Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hir6kommentár

2 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Azért a kijárási korlátozások és önkéntes karanténba vonulások idején azt mondani, hogy a csomag címzettje többször sem volt otthon, hát ehhez kell pofa. Az Express One futárja elvileg járt Dávidnál, de erről sem Dávid, sem a bejáratot figyelő kamera nem értesült. A csomag története elég…..
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
hir6kommentár 2020.02.07 13:48:34
www.kh.hu/cimletvaltas

A posztoló azt rontotta el, hogy nem címletváltást kért... ha azt megtagadják mehet a fiók ellen a feljelentés
Márta és a két tűzhely, na meg a címirat mind mind egy kommunikációs fekete lyukban keringenek hetek óta. A Posta és az Euronics nem tudja megoldani a helyzetet, szóval nem tudni, min rotyog majd a karácsonyi töltött káposzta, de a jelenlegi állás nem biztató.  Szükségünk volt egy kombinált…..
Dániel olvasta a posztot a házról, ahová nem lehet/szabad/tudják bekötni a netet és elküldte nekünk a saját történetét. Kísértetiesen hasonló, most az Invitel nem reagál a megrendelésre, pontosabban az alvállalkozó nem bukkan fel, valószínűleg ott lehet a gond. Írtunk az üggyel kapcsolatban az…..
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
A szocializmusban óriási népszerűségnek örvendtek az autónyeremény-betétkönyvek, amikkel a szerencsések a Merkur-lista és hosszú évek várakozása nélkül válhattak mondjuk Zsiguli vagy Wartburg tulajdonosokká. A gépkocsi piac megnyitása aztán betett ennek az üzletágnak, de…..
hir6kommentár 2019.01.24 14:04:39
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
hir6kommentár 2019.01.14 09:56:16
A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire. Ilyen volt Egri János és az Elmebajnokság, azaz az angol Mastermind hazai verziója,…..
hir6kommentár 2019.01.04 07:47:49
filmkultura.hu/regi/2004/articles/profiles/badar.hu.html

NEM védem a tv2-t, de Badára nyilatkozta le ...
Egy jó parfüm állati nagy vonzerővel bír. Hát ki ne akarna úgy illatozni, mint a sztárok vagy a luxusfeleségek? Ráadásul azok a csudaszép üvegek! Ha ölni nem is akar mindenki értük, azért egy Paco Rabanne-t, Bulgarit, Hermest sokan szeretnének a polcra. Sokkal többen, mint ahányan megengedhetik…..
hir6kommentár 2018.11.29 09:40:32
Csak egy kis kivonat az adatvédelmi irányelvekből:
"külön technikai figyelmet fordítunk arra hogy az Ön adatai és a számlázási információk biztonságban és védve legyenek a
parfumok-kedvezmenyek.ecwid.com/ oldalon történő rendelés során."
"www.shopglamour.eu/shop/ teljességgel egyetért azzal, hogy az Ön adatainak használata során azok a legnagyobb biztonságban legyenek"

és a weboldal egy harmadik domain-en (.club) töltődik be...

"Ez a polc a weboldal feltételeinek szerves részét alkotja ami két fél egyezségén alapszik.

Jogunkban áll a polc frissítésére megadott időközönként. Minden polcon és feltételen való változtatás vagy javítás automatikusan a web oldal tartalmának változásával jár. "

