Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben.

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohadék ügynöktől a gecimédián át a pofák szétlövéséig. ..
Több mint öt héttel az önkormányzati választás után is kérdés még, vajon a győri polgármester adriai jachtkirándulása mennyire befolyásolta az eredményt. Azt, hogy Budapesten és néhány nagyobb városban a Fidesz érzékeny veszteséget szenvedett. A Borkai Zsolt körüli botrány egyik mellékszála, hogy…..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.11.24 13:33:55
@MACISAJT: Azt azert tegyuk hozza, hogy kamugeriek, egyertelmeuen csalassal nyertek, mint ahogy annak idejen gyurcsanyek is. Gyurcsanynak az volt a nagy siker, hogy csalassal "a szarbol visszahoztuk a valasztast".
Hat kamugeriek is, most pont ezt csinaltak a 80 ezer kulfoldi szavazoval, a szarbol visszahoztak a valasztast a kulfoldiekkel, mert nem a magyarok szavaztak ra.
Kevesen engedhetik meg maguknak a világon azt a luxust, hogy milliárdokat költsenek a saját hobbijukra. Orbán Viktor azonban úgy döntött 2010-ben, nem sajnálja az ország idejét, pénzét és energiáját arra, hogy az általa annyira kedvelt labdarúgást szinte minden közügy elé helyezze. A gombamód…..
Várhelyi annyira elhatárolódott Orbántól, amennyire anélkül lehetett, hogy Európa-ellenes diktátornak nevezné...
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.11.18 17:50:12
@nincs1itt: Szart se számít, mivel hűlyitette az idiota libbantakat, mert ugyis azt fogja csinálni amit Orbán mond neki.
Teljes a zavarodottság a Fideszben...
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.11.11 05:17:49
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Lofasz a segebbe, vagy inkabb botmikszert. Azt hittem a masik momentumos faszkalap miatt kert bocsanatot, aki romanok mellett kampanyolt, a magyarokkal szemben.
Mert legelőször önmagának hazudik. Illusztrációként egy beszélgetés két jobboldali történésszel nem túl régről. Lássuk ehhez, hogy a magyar jobboldal -- egyéb sikerek híján (miért, hogy az egyetlen jobboldalinak nevezhető és egyúttal vitathatatlanul sikeres kormányzati periódust, a Bethlenét, nem…..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.11.06 18:47:40
@ijontichy: Körülnézek, és azt látom, hogy Europába özönlenek az arabok, kapják a bankkártyákat, milliárd euros segélyeket, városokat, országokat foglalnak el. A balliberálisok meg egyszerre tagadják, és üdvözlik segítik az illegális bevándorlást. A momentumos és dk-ás képviselők pedig a határvédőkerítés, és hosszutávon magyarország határainak felszámolásáért tevékenykednek az europai parlamentben.
Eközben Orbánék védik az országot, és a gazdaság sosem látott mértékben nővekszik, erősödik. Ami különösen a 2010-es ÁLLAMCSÖDHÖZ képest mutat atomvillanásnyi kontrasztot.
Üzenjük Brüsszelnek, ennyi nem elég!..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.11.06 00:47:51
@nincs1itt: "2008-ban mi is történt a világban? "
Hagyjuk ezt a kamu faszsagot, az allitolagos valsagrol, mert magyarorszagon, elotte is pont olyan katasztrofa volt a liberalisok alatt. A kommunistakbol lett liberalisok, akkor is, es elotte is romboltak, pusztitottak, gyilkoltak az orszagunkat.
Csaba László közgazdász-akadémikus apokaliptikus hangvételű interjút adott. ..
De kiderült, nem az új polgármester cenzúráz, hanem a fideszes apparátus. ..
Munkában a Nemzetközi Együttműködés Rendszere. ..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.09.23 08:35:13
@csüngőhasú norvégbáró:
Szanalmas ketsegbeesett vonyitas ez, nem mas.
Az orszag a leggyorsabban fejlodik az unioban. Magyarorszag, soha nem volt meg ennyire eros gazdasagilag. Az orszag nemzetkozi ereje, tekintelye, lehetosegei meg 100-szorozodtak. A miniszterelnok meghatarozo ember a vilagpolitikaban.
Ezert vagytok ennyire ketsegbe esve, mert minden nappal csak tovabb erosodik az orszag, es egyuttal mindennappal csak meg tavolabb kerultok a hatalomra jutastol.
Eddig úgy tűnt, hogy jelentéktelen helyi csetepaték sorozataként fogja fel az állampárt a közelgő helyhatósági választásokat. A miniszterelnök magához rendelt ugyan néhány vidéki polgármester-jelöltet a sajátjai közül, el is készült egy-egy gyors fotó Orbán Viktorral állva, ülve, zászlóval, zászló…..
Az ellenzéki szereplőket a pontatlanság, a követés és az elfogódottság jellemzi akkor is, ha beszélnek és akkor is, amikor cselekszenek. Míg ez utóbbi mostanában valamelyest oldódik, az előbbi nem. Ez itt a pontatlan, körülményes, tétova, a lényegre vak beszéd egyik szép példánya. A pontatlansága és…..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.09.16 19:33:43
@Brix: "A liberális demokrácia egyik fontos eleme, hogy nincs központi ideológia, államvallás, mindenki azt gondol a világról amit akar, az állam nem szól bele, nem próbálja meg befolyásolni az embereket... "

