Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hir6kommentár

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész világot sokkolta a moszkvai lefejezős dada esete. A borzasztó bűntény rávilágít, hogy jómódú szülők gyakran egészen elképesztő felelőtlenséggel bánnak saját gyermekeikkel. Nézzük, mik azok a legalapvetőbb dolgok, amiket mindenképp csekkolni kell dadaválasztásnál!..
hir6kommentár 2024.03.21 14:03:56
 Ha találákozunk egy személyi edzővel, magunk előtt egy valószerűtlenül fitt, és jó erőben levő embert látunk. Rosszabb esetben még össze is húzzuk magunkat, mert mi talán még nem tartunk ott a testépítésben/alakformálásban/állóképességben, mint az, akitől éppen a…..
Egy, az egészségére valamit is adó ember számára kevés időszerűbb kérdés van mostanában annál, hogy van-e értelme az online mozgásterápiának (vagy akár személyi edzésnek). Sokan eleve elutasítják a digitális foglalkozásokat arra hivatkozva, hogy ezek messzemenőkig igénylik a személyes jelenlétet. De…..
hir6kommentár 2024.03.01 11:43:31
Kedves Vendégeim!2011 Szept.5-től megnyílt budapesten a régi sporttemplomhelyén a bázis edzőterem! Szeretettel várok minden régi és új vendégemet ide edzeni!ross tr- harcművészet, konditerem, caining terem, aerobikbövebb info a linken: www.abazis.hu..
hir6kommentár 2024.03.01 11:42:30
Személyi edzőt kereshetsz a tutitrener.hu weboldalon is. Sok sikert!
Női fitness gyerekes anyukáknak privát környezetben. Sokszor merül fel a kérdés, hogy hova mehetnének az anyukák edzeni gyerekkel együtt mielőtt még óvodába kezd járni. Egy kedves barátom Szakál Kata 2 éve indított el egy privát női fitness stúdió és fitness edzőterem vállalkozást, a SHE Fitness…..
hir6kommentár 2024.03.01 11:41:00
Régi álmom, hogy megtanuljam az angol nyelvet és végre folyékonyan beszéljek angolul...   Unom már, hogy hetek óta keresgélek a különböző magántanár-adatbázisokban, de nem…..
hir6kommentár 2024.02.29 15:22:42
Lehet eddig nem jó magántanár-adatbázisokban keresgéltél? A tutimagantanar.hu oldalon többszáz angol tanár elérhetőségét találod.
Szerintem senki nem olvassa ezt a blogot, de azért írom, hátha majd egyszer a messzi-messzi jövőben legalább egy valaki a "kezébe veszi". Ezen a héten inkább több volt a bosszúságom, mint az örömteljes eseményem. Az egészről az tehet, hogy az egyetemen elkezdődött a következő…..
hir6kommentár 2024.02.29 15:19:11
Az eredeti cikk az oktass.hu-n található itt: Mitől lesz kiemelkedő egy magántanár?  Az egyik legjobb érzés egy magántanárnak, amikor a tanuló hálás és élvezi a tanórákat. Összegyűjtöttünk 3 tippet, ami segít, hogy valaki kiemelkedően jó magántanár legyen. 1. Találja meg a közös hangot a…..
Gyakran hallom a környezetemben lévő idősebb emberektől, hogy ugyan szükségét érzik a testmozgásnak, de a futásra nem tudják rávenni magukat, az otthoni edzést unalmasnak találják, az edzőterembe pedig nem mernek lemenni, mert attól tartanak, hogy kinéznék maguk közül őket a fiatalok. Mi hát akkor a…..
hir6kommentár 2024.02.27 12:15:44
Sosem késő elkezdeni - téged is vár a tutitrener.hu Találj könnyen, gyorsan új ügyfeleket!
Akik követik a Facebook oldalamat, tudják, akik nem, azoknak most mesélem el: pár héttel ezelőtt edző lettem. Vagyis az én olvasatomban inkább "edző". Azért idézőjeles edző, mert a megszerzett oklevél és megszerzett tudás ellenére nem gondolom magamról azt, hogy igazi edző vagyok. Nemcsak azért,…..
A víz nagy úr Úgy vélem sok hasonlóság van az ember és a kávé között, talán épp ezért tart a barátságuk több, mint 1000 éve. Egyik ilyen hasonlóság a víz meghatározó szerepe. Úgy mondják, az emberi test tömegének több, mint a fele víz, tehát ha végig gondoljuk, egyáltalán nem mindegy, milyen vizet…..
"Divattá vált személyi edzőnek lenni" - olvashatjuk egy nemrégiben megjelent cikkben, mely a mainstream fitnesz-testépítő médiában jelent meg. Önsorsrontó hivatás - miért ne legyél személyi edző? A cikket olvasva derült égből villámcsapásként ért a felismerés: atyaúristen,…..
MotivÁlom Edzés alapok 2016.05.05 19:35:00
  Kicsit kivoltam ezen, mert rájöttem, hogy túl sok mindent szeretnék belesűríteni egy darab bejegyzésbe, így kissé hosszadalmas volt, mire megalkottam és rájöttem, hogy az információcsöpögtetéssel többre megyek.   A lényeg a lényeg, hogy ebben a bejegyzésben az alap dolgokkal ismertetlek meg, amik…..
Van az úgy, hogy reggel felkelsz, megnézed a naptárad. Látod, hogy edzésnap van, ráadásul egy erős résztávos edzés jön. Tudod, hogy nem fog menni, mert nem jól aludtál és egyébként is kiemerítő napok vannak a hátad mögött. Azt is tudod, hogy két hónap múlva itt a verseny, amire készülsz és most úgy…..
Aki tud jó angol magántanárt az szóljon!!..
hir6kommentár 2024.01.16 11:13:13
via GIPHY Azért a kijárási korlátozások és önkéntes karanténba vonulások idején azt mondani, hogy a csomag címzettje többször sem volt otthon, hát ehhez kell pofa. Az Express One futárja elvileg járt Dávidnál, de erről sem Dávid, sem a bejáratot figyelő kamera nem értesült. A csomag története elég…..
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
hir6kommentár 2020.02.07 13:48:34
www.kh.hu/cimletvaltas

