Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillag M . Gyöngyi

906 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NeNe add fel! Mikor akíNe add fel Mikor a fájdalom és a kín felordít és az ég minden vihart ellened fordít, mikor az útszéli faág arcodba csap, és pokoli démonok tépik a hajad... Mikor a reménytelenség leghűbb társad, s nem jön a megváltás, hiába is vártad, mikor a puszta lét is már csak…..
 Ez a videó egy régi lánykérést és esküvőt mutat be , nézzétek meg :)                                  Gondolataim 41. rész   Házasság szentsége   A házasság ma már nem érték, mint régen. Generációk laktak egy fedél alatt... A nagyszülők, szülők a fiatal házasok , unokák ... Egymást…..
 Hoztam egy rövid videót , nézzétek meg  .                             Gondolataim 40. rész   Az egyenjoguság     Ezek a nők vagy ezek a férfiak ! Az emberi faj két csoportja nők és férfiak . Mióta világ a világ a férfiak próbálták a nőt elnyomni. Aztán…..
                          Gondolataim 39. rész   Párkapcsolatok 1 ( közkívánatra )   Boldogító igen, vagy nem ? A fiatal pár lassan 1 éve hogy együtt vannak . Elveszlek ! - mondta a fiú. Lány Ne már ! Ezt most komolyan minek ? Fiú Mert szeretlek és veled…..
   Nézd meg a videót , nagyon jó és pár percet vesz csak el az idődből.                                                            Gondolataim 38. rész   Jelen azaz most   Az emberek annyira görcsösen ragaszkodnak a múlthoz , hogy elfelejtenek a mostban élni. S harcolnak az elképzelt…..
                                             Gondolataim 37. rész Pedofélia   Nos tudom a pedofélia egy ma is rettegett téma . Ezért hoztam egy videót is , mert a neten is vadászat folyik. Nézzétek meg , ajánlom . Mindannyiunknak vannak gyerekeink , unokáink és…..
                          Gondolataim 36. rész   Nő a nővel   Vajon miért alakul így egyik másik nőnél, hogy nőt választ a kedvesének ? Beszélgettem egy olyan hölgyel akinek nő a párja . Nos àllítása szerint a nők valamiképp csalódtak a férfiakban , és ennek okáért…..
                      Gondolataimban 35. rész   Érzelmi csapda   Többször hallottam innen onnan, hogy valaki azért van a pokoli kapcsolatában , mert szereti a párját mindannak ellenére hogy bántsa , szóval vagy tettlegesen. Ezek az emberek érzelmi válságban…..
                                                  TITOK 2   TITOK.... Ami nem TITOK, de amiről nem szabadna beszélni sem, pedig tudja mindenki , de strucc módon homokba dugja az emberiség a fejét és majd lesz valahogyan alapon inkább nem beszél róla senki...nem tesz senki semmit....A…..
   Nézd meg ezt a filmet is ... érdemes !  A TITOK   Lehet hogy most sok emberben váltok ki ellenérzést ezzel az irásommal. De vállalom, mert ez az Isteni igazság. Az élet egy ajándék és érték... de csak magadnak! Nem másnak! Pláne aki nem is értékeli a…..
  Mi a tudat? A tudatnak vannak különböző szinjei , sikjai, ami 2 részre osztható. Van a tudatos és a tudatalatti .     A tudatalatti is 2 részre osztható : tudattalan és a tudatelőtti .  A tudatos részünkhöz azok az információk tartoznak amelyekhez akkor férünk…..
  Jézus   Hol vagy már?S merre jársz ?Hol vagy már ?S merre szállsz ?Hol vagy már ?A lelkünk kiált !Jézus gyere már !Miért nem felelsz?Már nem szeretsz?De mégis teremtsz! Mit tudtok a JézusrólFeltámadt a halálból !Igérte mi is feltámadunkBűnünkből ki gyógyulunk! Oh Istenünk leküldte őtMegváltót…..
                                                              Gondolataim 50. rész   Eladósodás   Van az a pont…. mikor az ember ki kell hogy mondja azt, ami piszkálja a csőrét, mi az ami bántja, s mi az ami fáj , mert sajnos nem lehetek vak...látok , hallok , tapasztalok . Ismerve a mai…..
