Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillag M . Gyöngyi

188 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vágyom Rád...   Vágyom Rád hogy csak érezzelek, Kínzott testemmel nem is lélegzek, Hiányzik a karod amivel átölelhetsz, Egész éjjel magadénak követelhetsz.   Vad vágyaim is olykor felébresztenek, Utána meg álmatlanságban szenvedek. Égő testem magáénak követel tégedet, Magamon érezni…..
Ha lenne egy… Ha lenne egy rejtelmes sziget, Mert érzed arcon ütött az élet. Menekülnél kegyetlen világból, Bár azt gondolod, gyávaságból.   El innen a földről hol nyűg az élet, Hol kegyetlen rossz emberek élnek. Nép szívében már kiveszett a jóság, Pár emberben pedig ott a gyarlóság.   Az…..
Szeretni mindig… Szeretni mindig csak azt lehet, Aki veled van és fogja kezedet. Ki nem önzésből ad önmagából, Ki nem megy falnak a hibáidtól!   Elfogad annak bármilyen is vagy, Nem birtokol, szabadon élni hagy. A szeretetért cserébe nem el vár, De tégedet örökre a szívébe zár.   Szeretni…..
Rózsaszín álom… Éjjel sok mindent álmodom, Lovag jön értem fehér lovon! Szép délceg magas és barna, Bársonyosan szól a hangja!   Alig hiszek a szemeimnek, Szép szemeibe beletekintek. Mosollyal tőlem megkérdezi, Leszek e menyasszonya neki!   Bizony leszek hát szép lovag, Megsimíthatom a…..
A tenger mélysége…   A tenger alatt egy csodás világ vár, Bolygónk életében legvégső határ! Itt minden rossz véget ér megszűnik, Maga a csoda és az élet itt kezdődik!   A látványa is meseszép és gyönyörű, Tenger vize végtelenül jó és bőkezű! Embereknek az életet adó élelmével, Van ki küzd…..
Megint esik...   Megint esik , szomorú idő van, Rád gondolok a magányomban, Reszkető szívvel várlak mégis, Itt lennél úgy szeretném én is.   Izzik a testem, az ölelésedért, Minden elcsattant csókodért, Borzongó vágyaim kisértenek, Az emlékeimből élek, létezek!   Egy ilyen nap hagytál…..
Csodás világ… Ha kitekintek házam kis ablakán, Emberek szedik lábukat szaporán, Nyüzsög az utca a város hangosan, Nincs idő egymásra, mindig rohan!   Emberek élnek egymással és mellett, Ki tudja hány és hány szívvel vérzett. Magába fordulva élnek! Ez az az élet? Amit gyermekként álmában…..
Szeress mindörökre! Most hallgasd kérlek a csendet, Míg válladra hajtom a fejemet, Nézd ezt a tiszta csodás patakot, Lelkemben hagyott mély nyomot!   Halld, érezd lelkedben a fák sóhaját, Nézd milyen lágyak a lombkoronák! Boldogságot susognak neked, nekem, Ha mellettem vagy boldog az…..
Hallgasd meg ezt a számot közben , nagyon szép! Egy Senki … Egy Senki vagyok neked lehet, Szívedbe ültettem az érzéseket, Ha szeretetet vagy ellenszenvet, Mindenképp, mégis érzelmeket!   Lehet nem vagyok neked szimpi, Lehet engemet is utálni, szeretni, A szívedben csak azok lesznek, Amit…..
Szép Zala… Szép Zala, elhagytam otthonom, Máshol lakom, élek s dolgozom! Hiányzik a friss illatú erdő, a fák, Néha oly nagy és zord ez a világ!   Hegy ahol néha megpihenhettem, Dolgoztam is sokat, de szerettem! Szabadság érzése néha felkavaró, Honnan tudhatná, egy városlakó!   De én onnan…..
Úgy szerettem ... Most nagyon kínoz egy érzés, Nem volt ez tőlem okos lépés! Szerettem és mégis elengedtem, Bár nem tudom hogy is tehettem!   Mondogatom magamban, jó vagy, Könnyebb se lenne, ha itt marad! Nem tudok mit tenni, mást szeret, Amit érzett, szeme el nem rejthet!   Itt vagyok,…..
Csillag M . Gyöngyi 2019.11.04 14:13:58
@Slepárszki Unelias Slepy: Kedves jól irtam a verseim a képekről szólnak és nem rólam :) A fantáziám szüleményei :) A képen egy férfi van aki majdnem belepusztul abba hogy más férfivel ment el a szeretett hölgye :) További kellemes napot Neked szeretettel :)
Csillag M . Gyöngyi 2019.11.05 06:05:01
@Slepárszki Unelias Slepy: :) nem csinálunk problémát belőle , voltam én már pipacs is :D :D
Elválás... Úgy érzem, vége én elhagylak! Nincsen már kiben bízhassak! Hazudtál és nekem fáj nagyon, Eszem vezessen, már hagyom!   Vissza adom ezt a gyűrűt neked, Légy boldog, isten legyen veled! A szívemen olyan sebet ejtettél, Egyvalamit nagyon elfelejtettél! Esküvőnkkor mit ígértél…..
