Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Italia85

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatja európai szereplését, s az Olympique Lyon otthonában tehet fontos lépést a sorozat legjobb nyolc együttese közé.  Az Olympique Lyon, mely korábban hazája zászlóshajója volt a Bajnokok Ligájában, idén nem nyújt igazán jó teljesítményt a Ligue…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Címzett! A  http://munkahelyiterror.blog.hu/2017/11/06/nincs_munkaerohiany_normalis_munkaltato_hiany_van   címen olvastam a blogjukat, ami nagyon megtetszett. Én is megszeretném osztani…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Üdv mindenkinek! Munkahelyi problémákról szeretnék szót ejteni, van nem is kevés. Egy Tamási nevezetű városban dolgozok egy autóipari cégnél ahol alumínium csövek gyártásával foglalkozunk, de…..
Italia85 2020.01.13 20:42:27
Amúgy ajánlom ezt a számot,amibe a következő refrén szerepel:
" ...isten hozott nálam öcsém ez a való világ ..."

És még egy kiváló idézet:
"Nem is az a meló? Pá!
- Nem is annyi a fizetés? Pá!
- Nem is úgy van a munkaidő? Pá!
- Nem fizetik a túlórát? Pá!"
Fentieket úgy emlékszem egy itteni kommentből óllóztam ki, és annyira találó, hogy az előző felmondásomra is ráírtam.

Oda kell menni, ahol ezért a feladatkörért versenyképesebb fizetést adnak, normális munkakörülmények -és vezetők várnak, minden felelős pozícióban jóravaló, tanult
barátságos, empatikus , korrekt döntéshozókkal...
Szummázva: Át kell menni Narniába...

Őszintén mondom, értem a kínodat, de ezzel kb 100-ból 95 Mo.-i vállalkozást leírtál, ha jók a kollégák, jó a munka, jó a fizu, jó a vezetés az csekély esetben jön össze, pláne olyan -ne haragudj meg- tápláléklánc alján tengődő dolgozónak, mint jó magad, ha átgondolod ugyan ezt a munkahelyet a "kiemeltek" 10/10-esre értékelik... ugye nézőpont kérdése.. Felülről vagy alulról nézed:) A vezetőségi haverok/cimbók/komák/ rokonok eldorbézolnak százezreket céges hétvégi csapatépítőkön, amíg te jó esetben karácsonykor meg leszel "jutalmazva" 10-20-30 rókával...

Kivételezés mindenhol van /lesz/volt , a lobby, hogy minden pofára megy, ezen úgy tudsz változtatni, hogy ismerettségeket szerzel, haverkodsz, feljebb úgy jutsz ha megszakadsz, szorgalmas vagy, tanult vagy ,esetleg jóóóó hosszúra nyúlik a nyelved, utóbbit nem ajánlom, nem mindenkinek veszi be a gyomra,de ez egy ilyen ország,minél kakaósabb a bajszod, annál feljebb kapaszkodhatsz...