  Valamikor rég … Valamikor rég, míg éltem,Ezen a padon, üldögéltem.Néztem a messze távolba,Milyen csodás a napnyugta ! Valamikor rég, még szerettem,Elméláztam néha a tengerben.Szeretem a hullámzó tengert,Dallama ide csalja az embert. Valamikor rég, boldog voltam,S a szívemet, szívéhez…..
Szeressd a szívem...    Szeressd a szívem, csak jót adott,  Hisz nem tudhatjuk előre a holnapot.  Mindig várjon egy ölelés azt kívánom,  Hogy szerelmes szívem haza találjon.    A szűrke hétköznapok ünneppé vállnak,  Szeretet kell nekünk és a világnak.  Ahogy magadhoz húzól, szívem…..
  Szeresd a szívem... Szeressd a szívem, csak jót adott, Hisz nem tudhatjuk előre a holnapot. Mindig várjon egy ölelés azt kívánom, Hogy szerelmes szívem haza találjon. A szűrke hétköznapok ünneppé vállnak, Szeretet kell nekünk és a világnak. Ahogy magadhoz húzól, szívem dobban, Mert tudom…..
Úgy érzem...    Ha egymástól messze vagyunk És van bőven gondunk, bajunk Valami azt súgja a szívemben Mégis szeretsz mert úgy érzem   Mikor eljő a hajnal, hozzád bújok Ha hideg kézzel  hozzád nyúlok Átölelsz s melletted oly jó aludni Mint egy álom de ébren álmodni   Átölelve…..
  A vers megzenésített , a dalt itt a videóra kattintva hallhatjátok :)  Jó szórakozást ! Úgy érzem...   Ha egymástól messze vagyunk,És van bőven gondunk, bajunk.Valami azt súgja a szívemben,Mégis szeretsz, mert úgy érzem. Mikor eljő a hajnal, hozzád bújok,Ha hideg kézzel hozzád…..
                                Gondolataim 48. rész   Amikor kiteszed a lelked, mégsem vagy jó ... Ugye ismerős ? Ki volt már úgy , hogy mindent megtesztek és mégsem vagytok jó a másiknak ? Találkoztam egy régi ismerőssel. Legyen a neve Sára. Szia Sára ! Szia Gyöngyös ! ...köszönt…..
  Gondolataim 49. rész   Borzasztó sok félelem van a mesterséges inteligencia kapcsán az emberekben ! Nem tájékozottság, félreértelmezettség stb... Ezért kis tájékoztatás, hogy mi miért történik a mai világunkban. A technika fejlődését nem állíthatjuk meg ! Ez az életünk része !…..
Itt a videó is , nyugodtan kattintsatok rá , ha zenével szeretnétek elolvasni a verset !  Kellemes időtöltést Mindenkinek ! Búék 2024-...?)   Néha nagyon kell, hogy pofán vágjon az èlet,De ne hidd azt, hogy csak tèget szopat kèrlek.Ha eltèvedsz az uton, s látja nagyot hibázol,Visszaterelget…..
E @artificialintelig   ♬ eredeti hang - Art Intel..
Csillag M. Gyöngyi versei A halál 2023.12.31 20:24:26
A videóban zenei aláfestét is hallgathattok a vers olvasása közben :)  Csak kattints a videóra     https://www.youtube.com/shorts/dq7miwk1mHY   @artificialintelig   ♬ eredeti hang - Art Intel A halál Egy nap arra ébredtem,A fenébe nem lélegzem.Mit mondjak beijedtem,Felpattam s…..
  Itt egy zenés videóban megnézhetitek ezt a versemet :)  Elgyörörten   Minden nap csak a munka,Ez a világ egy nagy gondja.S látástól vakulasig mész,De mit mond a józan ész ? Egybe folynak a napok,Cserébe vaj mit kapok?Fityiszt mutat az élet,Ez a jussom , kérded? Megszületsz , meghalsz,Mond…..
  Felejtselek ?   Amikor véget ér a szerelem,Felejtselek mondod nekem.De tudd ezt nem tehetem,Te voltál a nagy szerelem. Fel sem fogtad mit érzek,De tudd meg nagyon félek.Ó hallgass meg úgy kérlek,Elfeledni nem elég egy élet. Hideg lett a szívem mint a jég,De hidd el belőled sose elég.Fáj a…..