Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igyunk_vizet

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magunk mögött hagyott néhány hónap alatt sok mindent átértékeltünk, számos kérdésben másként vélekedünk, mint ezt megelőzően. Nincs ez másként a sokat hallott, és a legtöbbek által megfogadott jószándékú maradj otthon! intéssel sem. Ajtónkon már réges-rég bekopogott a nyár, ezért minden porcikánk…..
Közeledünk az új év első hónapjának végéhez, vagyis az újévi fogadalmak többségére ilyenkor úgy száll le a köd, ahogy a városra a szmog-felhő. Beburkolja, és nem látjuk ugyan, de láthatatlanul is fojtogat, ezért igyekszünk is felejteni ha eszünkbe jut és nem gondolni túl sokat rá. Jó móka volt…..
A világsztárok kiemelkedő alakjai számára érthető okokból mindig a külső az első, ám végre kialakulóban van egy új szemlélet, melyben inkább az egészséges hitvallások hódítanak az üres külsőségek helyett. Az ész nélküli plasztikai arckezelések divatja is visszaszorult mostanra, mert a sok népszerű…..
Hazánkban összességében elmondható, hogy jó a lakossági vízminőség, ennek oka a szigorú víztisztasági szabályozás. Ugyanakkor akadnak térségek, ahol kevésbé megfelelő, mert vagy túl kemény, vagy klórosabb az átlagnál. Közegészségügyi szempontból a csapvízben lévő klór szerepe vitathatatlan, de azért…..
Nyáron folyton arról olvashatunk, hogy mennyire fontos a vízivás, de ahogy beköszönt a hűvösebb idő, ez a téma, már nem lesz "aktuális", pedig a testünk nem változik és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása nem függ az időjárástól. Azt eddig is tudtuk, hogy a hidratáláshoz és méregtelenítéshez…..
Hétfőn kezdődik az iskola és szülők számára az állandó dilemma, hogy „mit csomagoljak a gyereknek tízóraira, hogy meg is egye?” Szerencsére az internet tele van jobbnál jobb receptekkel viszont nagyon fontos dolog, hogy ne feledkezzünk meg gondoskodni a gyerekek napi folyadékbeviteléről. Nem…..
Ma már mindenki számára egyértelmű a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel hogyan hat a szervezetünkre, de akkor miért megy mégis ilyen nehezen az a napi minimum 2-3liter víz elfogyasztása? Nos, az első számú kifogás, hogy „nem ízlik a csapvíz”. Lehet ebben valami, bár Magyarországon a víz minősége…..
Hatalmas lelkesedés, és igyekezett jellemezte a műanyagmentes júliusba fektetett energiákat, ez azonban nem jelenti azt, hogy augusztusban újra környezetszennyező üzemmódra kapcsolhatunk, saját vállunkat megveregetve a korábbi sikereink kapcsán.Olyan változtatásokra van szükség, melyeket hosszú…..