Én 1 éven belül mentem vissza egy olyan céghez amitől eljöttem, mert egy másik helyen még nagyobb kompromisszumokat kellett kötnöm, nyilván oka volt anno a váltásnak, most már úgy állok hozzá, hogy ha elküldenek sem fogok eret vágni,addig meg eltéblábolok,mert igazából le lehet szarni és ignorálni sok mindent, de ha úgy érzed tele a pohár, el kell ballagni ... neked meg azt ajánlom ha ennyire tele a f***od, akkor csapd le a felmondásod,mert ilyen helyen kár minden percért..
Hétfőn este robbant a bomba, a hírek szerint a Juventus és az Atalanta között megtörtént a megegyezés, és a liga talán legnagyobb tehetsége Bianconero színekbe öltözik, egyelőre kérdéses, hogy ez mikor fog megtörténni, most télen, vagy majd nyáron. Sok szurkoló számára még ismeretlen lehet a svéd…..
A januári mercato előtt a vezetőség kiértékeli az egyes csapatrészek állapotát, és a látszat alapján úgy tűnik, hogy Blaise Matuidi Torinóban fog maradni, hiszen Maurizio Sarri csapatának fontos eleme, mindazonáltal a részletek még nem tisztázottak. Pár hete a bianconero sportvezető, Fabio Paratici…..
A Juventus tetszetős játékkal, szép gólokkal szerezte meg a győzelmet és a három pontot az Udinese elleni bajnoki mérkőzésen, s ezzel pontszámban beérte a Firenzében csupán 1:1-es döntetlent játszó Inter együttesét, az egymás elleni eredmény pedig jelen pillanatban a bajnoki címvédőnek…..
Italia85 2019.12.18 20:40:24
@Holloka: ha megtennéd,hogy ignorálod innentől kezdve mindennemű hozzászòlàsomat, főleg ebben a fölényeskedő hangnemben, nagyon sok időt megspòrolnàl mindkettőnknek, nyilvàn az a típus vagy,akinek maga szerint mindig igaza van, nem tudnál a vén argentinnek 3 kulcsmozzanatát felsorolni,a mai meccsen... akkor forgasd csak a nyelvtankönyvet.. amùgy hál istennek nem vagyok a barátocskád.. azokat megválogatom.. amùgy nem hiszem,hogy szépirodalom-esztéta fòrumun lennénk, na szevasssz
A válogatott szünet után a Juventusra sűrű program vár, hiszen a torinói csapat előbb a Fiorentina otthonába látogat, majd szerdán már a Bajnokok Ligája csoportkörében is megméretteti magát, az ellenfél pedig a hazai pályán játszó Atlético Madrid lesz. A kispadon végre bemutatkozhat a csapat új…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Olasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus végül kötelékében tartja Sami Khedirát, mivel a középpályásnak sikerült meggyőznie Maurizio Sarrit a hasznosságával. Massimiliano Allegri távozását követően, és főleg Aaron Ramsey és Adrien Rabiot érkezésével sokan szinte bizonyosságnak tekintették a német…..
Ugyan Paulo Dybala elutasította a Manchester United ajánlatát, az Öreg Hölgy továbbra is szívesen értékesítené az argentin támadót, így felmerült a Paris Saint-Germain és az Inter neve. Az argentin játékost nem tüzelte fel a Unitedhez igazolás, ezért több akadályt gördített az átigazolás elé, így…..
Italia85 2019.08.05 17:55:20
@Nathas: Neymar = Dybala +100 M és deal:D
A pletykák szerint a Juventus csak abban az esetben maradhat versenyben Romelu Lukaku megszerzéséért, ha Mario Mandžukić mellett egy további játékost is belefoglal az ügyletbe, aki Blaise Matuidi lehet. Több angol és olasz forrás szerint Paulo Dybala egyértelműen és véglegesen elutasította a…..
Italia85 2019.08.05 17:53:15
Kell a fenének ez a túlárazott bólya center, amennyi az utóbbi 10 évben mellényúlás volt csatárok terén ennél a csapatnál, az egyszerűen hihetetlen (Hugi,Llorente,Pjaca,Vucinic, Bendtner,Zaza,...édes istenem) és mellé olyan embereket engedtünk el a saját pöcstelenségünk miatt néha, mint Q,Kean,Morata,Tevez,Matri ... akik remek kiegészítő emberek voltak v lehettek volna még pár évig...
Ennek tetejében jönnek a pletykák, hogy Cancelonak is búcsút intene a csapat, az a Juve, aki elhordott hátul Zebina-Molinaro-De Ceglie karaktereket évekig, sírnom kell, ha olvasom a nevüket,akiknél klasszisokkal többet tud a portugál gyerek, és erre ez van, eladni bárkit, aki eurót ér... de a szemetet itt kell tartani,mert Matuidi és Khedir,vagy Mandzsu aztán baromira kell a csapatba... nem lehet kombinatív , vagy rövid passzos játékot játszani képzetlen, alibista játékosokkal,és sajnos az az érzésem, hogy erre Sarri is rájött, ezért inkább a beívelgetős focit fogja erőltetni,oda meg kell neki egy ehhez szokott benga jól fejelő erőcsatár.. ergo megint nem lesz szép játék, lesz helyette szélen elfutás, beb***ás középre, hátha érkezik valaki.. mint az utóbbi 54 meccsből 48-on... a sorsoláson meg lehet megint várni a "gyengébb" csapatokat... már ha a legjobb 16 között lesz olyan egyáltalán, nem hiszem ,hogy az ingyen összekukázott KP, a csikó hátvédsor, és a kivénhedt csatárok nagyon megijesztenének bárkit is..esetleg majd Lukaku feje lesz félelmetes látvány, mástól nem hiszem, hogy rettegnie kéne bárkinek is , ha ezzel zárul az igazolási szezon..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Italia85 2019.07.31 16:43:11
Nem hiszem el, hogy a vezetőség nem veszi észre ami itt a blogon is mindenkinek kiszúrja a szemét, hogy a jelenlegi csatársor NEM Európai Top szint, Mandzsu egyszerűen évek óta nem csatár,annak ellenére, hogy a fejjátéka megvan, de a modern futballhoz lassú, körülményes, Hugi bólya, nincs meg benne a dinamika és semmi cselező képessége nincs, de legalább érzi a kaput és jól helyezkedik, viszont ordító sok helyzet kell neki a gólhoz (nálam Lukaku idősebb kiadásban,aki kb 5-6 méterekről szerzi a találatait), Keant elherdáljuk úgy érzem, és Dybala is szerintem a huzavona miatt el fogja veszteni minden motivációját... na most marad 3 db 30 feletti agyonfizetett inspiráció nélküli csatárunk ( Cr-t is ideveszem, gyakorlatilag borítékolható hogy a normális skillek nélküli csapattársakat nélkülözvén ismét beleszürkül a mezőnybe idővel). Egyetértek többek felvetésével, hogy alaposan ki kellett volna gyomlálni ezt a csapatot ,Khedira, Matuidi, Bonucci, Higu, Mandzsu.
És igen, erre az együttesre ráfér Icardi és Eriksen ... Icardi egy gyökér, de ha annyit tesz hozzá a csapathoz,mint Tevez anno,akkor egy szavunk sem lehet.
Egy frontra nagyon szűk a kispad,pláne a minősége, idén, de megkockáztatom ,hogy jövőre is még a BL 4 is elég messzinek tűnik ilyen sorral...
Dybalát megint elherdálni ugyan az az ökörség lenne,mint Keant, Ha CR-t marketing miatt hoztuk ide, Dybala eladásával megkockáztatom,hogy negyedével esne vissza a brand..