Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tóthlili

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tvblog Fenyegetik Joshi Bharatot 2009.09.24 18:33:00
Öntsünk tiszta vizet a pohárba: nem nézem rendszeresen Joshi Bharatot, inkább csak részleteket kapok el a műsorból. Viszont ezek láttán sosem értem a habzószájú véleménynyilvánítókat, akik valószínűleg nem nézik a talkshow-t (vagy nézik, hogy utálkozzanak, mint Howard Stern…..
Orbán Viktor és támogatói törekvése az, hogy ő legyen a szuverén: olyan felhatalmazással (túlnyomó mértékű győzelem), politikai bizalommal (legitimitás) válasszák meg, amely szabaddá teszi az általa helyesnek vélt döntések meghozatalában.   A szuverenitás értelme nem…..
Subba Ebédre zsidóvicc 2009.08.03 11:55:00
Azt hiszem a legrosszabb rabbis vicc sem ér fel ezzel: többtucat választott tisztségviselőt, köztük öt rabbit tartóztattak le New Jerseyben különböző gazdasági bűncselekményekért. De mik is voltak ezek? Többek között izraeli donorok által felajánlott emberi szerveket és hamis…..
Már lassan 1 éve van párom, eleinte azt hittem róla, hogy ő a tökéletes férfi, az ideál, ahogy teltek a hónapok, egyre agresszívabb lett, szexuálisan is. előtérbe került a a volt párja, ment az sms, telefonhívások, néha összefutott a csajjal, elvitte ide-oda, a csaj IS KERESTE A…..
Közreadták a legtöbb felajánlást kapott alapítványok listáját. Megint, sokadjára a Gyermekrák Alapítvány kapta a legtöbb pénzt, szám szerint 397 797 697 Ft-ot. Rákos gyerekeknek adakozni rendkívül nemes dolog, de rákos gyerekek állapotával visszaélni, ezen nyerészkedni…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
tóthlili 2009.04.27 14:10:46
Engem ennek a blogbejegyzések a bornírtsága, jólértesültnek látszani akarása, tuskósága, elmebeteg hasonlatsora borított ki annak idején, de nagyon. Szintén storyonline, blogok

Kolonics...

Aztán bementem a szeribe és szinte fa arccal daráltam el a Krisztának a hírt. Ő ugyanis annak a rovatnak a szerkesztője, ahová is alig másfél hete fotóztuk a sportolót. Szexin, vidáman, félmeztelenül. A csajok is paffok voltak, mint a bűvös sárkány, de mondtam nekik, hogy még nincs kint a neten semmi, mert eddig még nem publikus a dolog, tehát ennyit tudok, amit sms-ben kaptam. Aztán azon beszélgettünk az első megrendülés után, hogy holnap van utcán a cosmo, amiben még jókedvűen vigyorog a fiú… És hát sok veszéllyel számol egy lapkészítő, de ilyen megemészthetetlennel és kivédhetetlennel nem. Már hogy azzal, hogy meghal az, aki szerepel a magazinban. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy mi van, amikor megjelenik a lap és a család látja a fényképet. Az valami leírhatatlan fájdalom lehet. Bele sem tudok gondolni. Vagy inkább nagyon nem szeretnék…
Persze gyorsan szóltam a cosmo.hu-ba is Alexának, hogy írjon egy anyagot Kolóról, a sportolói sikereiről és tegyük ki a még meg sem jelent képet a főoldalra – így gyászoljunk mi. A Maximában is cseréltettem, kivettem iziben egy cikket a jövő heti lapból, helyére megrendeltem egyet Kolonicsról, mert azt gondolom, egy ilyen nagy sportoló tragédiájáról több, mint kötelező megemlékeznünk.
És én még fél órája azon dühöngtem, hogy elegem van abból, hogy a médiában azokat a lányokat, akikről mindenki tudja, hogy hát mit szépítsem a dolgot k…va – modellnek nevezik. Hol van ez az egész piszlicsáré dolog ehhez a döbbenetes halálhoz képest.
Nyugodj békében!


Írta: szabo.patricia
És még nehezebb azoké, akik eldöntik, hogy kik is tartsák azokat a bizonyos táskákat. Tudjátok a szürkéket, melyeken sandán, de még inkább fémesen megcsillannak a tucatnyi "reflektorral" bevilágított stúdió fényei. Azokban a táskákban fognak rejtezni a nagy összegek,…..
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
comment:com Pimasz úr alámerül 2009.03.23 14:32:00
Nagy hiány van a magyar médiában rejtett kamerás, oknyomozó riportokból, a táska mélyén pislogó objektív országos csatornán legfeljebb a Naplóban tűnik fel néha, ott sem lepleznek le ugye semmit, a cél ahogy mondani szokás a társadalmi jelenségek feltárása, vagyis hogy senkinek…..
Ha ügyesek vagyunk, és nem merült le az elem a távirányítónkban, akkor ma este egyszerre tudunk szórakozni, és pallérozni szellemünket. Itt van például rögötn a Radnóti 100 című ismeretterjesztő show, amiben ma arról lesz szó, hány nőhöz írt egyszerre szerelmes verset…..
rs9kvzoo ma SZERDA van! 2009.01.28 14:13:00
Hűűűű! Na hát ez aztán a megállapítás:) De ezen túl azért nem árt ha eszetekbe vésitek, hogy akkor bizony folKocsma:) este vár bennetek a Fondor zenekar, Papp Endre és az ő összes barátai:) Engedjétek meg, hogy egy nem teljesen ide vágó videoval lepjelek meg benneteket. De…..
A Futóblog egyik sztár-aktív kommentelője Zsola meséli el, hogyan adott le Norbi nélkül 90 kilót egy év alatt. Át is adnám neki a szót.A blogon többször felmerült kérdésként, hogy miként lehetséges 90kg-ot leadni egy év alatt, hát megírom. Bár megfosztom magam attól az igen…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
Az MTV Az Este c. műsorának július 10-i adásában sajátos párbeszédet láthattunk a betiltott étrend-kiegészítőket forgalmazó orvos, Lenkei Gábor, valamint Falus Ferenc országos tisztifőorvos között. Ebben Lenkei Gábor tett néhány olyan állítást, amelynek valóságtartalmát könnyen ellenőrizhetjük. De…..