Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dicaniosatan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
egyik nap kezembe került a rég nem látott gimis irodalomkönyvem. Belelapozgattam, és Arany János költészetét olvasva bevillant valami... Üdv, HorikaSzeretet? Bruhaha! Ha valamit, akkor jeges rémületet és heves gyűlöletet érzünk. Egy agyunk van, minek szétroncsolni ilyen…..
dicaniosatan 2008.08.15 16:08:03
Annyira viccelnék, de magyar gárdistákkal és mélymagyarokkal tarkított országunkban még félreérthető lennék, pedig ha két barátnő szeret egymásba, az ugyanolyan, mintha egy fiú meg egy lány. Az egyetemi korrektúrázás a legdurvább petting, és még a két barátnő is egymásba…..
Krumplit tessék! Nem először (és valószínűleg nem is utoljára) fordul elő, hogy olyan dologba botlunk, amely meghaladja üzenetdekódoló tudományunkat. Ezúttal is egy olyan képrejtvénnyel találtuk szembe magunkat, ami még egy Columbónak vagy Langdon professzornak is komoly…..
dicaniosatan 2008.07.24 18:17:39
 „Egyik hétvégén leugrottunk a Velencei tóra strandolni.Tiszta hering strand fogadott minket.Vettünk egy üveg pezsit, és megpróbáltunk egy vízhez közeli helyet találni.Sehogy nem fértünk el normálisan hárman, ezért nagyon szorosan kellett feküdnünk a mellettünk lévő…..
Mandiner blog Háre 2008.07.20 13:53:00
  Botrány! A mai, Andrássy úti krisnás felvonuláson nem történt semmi! Úgy tűnik, a Magyarok lemaradtak ezen idegen vallást, kultúrát és életmódot hazánkba gyökereztető, furcsa szerzetek magamutogató felvonulásáról.  Andrássy úti kémeim jelentése szerint a…..
 Közhelyszámban megy Bibó gyakran idézett megállapítása. Demokratának lenni annyi, mint nem félni. Ma errefelé a baloldali értelmiség fél. Jogos-e a félelmük? Mi a teendő? A minapi melegfelvonulás mindenkit elgondolkodtatott. Hogy hogyan tovább Magyarország? A Joggal a…..