Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meheszsandor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ideje nem gondozom kellőképpen Az étekmester rovatot, most azonban kikísérleteztem egy saját omlett-receptet, amit mindenképpen szerettem volna megosztani veletek, olvasóimmal. Reggelire, vacsorára, vagy akár egy könnyebb ebéd gyanánt is megfelel, de sajnos csak akkor tudjátok kipróbálni, ha van…..
meheszsandor 2019.10.28 21:01:49
2015-ben a verseny történetében először női versenyző, Vaslóczki Orsolya nyerte a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt „Barackos buboréktorta” fantázianevű alkotásával. Az előző évi meggyalagutat barackos buborékréteg váltotta fel, mely otthoni elkészítése nem kisebb kihívást jelent. Holnap…..
Nem vagyok nagy rajongója a csirkemellnek, mégis gyakran használom a sietős napokon. Az egyik legkevesebb sütést igénylő húsféle és egy kis fantáziával finom ételeket lehet varázsolni belőle.Ennek az ételnek az elkészítése nem vesz többet 20 percnél és egy jó nagy adag zöldségfélét is magában…..
Végre rászántam magamat, hogy kipróbáljam azt a palacsinta receptet, amit egy durumlisztes zacskó hátoldalán vettem észre. Természetesen azonnal felkeltette az figyelmemet, mert imádom a palacsintákat. Kicsit kezdek is zavarba jönni, hogy rövidéletű blogomon arányaiban milyen sok palacsinta recept…..
VegaTerasz Fitt raffaello golyók 2018.09.22 18:32:06
Manapság annyi életmód típus és étkezési szokás kering a köztudatban, hogy ember legyen a talpán, aki el tud igazodni köztük, de főleg, aki megfelelő háttértudás birtokában választani képes, esetleg összekombinálni a számára megfelelőt. Én sem vagyok ezzel másként, néhány év alatt eljutottam oda,…..
meheszsandor 2019.09.18 15:25:19
Hozzávalók:1 kg burgonya2 dl tejföl2 tojás25 dkg brokkoli20 dkb spenótlevélsó, bors, fokhagyma, szerecsendióvaj, olajElkészítés:Mossuk le jó alaposan a burgonya héját és sós vízbe tegyük fel főni.Ezalatt a futtassuk meg kevés olajon a fokhagymagerezdeket és fonnyasszuk meg az…..
meheszsandor 2019.09.13 20:52:03
shine Kötött pulcsis kedvencek 2018.11.17 18:36:39
Sziasztok! Ma a kívánságlistámról szeretnék veletek néhány darabot megosztani, ugyanis így ősszel és télen nálam hatalmas kedvencek a kötött pulóverek... Tovább..
  Egy igazán mutatós és melegen, hidegen egyaránt fogyasztható húsos, tésztás ételt mutatok be ma. Akár vendégváró fogásként is tálalható, előre elkészíthető. Ahogy én készítettem: A vajas-leveles tészta készítését, már több receptemnél is szerepeltettem. Azt is említettem, hogy jól…..
meheszsandor 2019.08.25 22:21:08
Csodálatos recept. Mindent imádok aminek köze van a tésztához, tehát ez is egy elég sikeres recept lett nálam. www.ujsagomat.hu/lidl/ ha gondolod és szeretnél spórolni, akkor látogasd meg ezt az oldalt, arra használom, hogy akciókat keressek
A pitéktől mindig olyan idillikus érzésem támad. Amerikai filmek jutnak róla eszembe, amik a 20. század elején játszódnak, vidéken. Anyuka kihozza a tornácra a frissen kisült pitét és a sok gyerek mind odagyűlik, hogy azon melegében be is falják az egészet. Ezer és ezer féle változata létezik de…..
Mi is tulajdonképpen a köfte? A köfte a török konyha egyik alapétele, magyar megfelelője tulajdonképpen a fasírt, ami a török köftétől csak fűszerezésében tér el. A köftét, a kebabhoz hasonlóan megszámlálhatatlan változatban készítik. Tájegységektől függően más - más a fűszerezése és az alakja is.…..
Történt az úgy, hogy ma megéheztem, de nem volt kedvem kimenni vásárolni a szakadó esőben. A fagyasztott borsót már megvettem pár napja, mert egy ideje nagyon megkívántam a borsófőzeléket. Na persze nem a menzáról elhíresült lisztes, agyoncukrozott verziót, amiben csak néhány borsószem kiabált…..
meheszsandor 2019.08.08 16:46:36
Hol a recept? Diákcsemege tallér 2010.02.15 21:30:00
Ennél a receptnél kivételesen tudom honnan van, egy régi Rama receptkönyvből. Mivel itt Ramat nem lehet kapni én vajjal csinálom, de úgy is finom.Először is el kell készíteni a tésztát. (kb. 30 db-hoz való a recept)12 dkg lisztet összekeverünk egy mokkáskanál sütőporral. 4 dkg…..
meheszsandor 2019.08.06 15:59:50