A liberalis demokraciarol, elsosorban a szemkilovetes, emberek felholtra verese, szadista kegyetlenkedes jut eszebe az embereknek, ebbol nem kernek ujra.
Ha liberalisok valahogy hatalomra jutnanak, akkor megint brutalis szadista diktatura lenne.
Hitleres videó, feljelentés, nyomozás, botrány, kirúgások: ilyen és ehhez hasonló történeteket írt meg a 444-es Ács Dániel a szekszárdi Garay János Gimnáziumról tavaly augusztusban, amikor is egyetlen diák úgynevezett csínytevése komplett politikai összetűzéseket generált. A srác egyetlen bűne az…..
Köteles leszel munkavállalókat előállítani az államnak. Vagy finanszírozni őket...
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.09.05 23:00:30
@taga20: Arrol bezzeg nem beszeltek, hogy amig lipsi kormany volt, addig Soros Gyorgy vagyona 50-szeresere not a magyar adofizetok penzebol. Az akkor kilopott penzekbol fizeti most az illegalis bevandorlast.
A Fidesz még mindig azt a lendületet szeretné használni, melyet 2015 nyarán szerzett a menekültellenes kampány beindításakor. Kétségtelen, a migránsozás sokat hozott a konyhára, egy önkormányzati választás esetében azért mégis elég anakronisztikus dolog, hogy ellenzéki győzelem esetére a déli…..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.09.03 09:02:22
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "2010 április 19 ezer milliárd
2019 szeptember 29 ezer milliárd "

Azt az aprosagot kifelejteted, hogy a GDP megduplazodott, vagy is GDP aranyosan, ami a lenyeg csokkent az allamadosag.
De sikerült? ..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.09.03 07:40:37
@csüngőhasú norvégbáró: "tényleg, 9000 forint szavazatvásárló alamizsna nem volt sok a "
Remekul mutatja a Soros altal penzelt ellenzek szinvonalat, hogy az Orban mindossze 9 ezer forint alamizsnaval eltud teriteni tobb millio szavazot. Akik e nelkul termeszetesen a bevandorlas parti liberalisokra szavaznanak.
ENNYIT ER A KOMPLETT ELLENZEK, MEG 9 EZER FORINTNAL IS KEVESEBBET.
Ennyire gondolják komolyan a korrupció felszámolását...
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.08.22 23:40:10
@csüngőhasú norvégbáró: Mi rohogunk rajtatok, es elvezuk, hogy 100 ev utan 2010 -ben visszakaptuk az orszagunkat, ujra fuggetlen es a mienk az orszag. Es ez igy is marad, se a libsik, se az arabok nem vehetik el.
A szövegkörnyezetből az látszik, hogy a német kancellár az uniós pénzek német ellenőrzéséről, illetve német-magyar közös felhasználásáról beszélt...
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.08.21 13:40:42
@a nagy hohoohooo: "Senki nem akar betelepítést ezt már számtalanszor elmondták,kizárólag a nemzetközi jog szerinti vizsgálatot,eljárás lefolytatását kérik ami alapján eldönthető ki a menekült és ki a gazdasági bevándorló,aztán vissza is küldhetik ha nem érdemesült."

HAZUCC LIPSI HAZUCCC !!
Mert nem a vizsgalat a lenyeg, hanem hogy Europaba hozzak az arabokat barmi aron, eroszakkal, zsarolassal, fenyegetessel. Mert Europa egy EGYIRANYUSZELEP. Mindenki tudja, hogy aki ide valahogy beteszi a labat, azt SOHA TOBBE, semmilyen korulmenyek kozott sem lehet innen eltavolitani. Egyetlen egy celjuk van, hogy partra tegyek oket, a tobbi csak mellebeszeles, idohuzas.
És binturongok. Az anoákról már nem is beszélve...
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.08.18 18:44:13
@nincs1itt: Es az hogy lehet, hogy Europaban Magyarorszagon, a legalacsonyabb az elvandorlas ??? Mindenutt mashol nepeseg aranyosan 2-3 szor annyian mentek kulfoldre dolgozni. Ez azt bizonyitja, hogy Europaban Magyarorszag a legjobb hely pillanatnyilag.
Az Orbán-univerzumban minden máshogy van, sőt egyenesen mindennek az ellenkezője igaz. ..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.08.17 00:38:18
@GNDL: "Vagy esetleg nem kéne állandóan faszságokkal kampányolni, hm?! Esetleg valaki még számon kérni... "

Es megis mivel kene kampanyolni, ha nem az orszag stabil fejlodesevel ?
SZEMKILOVETESSEL, ALLAMCSODDEL, 30 %-OS MUNKANELKULISEGGEL ?????
Mert a liberalis idokben csak ezek voltak.
A magyar állam már nem csak világnézetileg, hanem biológiailag sem semleges. ..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.08.12 15:22:44
@György Csaba Nagy: Egy nagy loszart novekedett a gazdasag Kadar alatt. Az orszag evtizedeken at, kizarolag kolcsonokbol elt, gazdasagi teljesitmenye NULLA volt. 1970 -ben felvett hiteleket, a mai napig fizetjuk, es meg tovabbi 30 evig fogjuk fizetni. A balliberalis elvtarsak 80 evre elorre eladositottak az orszagot.
A NER dupla hasznot húz a bevándorlásból...
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.08.11 00:01:06
@taga20: "az rendjén van, hogy 0-24-ben loptok?"

Ez csak teged zavar mert elmebeteg vagy. Keresel fel egy elmeorvost, talan megtudja oldani. Lehet hogy a tul sok sperma az agyadra ment, ezert halucinalsz.
Az Európai Bizottság elnöke szerint nem az történt, mint amit a kormánypropaganda hazudik. ..
Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben. 2019.08.02 23:50:01
@taga..20: A Sorosberenc kurvaanyadat lipsi.