Ezt nem is értem... szerintem google translate lehet....
Fotó: Tóth Zoltán, Hypnotic.hu Honnan tudod, hogy a Hangyász van kész, nem a tulaj? Az autós projekt nem olyan triviálisan egyszerű ám, mint megmászni a Himaláját. Ott egyszerre csak elfogy fölfelé a hegy, és amikor a semmibe lendíted a csákányt, tudod, hogy megjöttél. Nem így a motorsportban. Ha…..
Mit mást lehetne erre mondani: hajrá, Kitartó WizzAir utas! Tisztelt Tékozló Homár! Egy érdekes történetet szeretnék Önökkel megosztani, ami szerintem nemcsak velem fordulhatott elő, de én biztos, hogy végig is fogom vinni azt a megoldásig. 2017. februárjában az a gondolatom…..
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
Az angol reptereknek régóta rossz hírük van, teljesen megérdemelten. Nyilván lehet szerencsénk egy-egy flottul sikerült érkezéssel, vagy indulással, de gyakoribb, hogy sík ideg az utas, mire túljut valamelyik procedúrán. Az elmúlt hetekben volt szerencsénk újra a szenzációs London-közeli fapados…..
hir6kommentár 2018.06.26 10:44:10
@adrfst: legközelebb majd menj ki T-90 perc és lekésed, és a következő post-ot te írhatod... :)
A 3 éve bevezettt CSOK, vagyis a családok otthonteremtési kedvezménye irtóra felpörgette a lakáspiacot. Bár igénybevétele viszonylag korlátozott körnek lehetséges csak, de pár hónapja lazítottak a szabályzásán (kevesebb papírmunkával, gyorsabban, könnyebben lehet megkapni), így biztosan sokan fognak…..
Írtó nehéz minden szempontból megfelelő lakást találni, így, ha végre megvan a megfelelő otthon, az ember semmit nem akar, mint baromi gyorsan aláírni a szerződést, és letudni a fizetést. Utóbbinál általában az ingatlanbizniszbe keveredőket - legalább is az átlagot - várja egy embert-, házasságot-…..
hir6kommentár 2017.12.04 17:26:58
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: elég lett volna a győri fiókban egy "elnézést, mi nem értünk hozzá, XY fiókban kellene intézni" - és máris egy gigantikus pirospont lett volna a történet vége.
hir6kommentár 2017.12.05 09:53:14
@Kotit: tehát inkább hazudnak, mint elégedett ügyfeleket tartsanak meg?
Néha a legegyszerűbb cipős ügyet is fel lehet turbózni, mondjuk egy kis egészségbiztosítási kártyával.  Tisztelt Homár! 2016.szeptemberében vettem egy cipőt egészségpénztár kártyára a Pólus Centerben. 2017.februárjában a cipő mindkét belső oldalán felvált a bőr. Visszamentem az üzletbe ahol…..
A Pelikán Bababolt szerepelt már a Homáron másfél éve, akkor a stílus és a jómodor hiányzott néhány egyéb dolog mellett az üzlet repertoárjáról. Az, hogy valaki lelkileg amúgy is sokszor labilisabb terhes nőkkel és kisbabás anyákkal gorombáskodjon látszólag minden ok…..
hir6kommentár 2017.05.12 12:21:15
www.albatrosz-babaaruhaz.hu/page.php?id=5 csak hogy megmaradjon az utókornak, hogy 2 webshopot is futtatnak... (bár lehet van még pár madaras shopjuk...)
  Rejtélyes eset. Vajon hogyan küld valakinek rendszeresen sms-t a Budapest Bank, ha az adatbázisaiban nem találja a számát?  Tisztelt Homár! Tudom az én ügyem nem egy hihetetlen különlegesen kiakasztó történet, de szerintem egy jó példa arra, hogy a bankok mennyire nem foglalkoznak egy egyéni…..
A teszkó régi szlogenje sokkal őszintébb volt: „A legkisebb is számít”. Sóher a cég, de legalább őszinte. A mostani, a „Jó dolgok várnak” simán hazugság, erről most komoly tapasztalatokat szereztem. Tíz napja rendeltem online bevásárlást, mert rákényszerültem a betegségem miatt. A vállalt szállítási…..
hir6kommentár 2016.09.17 09:39:46
@Lucifer Morningstar: kiszállításnál NEM lehet sem készpénzzel, sem Erzsébet utalvánnyal, sem más egyébbel fizetni, csakis kártyával. A saját kuponjaikat is csak az online felületen fogadják el. (Az autón is van matrica, hogy nincs készpénz a kocsiban)
hir6kommentár 2016.09.17 09:40:34
Hát ez a szülinapi nyereményeső nagyon melósan sem akart a lelkes vásárló nyakába zúdulni!  Kedves Hilda! A Penny születésnapi játéka kapcsán lenne pár észrevételem. A játékról annyit, hogy a blokkokon levő adatokat kell feltölteni, cserébe ajándékokat nyerhetünk. Nos, a feltöltésekért…..
A saját zsebre dolgozó alapítványokról szóló sztorikban mindig különösen elkeserítő az a járulékos kár, amit az alapvető bizalom megtépázásával okoznak az emberek segítőkészségét megcsapolók. Az alábbi levél is emiatt elszomorító. Természetesen megkeressük az ügyben a másik felet. (A Homárra ritkán…..
hir6kommentár 2016.06.21 17:02:02
@kiskár: Miert kellene tanulopenznek tekinteni? Ezzel az erovel van 300-400 ezer potencialis "tanulopenz" lehetosege minden koklernek, ebbol azert par evtizedig el lehet karcolgatni. Igenis legyenek pellengerre allitva a hozza nem erto, hitvany modon (nem) dolgozo, alkalmatlan emberek. Ha nem jo szakember csinaljon mast!