Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raziel Anarki (törölt)

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen a Photo Hall FA-mentes hétvégéje? Hát olyan, hogy, őket idézem, "a fogyasztói árak tartalmazzák az áfát." Hogy is történhetett volna másképp. Köszönjük Free Lancernek...
Raziel Anarki (törölt) 2010.11.16 00:27:02
Andy Whitfield elárvult szandálját egyelőre egyik jelölt sem örökölheti, legalábbis ezt állítja a Deadline Hollywood. Mi is megírtuk, hogy három jelölt van minden idők legtökösebb rabszolgájának szerepére (Whitfield rákos beteg sajnos), és azt is, hogy mostanában tesztelgetik…..
Raziel Anarki (törölt) 2010.11.16 00:16:14
Villámlik a Karib-tenger felett. Nem úgy, mint a naiv festők képein, cikázva, a viharban ágaskodó lovak mögött, inkább úgy mintha messze, a túlparton, egy jamaikai diszkó tetőteraszán bekapcsolták volna a nagy teljesítményű stroboszkópot. A tengerpart fölé, a sziklafal…..
comment:com 3D lesz a Mythbusters 2010.11.11 11:48:46
A Discovery az Imax-szel és a Sonyval közösen azt fontolgatja, hogy 3D-ben forgatja jövőre már a Mythbusterst, ami ugye nálunk Állítólag... címmel fut a csatornán. A tervek szerint nem utólag térhatásúvá alakított epizódokat adnának le, hanem a hagyományos kamerák mellett…..
A SyFy úgy egy hete jelenthette be, hogy inkább egy akciódús űroperával, a Blood&Chrome alcímű BSG-spinoff-fal folytatnák a Battlestar Galactica előzményeinek taglalását, és elkaszálták a Caprica című sorozatukat. A családi melodrámába öltött teológiai szájtépés tehát…..
Bárcsak azt mondhatnánk, hogy igazságtalanul járt el a SyFy akkor, amikor tegnap este bejelentette a Caprica kaszáját, de nem, ebben most a csatorna abszolút nem ludas. Sajnos az történt, hogy az amúgy sem túl acélos nézettséget az évad második felére a sorozatnak sikerült olyan…..
Raziel Anarki (törölt) 2010.11.01 14:34:56
Novemberben egy új sorozattal és egy realityvel jelentkezik a leánykori nevén még Hallmark Channelként ismert Universal. A valóságshow a The Real Housewives of...-franchise New York-i gyermeke lesz, ez az a trashreality-sorozat, amiben gazdag emberek gazdaggá lett feleségeit és azok…..
Raziel Anarki (törölt) 2010.11.01 14:33:10
Subba Facebook: Lecsap az ex 2010.10.04 14:37:48
Raziel Anarki (törölt) 2010.10.04 20:09:08
A sors fintora, hogy miközben pont ma derült ki, hogy a köztévé egyik legtehetségesebb riporterét, Mészáros Antóniát délutáni szórakoztató műsorba száműzték, a port.hu még vele reklámozza Az Estét...
Raziel Anarki (törölt) 2010.09.24 00:11:45
A premierek mellett visszatérők is vannak, hétfőn menten ott volt egy rakás, csak győzzünk beszámolni róluk. A Castle pont úgy tért vissza, ahogy sejteni lehetett, meg eleve, máshogy nem is lehetett volna, hiszen a sorozat az író meg a rendőrnő párosára épül, olyan nincs, hogy…..
Már most tessék bevésni a naptárba, hogy október 17-én, vasárnap 21:00 órakor a Discovery Channelen három részes tudományos sorozat indul Stephen Hawkinggal. Aa világ egyik legismertebb és legelismertebb élő fizikusa a Kozmoszt alkotó csillagok, bolygók, galaxisok és szupernóvák…..
Akár az év híre is lehetne, de a napé tutira: a Stargate Atlantis egyik főszereplője, a mindenkit halálra és azon túl irritáló Dr. Rodney McKay, azaz David Hewlett a Stargate-franchise legújabb és legkomorabb darabjában, a Universe című sorozatban lesz vendégszereplő. Sajnos arról…..
