Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bicskeib

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Slim3 Fruzsi Vége -8.7 kg 2012.06.07 18:43:00
Fruzsi Örülök annak, hogy rátaláltam a blogra, mert bizony hosszú évekig hittem, hogy én már sose lehetek „jó nő”. Beletörődtem, hogy dagi vagyok, „elfogadtam” a súlyom és nagyon igyekeztem elhitetni magammal, hogy én így is kiválóan érzem magam. Szerencsére nem…..
Egy hete nem futok. Őrületes formában voltam pedig, már jó ideje tartottam a stabil 50 kilométeres heteket – az az én szintemen jó. Az utolsó hómentes szombaton még szaladtam egy 15-öst – azért csak annyit, mert a szembeszél befújt a nem igazán futásra való sapkám…..
Már tegnap este letáborozott egy félőrült Dallasban, hogy nehogy lekésse a június 24-i iPhone 4 premiert. Igen, az még hat nap. Tegnaptól számítva hét. Addig sátorban lakik a csávó. A video elején úgy tűnt, hogy egy igazi kis Tarantinóval van dolgunk, de aztán a beszédből…..
bicskeib 2010.06.19 17:41:16
@landilevente: persze, ennyi az egész.

Én csak azt nem szeretem, ha valaki úgy szerencsétlen kis faszozza le, hogy végig sem gondolja az egészet...azért szólja le, mert más, mint a többi.
bicskeib 2010.06.19 19:57:52
@norbi2k: Természetesen nem lehet tudni, h keres e vele annyit. Abból indultam ki, hogy kb. ugyanakkora várakozás előzi meg az iPhone4-et is, mint áprilisban az iPadet, és a megjelenéskor az ebayen 5000 $-ért kelt el egy belőle. Az ebay nem biztos, az összeg viszont tuti. Talán még post is volt itt erről...

Gondolj bele: egy gazdag ember, aki szeretne az elsők között iPhone 4-et, várakozás nélkül, mindegy a pénz alapon, meglátja ezt a fazont, és azt mondja neki: öcsém, itt van 5 rugó, add nekem az 1. telcsit. Válasz: Okay dude. :)

Kíváncsi leszek nagyon mi lesz a vége. Amúgy meg nem is a pénz a lényeg, hanem az, hogy olyannal kapcsolatban csinál valamit, ami nagyon sok embert érdekel, ezért lesz hír belőle. Izgatott mindenki az új telefon miatt, minden részlet szenzáció, még ez a fickó is. De ezért nem kell lefaszozni. :)
Appleblog Bocsánat 2010.06.04 14:44:46
Nem volt szó eddig politikáról az Appleblogon, és ezután sem lesz, de NORMÁLISAK EZEK?..
Ebben a posztban Kiss "katizsuzsi" Kata olvasónk beszámolóját adjuk közre a márciusi prágai fémaratonról: Novemberben érkezett a felhívás legkedvesebb barátnőmtől, hogy utazzunk el tavasszal egy hosszú hétvégére a közeli ékszerdobozba, Prágába. 6 fős csapatunk adott…..
Futóblog Hogy volt, hogy volt! 2009.09.06 14:37:00
Befejeztük. Én már írtam Twitteren, hogy az utolsó kilométerek amolyan "sétálás / mászás" jellegű mozgássort öltöttek, ettől függetlenül, akárhonnan nézzük is, teljesítettem a 13,8 km-ess távot. (Winkler meg levetett trikóban, a szél beleborzolt frissen vágott…..
bicskeib 2009.09.06 18:00:49
Igen, igen, tudom, a dizájn nem a legjobb, aminek köze lehet ahhoz, hogy nagyjából másfél óra alatt készült el 2008. elején. Mivel azóta is ha van szabadidőm, inkább írok, mint tervezek, az Appleblog több mint egy éve ugyanolyan, mint az első nap: van nála szebb is. Cserébe…..
Farkas is kapott egy szinkronos előzetest. Forgács Gábor (aki szerintem az egyik legtehetségtelenebb szinkronszínész) suttog baljóslatúan, csak egy a baj, tőle nem tudom ezt komolyan venni.Az angol nyelvű előzetes erre található...
Futóblog Nike és Apple 2009.02.15 20:13:00
(apró megjegyzés: a poszt egyes linkjei az iTunes alkalmazás releváns részeit nyitják meg.) A világ talán két legismertebb márkája, az Apple és Nike között évekre visszanyúló üzleti kapcsolat és viszony van. Kiegészítő termékeket gyártanak, nem zavarják, inkább erősítik…..
Az alábbi probléma sok ügyfelet érinthet még, aki az ominózus biztosítóban bízva autókáztak. A MÁV ÁBE szelleme kísérteni fog még egy darabig.Tisztelt Zugügyvéd !Sajnos én is az áldott emlékű MÁV Biztosítónál kötöttem kötelezőt(mint még legalább kétszázezren), az…..
bicskeib 2009.01.29 18:54:20
@vadparaszt: Ha holnap összetörsz vkit az autóddal, gondolom egyből felajánlod, hogy kifizeted neki kp... Akár Polski Fiat, akár Audi A8, nem? Azért hívják felelősség biztosításnak, mert ha kárt okozok, akkor a biztosító kifizeti helyettem. Ez a jó benne: ha már béna vagyok, és összetöröm egy kedves állampolgár társam vagyontárgyát, akkor ne kelljen már azért izgulnia, hogy van-e pénzem kifizetni vagy sem. Picit gondolkodj már...
Futóblog Vega vagy-e? 2009.01.29 15:41:00
Még a novemberi - New York Marathoni - csülkös ebéd idején felmerült bennem ez a kérdéskör. Marha sok (4 nagyobb darab) csülköt sütöttem, a futóbarátaim egy része meg krumplit evett magában. Néztem is bambán, basszus ezért dolgoztam 5 órát a konyhában? Azt…..
Appleblog Jöhet az iPhone nano 2008.12.16 17:16:00
Hát, szalmaszálnak is vékony, de egyeseknek okot adhat a bizakodásra, hogy nyilvánosságra került egy tok, ami a megszokott méretű iPhone-hoz túl kicsi, az iPod nanóhoz meg túl kövér, ráadásul a formája is inkább az Apple-mobilt idézi. Most vagy készül egy kisebb telefon is, vagy…..
Futóblog A hittérítés alapjai 2008.10.17 08:38:00
Kimentem Zsiga barátomhoz diszkrét, Üröm és Csillaghegy között magasodó sasfészkébe, hogy tanulmányozzam a csokiszökőkutat, melyet a TV Paprika újság részére tesztelünk. Mindez a Futóblog olvasói számára csak egy elrettentő példa lehetne a sok közül, de nem erről akarok…..
Alig egy hónap alatt hárommilliót mobilt adott el az Apple, és semmilyen jel nem utal arra, hogy a vásárlási kedv csökkenne. Ezt az eredményt Michael Cote telekommunikációs elemző szerint érte el a vállalat, Cupertino azonban nem kívánta kommentálni a spekulációt, ahogyan azt sem,…..
Most jött a hivatalos infó: augusztus 22-től nálunk is kapható az Apple mobilja. A T-Mobile-tól kaptam a sajtóközleményt, szóval ez teljesen biztos, nem pletyka, Angelday-nek igaza volt, 16 nap múlva bemehetünk valamelyik kereskedésbe, és megvehetjük a telefont. Winkler János, a…..