Miért veszekednek? A szüleim sokat veszekednek, Gyerekeitek meg szenvednek! Nem értem én már a felnőtteket, Kérdem, látják a bús könnyeket?   Szeretem anyámat, meg apámat is, Hallom a veszekedés foszlányait, Akkor sírok belül, nem könnyezem, Viszont fáj a szívem és sír a lelkem!   Ó…..
Az otthon melege… Mikor a munkád vagy más miatt, Otthonodtól túlságosan távol vagy, Valami megmagyarázhatatlan érzés, Talán fáj életedben ez az egy lépés!   Mindenhol jó, de nem az az otthonod, Ahova születtél, szeretet onnan kapod, Mert a szülői szeretet ad egy békét, Lelkednek, ami…..
Barátom a sünike Egy nap a bokrok alatt, Hallok kicsi halk zajt, Szét húztam az ágakat, Megláttam a sünikémet!   Szúrt de kezembe vettem, Gombóccá lett a szentem! Majd adtam neki kis almát, Erre már kidugta félős orrát!   Majd elrágcsálta az ételkét, De nagyon féltette az életét, Ezért…..
Katona voltam s vagyok … Katona voltam s vagyok,   fiatalon is a háborúban.    Láttam a halált , és én is osztottam!        Most családom van, a háború zaját még hallom, Egyre csak a fülemben zúg, a tankok hangja néha felzúg!     Most is épp tankok zúgnak, robajjal jönnek…..
Várlak boldogság! Olyan nehéz rád találnom, Nehéz nyűg a magányom! Hűen várom a társaságom, Halld istenem sóhajtásom!   Várlak boldogság, jöjj értem, Repítsél kérlek mennyekben. Szeretnék még boldog lenni, Rosszat már végleg elfeledni!   Reggelente társsal felébredni, Ne kelljen csak…..
Gyermeki mosoly… Egy anyának egyetlen boldogsága, A gyermeke szeretete, mosolygása! Mikor az élet bántó gondjai kergetik, Már ha van ideje este megpihen kicsit.   Amikor ránéz a gyermekére, a kincsére, Odabújik mesére várva anyja fáradt ölébe, Anyja nyakába két karjával…..
Mit tegyek ...   Fejem felett sötétek a fellegek, Mit tegyek hogy hűen szeress? Kacsintgatsz balra majd néha jobbra, Nem vagy szememben hűség szobra!   Mégis annyira szeretlek fáj nagyon, Rettegek hogy el hagysz egy napon! Belőled merítem az erőm a bajban, Néha vigaszt nyújtasz…..
Igaz gyémánt...   Mi történt kérded, nem is érted , Már lehet ti nem vagytok egyek, Van valami, megszakadt benned, Mi az a valami magadtól kérded!   Nem hajt a vágy, nem érzed a tüzet, Ami egyé kovácsolt vala benneteket, Megszűnt a varázsa, szerelmeteknek, Hiába kérdezed magadtól hogy…..
A rozsdás falevelek…   52 vagyok, vannak céljaim, Csendben járom az útjaim. Úgy lepergett fél életem is, Eljárt az idő én felettem is!   Nyugodtabb, bölcsebb lettem, Nem fáj már, mit nem tettem. Erdőben csak csendre vágyom, Nyugodt boldog élet az álmom!   Hallom a susogó…..
Egyetlen hű barátom...   Mikor kicsi voltál magamhoz vettelek, Telt múlt az idő, változtak az emberek, Sokan jöttek, valakik pedig elmentek, Te érsz legtöbbet kincsem a lelkemnek!   Te nekem hűséges igaz barátom lettél, Ha bajban voltam Te őszintén féltettél, Ha nagyon szomorú voltam mellém…..
Csak úgy…   Csak úgy, mosolyogj a világra, Emberek felé a szíved kitárva, Minden napodat éld boldogan, Ne a hibát lásd meg másokban!   Csak úgy, küldök feléd mosolyt, Elűzve ezzel is a bajt, a gondot, Messze kerüljön a szomorúság, Legyen életedbe több vidámság!   Kívánom legyen jó…..
Jaaaaaj! Hol a féééék… Volt egy városi macska, Meg egy icipici kisegér! Macska cicó úgy megijedt, A személykocsiba libbent!   Nagy nehezen beindította, És óvatosan kormányozta, De a kocsi úgy felgyorsult, Kiált a cica a megboldogult!   Jaaaaaj! Jaaaaj! Hol a féééék… Előttem egy mély…..
Kit csókol a szád?   Egy világ omlott össze bennem, Magányos lett minden percem, Nélküled nem vagyok boldog, Nem úgy mennek már a dolgok!   Mindvégig csak áltattál engem, Esténként már egyedül fekszem, Elhagytál egy szó nélkül csendben, Nélküled nagyon magányos lettem!   Rád gondolok…..