A posztoló azt rontotta el, hogy nem címletváltást kért... ha azt megtagadják mehet a fiók ellen a feljelentés
Márta és a két tűzhely, na meg a címirat mind mind egy kommunikációs fekete lyukban keringenek hetek óta. A Posta és az Euronics nem tudja megoldani a helyzetet, szóval nem tudni, min rotyog majd a karácsonyi töltött káposzta, de a jelenlegi állás nem biztató.  Szükségünk volt egy kombinált…..
Dániel olvasta a posztot a házról, ahová nem lehet/szabad/tudják bekötni a netet és elküldte nekünk a saját történetét. Kísértetiesen hasonló, most az Invitel nem reagál a megrendelésre, pontosabban az alvállalkozó nem bukkan fel, valószínűleg ott lehet a gond. Írtunk az üggyel kapcsolatban az…..
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
A szocializmusban óriási népszerűségnek örvendtek az autónyeremény-betétkönyvek, amikkel a szerencsések a Merkur-lista és hosszú évek várakozása nélkül válhattak mondjuk Zsiguli vagy Wartburg tulajdonosokká. A gépkocsi piac megnyitása aztán betett ennek az üzletágnak, de…..
hir6kommentár 2019.01.24 14:04:39
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
hir6kommentár 2019.01.14 09:56:16
A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire. Ilyen volt Egri János és az Elmebajnokság, azaz az angol Mastermind hazai verziója,…..
hir6kommentár 2019.01.04 07:47:49
filmkultura.hu/regi/2004/articles/profiles/badar.hu.html

NEM védem a tv2-t, de Badára nyilatkozta le ...