Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kompakt

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikrofon séró, nyikorgó bőrcucc, rasszizmus és karate, ez a hetvenes évek! Hősünk pedig a Sárkány közbelép című filmből ismert feka csávó, aki szétcsap a rendőrök között. Persze a jelenet kapcsán rengeteg kérdés kerül elő, de mi ezzel nem foglalkozunk, mert ez a jedi…..
kompakt 2012.11.24 17:08:07
@dutch: "Dopeman volt a szinkronja a srácnak"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Dynapac Red Carpet az a fajta gép, amiből szerintem soha sem lesz semmi. Hozzá képest a térkőterítő berendezés egy hétköznapi használati eszköz. Még akkor sem hiszek benne, ha a Dynapac amúgy egy nagyon is létező útépítőgépes cég. Ettől függetlenül nagyon…..
Subba Eközben Budapesten 2012.07.12 13:18:00
"Őszintén, szerintem bedzsinázták" Köszi Zolika!..
Magyar a magyarnak addig barátja, amíg tud hasonulni vele... Észrevettem, hogy a magyar azokat az embereket kedveli, akik az övéhez hasonló házban laknak, hasonló ételeket esznek, hasonló helyekre járnak szórakozni, hasonló javaik vannak. Azokkal az emberekkel, akik másféle házban…..
kompakt 2012.06.13 20:51:55
Érdekes, én nem érzem sem az arcoskodást, se a nagyképűsködést. Büszkeséget érzek belőle, mert letett valamit az asztalra.

A kommentek viszont frenetikusak, nagyszerűen kivetül bennük a poszt mondanivalója.

@town: "Az ilyen soha nem tudja feldolgozni, hogy nem "jó családba" született, ...
Ezek állandóan kompenzálnak, dicsekszenek..." - ezzel viszont nagyon egyet értek...
Nem is olyan régen még arról volt poszt, hogy az autósok nem használják a csepel-szigeti gerincutat. Már akkor is gondoltam, nem sokáig marad ez így, az autósok megszokják, aztán előbb-utóbb megjelennek itt is a hülyék. Heti rendszerességgel járok erre, és már többször láttam…..
kompakt 2012.04.25 17:15:20
@"streetfighter":
"A posztolónak eszébe sem jutott, hogy fékezzen és segítse a baromarcú előzését? Ilyenkor a sok birka egymás seggében megy, tükröt nem néz, és az előző esetleg nem fér be közéjük."

De mi a f@szért kell egyáltalán elindítani az előzést, ha szemmel láthatóan nem leszel képes az egész sort lehagyni? Neeeem, ő akkor is előz és inkább betrollkodik két türelmesen haladó autó közé. Nyilván ezzel hagyva kb. fél métert maga előtt-mögött.
Én se vagyok az a tötymörgős típus, + ha épp olyan kocsi van alattam, akkor nyilván előzök is, de ha nem, akkor ülök a seggemen nyugodtan, és kemény 14 másodperccel később fogok hazaérni. Juj.
Subba LIKE! Courtney Stodden 2012.04.17 10:53:00
Ki ő?? Hát lényegében egy kis 17 éves whitetrash senki, akit tavaly(!!) elvett egy C osztályú színész. Azóta viszont igazi kaliforniai királykisasszonynak gondolja magát, sőt általános celebnek és popsztárnak. A neten egész sok minden található rólapl. a lent látható…..
kompakt 2012.04.17 13:03:44
   Az ember lánya gyanútlan lény, ha csak úgy flangál egy plázában és nem elég gyakorlott. Mert ugye milyen kedvesnek is tűnik, hogy leszólítják, szeretne-e egy ingyenes sminktanácsadást. Ki ne vágyna egy randa hétköznap délután egy felderültre rajzolt orcára, némi…..
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
Mutattunk már nektek mindenféle arcra ragasztható csodát az instant szemsminktől a tusvonalon keresztül a villámokig. Úgy látszik azonban, a téma kiapadhatatlan, legalábbis a Face Lace erről tanúskodik. Ez pontosan az, aminek hangzik: arccsipke.A kínálat a visszafogottabb, szemnél…..
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kompakt 2012.02.18 14:12:13
@Silverstein: ne viccelj, csak amíg felnyílik a garázskapu az egy fél perc, aztán lendületből felhajtok... sose néztem még, hogy mögöttem túlélték-e...:-)