Raziel Anarki (törölt) 2010.09.17 17:26:21
A többszörös személyiségzavar kedvelt alapanyag Hollywoodban, a Káin ébredésében John Lithgow riogatta az embert a fejében piknikező tömeggel, és persze ott a műfaj nagy klasszikusa, a kismilliószór feldolgozott Dr. Jekyll és Mr. Hyde történet. A színészek imádják az ilyen…..
Raziel Anarki (törölt) 2010.09.17 16:00:53
Van ez a Justin Beiber nevű kiskölyök, akiért a tinilányok odáig meg vissza vannak, és akit a fiatalabb korosztály felé kacsingató Helyszínelők is beszerveztek egy vendégszerepre. Valahol érthetetlen a húzás, mert Bieber a 18 év alatti közönség házikedvence, a reklámozók…..
Raziel Anarki (törölt) 2010.09.16 22:34:58
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Raziel Anarki (törölt) 2010.09.08 18:59:47
Subba Frissítendő adat 2010.09.03 21:51:00
  thx c.su..
Raziel Anarki (törölt) 2010.09.04 12:06:24
Miközben mi a szeptemberi évadkezdésre várunk, a stúdiók és a sorozatkészítők már a következő évi pilotszezonra gyúrnak, és máris elkezdtek kiszivárogni különféle hírek arról, milyen sorozatokkal foglalkoznak mostanában azok, akiknek nem jutott a 2010/11-es évadra…..
A trendeknek szöges ellentéte az, ami a Losttal történik. Általában ugyanis egy-egy sorozat DVD-kiadása az első évad után fogy a legjobban, majd az évek során lassan de biztosan csökkennek a számok, emelkedés ritkán tapasztalható. A Lost bezzeg a hatodik, befejező évadra támadt…..
Raziel Anarki (törölt) 2010.09.03 18:29:43
Az ugrás után megmutatjuk, hányan és hogyan hullottak el a Luisiana-i mocsárvidék szélén található Bon Temps városának természetfeletti lakói közül. Aratott a kaszás, na. Addig is egy kép egy random szereplőről.   ..
Raziel Anarki (törölt) 2010.09.03 01:29:19
A nyár egyik, (ha nem A) legviccesebb sorozata volt a The Good Guys, Matt Nix, Burn Notice-főnök rendőrös sorozata egy alkoholista, lecsúszott veteránról, aki még mindig abból él, hogy egyszer megmentette valami helyi potentát fiát és filmet is készítettek róla, valamint a…..
Raziel Anarki (törölt) 2010.08.10 21:47:07
Ha valami már nem igazán megy, akkor nem kellene erőltetni, avagy nagy akarásnak szarás a vége - akár ez is lehetne a mottója a nagypapakorba lépő eredeti Helyszínelőknek, amiről pont múlt héten derült ki, hogy a világ legnépszerűbb sorozata. Ez utóbbit viszont leginkább a…..
Az évad nagy kérdése az volt, hogy meg tudják vajon fejelni az elképesztően sikeres első évad minőségét. Szerintem speciel nem sikerült, de ettől függetlenül még mindig minőségi szórakozást kaptunk hétről-hétre. Simon Baker továbbra is varázsol és dobogtatja a női…..
Itt az uborkaszezon, a nyári nyugalom ideje, amikor semmi nincs a tévében, lehet darálni az évközben felhalmozott Smallville-Supernatural epizódokat, kényelmes tempóban, hiszen reggelente Jim bácsi nem küld semmit, igaz? Frászt. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb nyara kezdődik el…..
A CSI-franchise kifulladására jellemzően a legkisebb testvér olyan tré évadzárót szállított, amilyen az egész sorozat kezd lenni, amit már sem Gary Sinise kétségbevonhatatlan tehetsége, sem a teljesen feleslegesen és random bevetett high-tech kütyük sem tudnak megmenteni a totális…..