd egy órára. A tréning kb az volt hogy mindenki elmondta hogy ő milyen játékot játszik a gyerekekkel és…..
Olvasom itt a cikkeket és ez a Koman tényleg olyan jó? Egy meccset se láttam mikor játszott de itt mindenki fényezi meg ő is magát. Meg a másik hogy a Debrecen az ezen a héten játszik?Nah meg kaptunk közben emilt a nyelviskolától és pénteken lesz tréning végre talán jövő héten…..