@gyvy: ennek a kocsinak alapból is üveghangja van. Mondták már, hogy néha nem árt kihajtani a belét. Ezzel csak az a baj, hogy 70-nél már visít az 5-ösért, 80-nál meg keresem a 6. sebességet :-)))
Valami cső megrepedt és nem izél (egyszerűen nem tudom hogy fogalmazzam :-D) a motorban, minek következtében néha olyan, mintha túl alacsony fordulaton mennék és le akarna fulladni, holott nyomom a gázt mint a hülye.
"esetleg ha egy szerelő ránéz" A szerelők eleve indokolatlanul gonoszak, mikor meglátják "jaj istenem, francia...", azután megnézik és azt mondják adjam el.
Geekblog Hadak útján 2012.02.02 08:44:00
Steven Spielberg, akit annak idején korunk nagy mesélőjeként emlegettek (annak idején – ehhez a titulushoz már rég nem méltó), sosem ment a szomszédba egy kis szentimentalizmusért. Mindig késztetetést érzett rá, hogy a lehető leghatározottabban, legközvetlenebbül közölje a…..
kompakt 2012.02.02 13:06:48
@think different: mert ott az amcsik osztályoznak, ők pedig csak az ilyen primitív, hatásvadász, szájbarágós filmeket szeretik.
Komolyan mondom, a legnagyobb jóindulattal ültem le tegnap este a tévé elé, és egyáltalán nem azért, hogy fikázhassam egy kicsit az Eurovíziót és Philipet, de ami az M1-en folyt a jobb sorsra érdemes Gundi vezényletével, az többszörösen is kiérdemelte a botrányos jelzőt. Ott…..
kompakt 2012.01.30 11:36:08
@*vél*: nem azért a 20 fillérért, de azon kívül, hogy mindkettő zongorával kezdődik, mint kb. 1 milliárd másik dal, milyen hasonlóságot hallasz?
Az egyetlen értékelhető produkciót a Compact Disco-tól láthattuk, és higgyétek el, nem egyszer hallottam őket élőben, elképesztő élményben volt részem.
Fábián Juliékra még kíváncsi vagyok, minden egyéb dalt le lehet húzni a wc-n.
2perc Érezd a különbséget 2011.10.19 13:24:00
2perc.blog.hu..
kompakt 2011.12.13 16:59:58
@eric: elmebajnoknál a pont.
valóban egy primitív bunkó pöcs lehetsz, ezek után messziről kerülöm a Vastagbőrt.
Nem ez volt a legszínesebb adag az idei válogatók során, de ez már az utolsó volt, ami azt jelenti, hogy most megtalálják a még hiányzó embereket abba a 150-be, akik mennek az ún. Táborba, vagyis a többnapos kiidegelésre, ami után már csak 24-en maradnak. Most vettem csak észre…..
Képzeld csak el, hogy a barátoddal/barátnőddel elmentek moziba, hogy megnézzetek egy közepes csöpögős, de mégis nagyon megható és fölöttébb aranyos filmet, amit természetesen Hollywood aktuális „dollársztárjaival” adnak el. Mire számítasz? Közepes filmélményre, kis…..
hogyvolt Aranypart - 1x05 2011.08.30 06:29:00
Egy hét telt el azóta, hogy Beki felrángatta Pörkölt nevű nyulát a siófoki villának csúfolt kalyiba tetejére vezető lépcsőn, Pókmajom meg ugyanazzal a lendülettel otthagyta a munkát a picsába, hiszen ő nem szegény, vagy hogy is mondta a Viasat3 nyakára nőtt, BB Évi-nagyságú…..
hogyvolt Aranypart - 1x04 2011.08.26 06:16:00
Tegnap Melli a forgatókönyvnek megfelelően bemártotta Levi és Beki románcát Szaránál, aki Levi otthonfelejtett csaja, és csak a 76-os méretű fekete női cipőre hajazó műanyag telefonkészülék…..
„Pár hete a neten felszedett egy lányt. Még nem történt semmi, eddig kétszer találkoztak, de szerintem ez is gáz, mert miért találkozott vele kétszer? Sakkoztak, kártyáztak, bélyeget cseréltek?” - levélírónk irigyli barátnője harmonikusnak látszó kapcsolatát, pedig…..
  A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) állatvédő szervezet egy interaktív plakátkampányt indított nemrégiben Szingapúrban a Mccann Worldgroup reklámügynökség segítségével, hogy felhívja az emberek figyelmét a divatos bőrcsizmák, táskák és övek…..
Gyakran teszem fel magamnak ezt a kérdést, amikor egy-egy táncos szórakozóhelyen tetőtől talpig igazi csúnya arany színben pompázó lányok mászkálnak mellettem. Nem tőlük függ a válasz, azonban valóban az arany az ezüst, a bronz és egyéb csillogó társaik szinte mindig jolly…..
 Képek: Purseblog..
kompakt 2011.06.26 09:19:40
@chipanddale74: ugyenerre gondoltam én is...
A szakértők szerint az óriás majom írná le legjobban a Főváros mostani állapotát. A Főváros új címerében továbbá szerepelni fog egy terepjáró, ami a Combino sínén kutyaszarba hajt. Készül Budapest új arculata. A tervek szerint a kék-sárga-piros lobogót Románia…..