Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gy_Judit

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit Babaháza Vége a télnek 2020.03.03 13:11:51
Mindjárt itt van Gáspár első születésnapja. Hihetetlen! Még annyira közel érzem magamhoz a terhességem időszakát, a szülést, az első napokat otthon és az első nyaralást. Iszonyú, hogy milyen hamar telik az idő. Emlékszem, hogy megijedtem, mikor kiderült, hogy terhes vagyok. Pedig nagyon vártam…..
Judit Babaháza Téli betegségek 2020.02.19 11:21:21
Az elmúlt időszak elég kemény volt. Megéltük a betegeskedés közös összekovácsoló élményét... apát kivéve. Mivel ő kevesebbet van velünk, a vírusból is kevesebbet kap. Így, ez csak a mi klubunk volt. Még nevet is adhattunk volna neki, ha akkor lett volna kedvünk viccelődni. Ahogy lenni szokott,…..
Judit Babaháza Téli reggelek 2020.01.31 13:57:03
Édesanyám biztosan tudott volna nekem mesélni milyen egy pici babát öltöztetni, hiszen én is téli gyerek vagyok. Sose kérdeztem, de megtapasztaltam. Misi szinte a télbe született bele, nála mégsem okozott ez gondot, de most Gáspárral, már nagyon várom a tavaszt, a jó időt – annak ellenére, hogy…..
Judit Babaháza Születésnap 2020.01.13 14:21:14
A születésnapomon itt volt anyukám, együtt ünnepeltünk este. Általában anyu akkor jön hozzánk, ha vigyázni kell a gyerekekre, de aznap nem volt előadásom, sehova nem kellett mennem, mégis itt volt velünk. Misi meg is kérdezte, hogy mikor megyek el, mert ha nagymama jön, az azt jelenti, hogy nekem…..
Győző gyönyörű fát vett. Minden évben elmondjuk, hogy az idei a legszebb, de a mostani tényleg gyönyörű. Igaz, hogy az otthoni fát még nem tudtuk igazán kiélvezni, mert a reggeli ajándékozás után kocsiba ültünk, és indultunk az egyik nagyszülői házból a másikba. Minden évben ez a menet. Nem is…..
De hamar elillant ez az év. Már december van, sőt már mindjárt itt a karácsony. Mi meg ülünk a dobozok között, és az ajándékok egy része még nincs meg. Kapkodás van. Rohanás a gyerekkel. Szegény meg csak tűri, de mit is tehetne? Anyu mondta valamelyik nap, hogy ne idegeskedjek, hiszen örülni kell,…..
Aki részese volt már a várandósság csodálatos időszakának, az nagy valószínűség szerint átélte már a fészekrakó vágyat is. Nálam ez mindkétszer, a harmadik trimeszterben tetőzött, nem álltam meg míg minden a helyére nem került. Misi előtt albérletet kerestünk, hogy nagyobb és zöldebb lakásba…..
Judit Babaháza Újra a színpadon 2019.11.08 11:58:49
Az egyik bejegyzésben említettem, hogy írok majd arról, amikor visszatérek a színpadra Gáspár születése után. Visszatértem és megoldottuk, túléltük... Ennyi... De tényleg. Na jó, azért nem volt annyira egyszerű, már előtte két hónappal elkezdtem izgulni, mi lesz, hogy lesz. Ostoroztam magam, hogy…..